|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj to pomeni!
10.1.2007 15:02:11   
annie
Pozdravljene! Imam eno vprašanje, ker ne vem, kaj si naj mislim in sicer, user posted image bi mogla dobiti predvščerajšnjim, se pravi 8.01., vendar je še nimam, ampak imam neke vrste zelo, zelo rahel rjavkast izcedek. Naj še povem, da sem teden dni pred pričakovano user posted image imela boleče dojke itd., sedaj pa nič več. Drugače pa sva z mojim imela en nezaščiten spolni odnos, ostale pa s kondomom. Kaj je lahko narobe?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj to pomeni!
10.1.2007 15:07:32   
Anonimen
Verjetno to samo nakazuje M in se bo v parih dneh prikazala. Vsaj pri meni je običajno tako. Če se pa bojiš da si noseča, oz. bi bila ta nosečnost nezaželjena pa naredi test.

(odgovor članu annie)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.1.2007 15:10:27   
bodoča
To lahko pomeni, da si noseča al pa tudi naprimer da ti M samo malo zamuja zaradi stresa...
Najboljš, da si kupiš test in če bo plusek, veš na čem si, če bo pa minus pa počakaj še kak dan, (če se M slučajno prikaže) pol pa do G.

Držim ti pesti da bo plusek.

mojeustvarjanje

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.1.2007 15:13:21   
annie
Za naju z možem bi plusek bil zelo nepričakovan, namreč za zdaj user posted image še nisva planirala. Če pa bi slučajno bil, pa bi bila seveda vesela. Drugače pa sem user posted image vedno točno dobila, na 28 dni. Bomo videli kaj bo...

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?