Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj to dogaja,vojaška letala,helikopterji 9.6.2006 13:30:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Gutmana so spet nazaj ustoličili, pa imajo parado. PO zraku.
|
|
|
|
RE: Kaj to dogaja,vojaška letala,helikopterji 9.6.2006 13:46:37
|
|
|
|
darjatimci
|
Aja,no tud prav,sam,da ni vojna .
|
|
|
|
RE: Kaj to dogaja,vojaška letala,helikopterji 9.6.2006 13:49:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Bog ne daj, se še prav dobro spominjam tazadnje
|
|
|
|
RE: Kaj to dogaja,vojaška letala,helikopterji 9.6.2006 13:52:49
|
|
|
|
darjatimci
|
Ja saj prav zato,tole sploh ni blo hecno videt,vsi na cesti so zijali v zrak,mi pa iz pisarn.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2006 15:15:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj to dogaja,vojaška letala,helikopterji 9.6.2006 16:27:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Bog ne daj, se še prav dobro spominjam tazadnje Ja jejžeš... koliko si jih pa preživela? Sorry sam sem mogla napisat. Je pa zanimivo, da drugje (kjer niso doživeli nobene vojne) ob vseh letalih in tem nihče ne bi pomislil na vojno al pa zganjal panike.
|
|
|
|
RE: Kaj to dogaja,vojaška letala,helikopterji 9.6.2006 18:00:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Men je pa dobr zgledal
|
|
|
|
RE: Kaj to dogaja,vojaška letala,helikopterji 9.6.2006 19:14:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja jejžeš... koliko si jih pa preživela Ej, solata, pri nas so tako streljali, da smo imeli okna z dilami zabita. Čist res. Grozno je bilo, od mraka pa do zore.
|
|
|
|
RE: Kaj to dogaja,vojaška letala,helikopterji 9.6.2006 19:26:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pa med alarmon za zračni napad morala v službi delat. Nikoli ne bom pozabila. Kar na jok mi je šlo.
|
|
|
|
RE: Kaj to dogaja,vojaška letala,helikopterji 9.6.2006 19:41:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Ja jejžeš... koliko si jih pa preživela Ej, solata, pri nas so tako streljali, da smo imeli okna z dilami zabita. Čist res. Grozno je bilo, od mraka pa do zore. Joj no... sej sem se sam hecala... ko se je pa res slišalo kot bi jih že 10 dala skozi. Sicer pri nas je bil mir... sam za očeta in za 2 soseda nas je skrbelo, ker so bili na Holmecu. Pri nas je tud mami delala, mi smo bili pa cele dneve v kleti. Je pa bla ena dobra stvar pri vsem tem... Avstrijci so pošiljali pakete s hrano v katerih so bile tudi majhne tube 8kk se temo slovensko reče) kavnega medu. Njami. Ga že ene 15 let iščem pa ga nikjer nisem našla. če ga najde katera (al pa kateri) naj mi sporoči.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?