|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj stroriti ko zapiska Angel Care?
5.9.2008 10:26:09   
nell
Pozdravljene!

Imam težavo. Doma imam teden dni starega sinka. Včeraj zvečer se je Angel Care prvič oglasil. Letela sem k njemu in ga dvignila iz posteljice ter ga prebudila. Tibor je nato normalno dihal in se tudi normalno obnašal...tudi noč je bila mirna. Danes dopoldan je Angel Care ponovno zapiskal. Ko sem priletela v sobo, se je moj otrok že obrnil in ko sem ga opazovala, je tudi normalno dihal.

kaj storiti v tem primeru??? Se moram oglasiti pri pediatru??? Kako naj reagiram??? Strah me je in prosim za pomoč.

Življenje je čudež, vsak dan znova!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj stroriti ko zapiska Angel Care?
5.9.2008 10:30:13   
Erdbeere
Hm, jaz mislim, da več kot imaš teh pripomočkov slabše je, jaz bi ga v kanto vrgla in se ne bi sekirala, ker očitno piska tud če ni treba...moje mnenje, zato pa jaz tud nič tazga nisem nikoli imela user posted image  pa čimmanj piskanja

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.9.2008 10:32:25   
metkica1
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

Hm, jaz mislim, da več kot imaš teh pripomočkov slabše je, jaz bi ga v kanto vrgla in se ne bi sekirala, ker očitno piska tud če ni treba...moje mnenje, zato pa jaz tud nič tazga nisem nikoli imela user posted image  pa čimmanj piskanja

Točno takouser posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.9.2008 10:36:07   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: nell

kaj storiti v tem primeru??? Se moram oglasiti pri pediatru??? Kako naj reagiram???

Dve možnosti: stopi do pediatra in povej, kaj se dogaja, lahko da mali premalokrat vdihne na minuto (mislim, da je bambina pisala o tem), po drugi strani pa lahko da naprava kaj štrajka.
Jaz bi preverila kar oboje.

A pa imaš obe senzorski plošči vključeni? Sicer en teden star dojenček še tako ne more 'potovat' po posteljici.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.9.2008 10:36:59   
Anonimen

Boljš da piska kadar ni treba pa se sekiraš, k pa da ne piska pa žaluješ.

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.9.2008 10:37:15   
MAŠKA
Jaz bi pa vseeno vprašala pediatra in se prepričala, da je s sinkom vse vredu. Ne bi kar ignorirala.

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.9.2008 10:37:53   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: metkica1

Me zanima, če bi takole pametovali, ko bi svojega otroka našli v posteljici in ne bi dihal user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.9.2008 12:10:11   
amaya
Jaz ga imam tudi in sem super zadovoljna z njim. tako v miru spim že od samega začetka. lahko pa ta napravca tudi kaj štrajka. Če si opazila, da je mali lepo spal in vse...Vseeno pa bi se na tvojem mestu zglasila pri P, pa naj ga malo pregleda. to je zelo pogosto pri dojenčkih, zato pa HB takim napravicam, ki nas opozorijo, da lahko še ukrepamo preden je prepozno. Ženske tehnologija gre naprej...

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.9.2008 12:38:08   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

IZVIRNO SPOROČILO: metkica1

Me zanima, če bi takole pametovali, ko bi svojega otroka našli v posteljici in ne bi dihal user posted image

Se zelo strinjam. Preveri oboje - najprej posvet s P, nato še posvet s Suser posted image  (servisom).

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.9.2008 12:47:24   
piamaria
nell, brez panike, daj ga spat bližje sebi, kjer ga boš opazovala večkrat, mogoče plitko diha in zato ti piski, ali pa je ravno tako obrnjen, ne preveč skrbet...lahko ga vseeno neseš k P na pregled, ampak tam izmerijo srčni utrip ter tlak v krvi...ostalo pa ne vem, srečno!

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.9.2008 13:12:56   
scubadiver
Če imaš veliko posteljico - recimo 140x70 imej samo eno blazino pod jogijem in ne obeh, ker je otrok še tako majhen, da je samo na zgornji in mogoče zato piska ker ga spodnja blazina ne zazna.

Nam ni niti enkrat piskal (hvala bogu) tako da nikoli ni bilo panike. Piska samo, če vzamem malčico ven in ga pozabim izklopit.

Tudi jaz bi stopila do pediatra in mu to povedala. Naj preveri število vdihov itd.. boljš preveč previdnosti, kot premalo ali prepozno. Pa srečno user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.9.2008 13:37:30   
ElaM
Nell, pri naši Manci se je to tudi na začetku ene 2x zgodilo, da je zapiskal, sem se zbudila in je mala normalno dihala. Potem sem dala senzorski plošči tja, kjer je spala (prej sta bili na sredini, tamala je pa spala bolj ob robu posteljice) in od takrat je bil mir.

Kakšen mesec nazaj je spet piskal, ko se je tamala tako nagužvala v kot posteljice, da očitno ni zaznal dihanja.

Aja, pa občutljivost daj na full.

Res upam, da je to in, da AC neha piskati.user posted image

Aja, pa še to, nisem za raznorazne novotarije, ampak to je pa ena boljših zadev. Moji znanki je rešil hčerkico, ki je nehala dihati. Tako, da res komentarji v stilu, vrži ga v smeti, niso ravno primerni.

:)

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.9.2008 13:40:17   
koala
Jaz bi vsekakor stopila do pediatra, saj zdaj še lahko gresta v porodnišnico, če ga še nimaš izbranega.

Je pa moji prijateljici angel care pogosto piskal, pa ni bilo HB nič narobe z otročkom, ampak z senzorjem, tako da bi tudi napravico nesla na servis.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.9.2008 13:41:57   
barika
Nama je tudi večkrat piskla, ker mali ni dihal in hvala bogu za angel care!! Poskusi dati občutlivost na eno pozicijo več, pa plošče bolj skupaj, če bo pa še potem piskalo pojdi pa do pediatra.

Pa punce, ki ste pametne glede komentarje "vrži ga v smeti", naprava začne piskati po 15 sekundah, potem pa še po 20 ko otrok neha dihati oz. naprava ne zazna dihanja.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.9.2008 13:58:33   
Anonimen
Pri obeh sem imela AC in moram rečt,da mi je pri mlajši večkrat piskal,tudi kasneje pri 7 mesecih.Je tako trdo spala,da jo včasih tudi pisk ni zbudil ampak sem jo mogla kar orenk zrukat.Sem bila čist prestrašena.V glavnem,če se bo to dogajalo tri dni zaporedoma-pojdi do P.
-lahko pa diha tako nalahko,da moraš povečati občutljivost
-normalno je,da tako mali,še nimajo  ritma dihanja in je 20 sekund čisto normalno,da dojenček ne diha.
-ne poslušaj drugih,da je to brezvetzna naprava.

Pa čim manj piskanjauser posted image

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
5.9.2008 15:14:11   
glugluglu
imam vprašanje za tiste, ki imate AC in vam je piskal tako, da je rešil otročku življenje: Ali ste normalno rodile z normalno porodno težo, ali kaj prehitro in s kakšnimi problemi? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.9.2008 16:24:51   
barika
Jaz sem rodila čez rok, tako da se je rodil z normalo tel. težo.
Nama je pediatrinja rekla, da pač vsi dojenčki nehajo dihat (ja, to je že res, samo nekateri na žalost ne vdihnejo nikoli več). In hvala bogu je nama (oz. sinu) samo 1x zaresno piskal, druga je bilo to, da je tako plitko dihal, da ga senzor ni zaznal.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.9.2008 20:53:00   
Anonimen
Mi imamo tud AC pa nam je tud že dvakrat zapiskal, pa je zgleda user posted image  slišala in je nehal piskat. Sm pa vseeno poklicala uvoznika pa je rekel, da naj bo občutljivost na max, pa da jogi ne sme biti predebel, mislim da je reku, da do 15 cm.
Tisti komentarji vrž ga v kanto so pa res čist mem.

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
16.9.2008 9:28:02   
suzanamai
imam vprašanje za tiste, ki imate AC in vam je piskal tako, da je rešil otročku življenje: Ali ste normalno rodile z normalno porodno težo, ali kaj prehitro in s kakšnimi problemi?

Moji princeski enkrat, sem jo mogla full stresat, da je zadihala. 2x pa je piskal in ko sem prišla zraven je bilo vse okuser posted image

je bila pa rojena le 20dni prezgodaj, težka 2480

Tako da meni ni žal za nakup in bi ga priporočila vsaki mamici, saj si potem avtomatično bolj miren.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   [Brisano sporočilo]
16.9.2008 10:06:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu suzanamai)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
10.11.2010 9:26:59   
*miška*
Lep dan vsem!

Najprej bi povedala, da imate na spletni strani baby centra, spletno akcijo, ki velja samo danes in sicer angelcare senzor dihanja + senzor zvoka 2 v 1!!! Je iz 140 eur znižano na 98 eur, kar mislim, da se zelo splača! Sploh pa pravijo, da je angelcare eden izmed najboljših naprav, vsaj tko vsi pravijo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 21
10.11.2010 23:21:04   
eva1
Meni je Ac naredil opozorilni pisk samo 1-2x(ko je bil user posted image še res čisto majhen-par tednov) in 1x se je sprožila alarem, ker je bil mali čisto na koncu postelje in ga vrjetno senzor ni zaznal!
Zdej možno je da imaš predebel jogi, AC mora biti nujno na trdi podlagi ne na kartonu ali letvicah(zaradi tega je moji sestrični non stop piskal), pa naštimaj občutljivost! Ko ti zapiska pojdi pogledat otroka, je okoli ust plav ima modre prstke(nohtke), kako diha..itd..če si vse naredila z AC kot je treba pa pojdi do pediatra!

(odgovor članu *miška*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
11.11.2010 10:56:24   
mayamaya
če je katerakoli ''neumnost'' kot ji eni pravijo vredna svojega denarja, je to vsekakor AC. Dokler je nimaš, si ne moreš predstavljati koliko je zares vredna.
Nama je zapiskala mogoče ene 2x prvi in drugi mesec po rojstvu in priznam, da mi je še kako odleglo, ko sem po vsem hitenju do posteljice ugotovila, da punčka lepo diha in spi. In mi ni bilo čisto nič odveč hitet k njej in se prepričat kaj je.
Sedaj ima 1 skoraj eno leto in si ne predstavljam, da je ne bi vklopila vsakokrat ko jo položim v posteljico, ker vem, da sem tako lahko mirna tudi sama.

tako, da preveri najprej občutljivost naprave in , če jo imaš nameščeno tako kot piše (podlaga mora biti res trda in ravna), za sigurnost pa pojdi še do pediatra. rajši zdaj kompliciraj, kot da si boš (bog ne daj) v življenju kaj očitala.

LP

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 23
20.11.2010 21:30:22   
lipikica
na koliko imate občutljivost?

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?