Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj storiti proti mobi nadlegovalcu 29.8.2011 22:07:14
|
|
|
|
susica
|
hja hud problem, težko svetujem, kaj je najbolj pametno. če imaš čas, no če si si ga pripravljena vzet tisti, ki je lastnik telefona in kliče nazaj, dokler ne dobi nekoga od staršev, mogoče proba poklicat z drugega telefona iz skrite številke. nevem jaz bi raziskala sama, kdo je ta mulc. pa uspešno reševanje problema. lp
|
|
|
|
RE: Kaj storiti proti mobi nadlegovalcu 29.8.2011 22:32:18
|
|
|
|
luka jan
|
Kaj pa blokada te številke, to ne gre?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.8.2011 23:13:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj storiti proti mobi nadlegovalcu 29.8.2011 23:31:15
|
|
|
|
Nika v službi
|
Jaz bi prijavila na policijo in naj se potem oni ukvarjajo, nadlegovalcu pa poslala sms, da je bila poslana prijava in da ga bodo izsledili. Mogoče pa zaleže....
|
|
RE: Kaj storiti proti mobi nadlegovalcu 30.8.2011 1:59:08
|
|
|
|
Vijoličarka
|
Kot Nika mislim, da bi ga morala prijaviti Policiji. Mogoče ti lahko tvoj operater da izpiske, iz katerih so razvidne številke klicočih (se ne spoznam in ne vem, če je to možno) in neseš še to zraven na Policijo. Ne vem pa, če bi tega prepotentneža opozarjala, da je bila podana prijava. Če ga je mogoče izslediti samo, ko 'operira' potem je možno, da se bo po opozorilu malo potuhnil, potem pa začel napadati iz vsem mogočih drugih številk in si 'skril'. Policisti ti bodo najbolje vedeli svetovati. Oni bodo imeli tudi malo večja pooblastila pogovarjati se z operaterjem tega duhoviteža. Sploh se mi zdi, da bo za mulota še naboljši šok, da se mu Policisti kar na lepem nalimajo na vrata. Vsemu temu se lahko izogneš, če zamenjaš številko in operaterja. Ker operater, ki ne zna pomagati ni kaj dosti vreden. Četudi je nadlegovalec pri drugem operaterju, bi tvoj lahko vsaj kaj svetoval ali se kako drugače angažiral. V končni fazi si njegova stranka.
|
|
RE: Kaj storiti proti mobi nadlegovalcu 30.8.2011 9:10:52
|
|
|
|
Teya D.
|
Pozdravljena! Kolikor vem, se določena številka da blokirati preko operaterja v zameno za plačilo ( sicer ne vem če je pri vseh enako ), imaš pa tudi funkcijo v telefonu ( vsi je sicer nimajo ), ko lahko zablokiraš številko in imaš potem mir. Vem, da ko sem sama imela to zadevo so mi rekli, da lahko če želim pokličejo številko in opozorijo, da v primeru, da ne preneha bo blokirana in lahko tudi sodno preganjana s strani osebe, ki izdaja opozorilo. Strašno neprijetno pa je, če te kličejo iz večih številk, potem pa je res potrebna menjava telefonske številke. Ne moreš verjet, da je nekaterim tako strašno dolgčas.
|
|
|
|
RE: Kaj storiti proti mobi nadlegovalcu 30.8.2011 9:22:11
|
|
|
|
Najaa
|
Ko je pred leti mojo kolegico nekdo nadlegoval, je to kar lepo operater uredil. Nima veze, če je nadlegovalec pri drugem operaterju. Opozorili so ga, mu predložili datume in ure klicanja in zagrozili z ovadbo in pol se je nehalo.
|
|
|
|
RE: Kaj storiti proti mobi nadlegovalcu 30.8.2011 15:46:53
|
|
|
|
lučka 25
|
Operater lahko to uredi. Moji mami se je dogajalo enako, jo je namreč nekdo klical s skrite številke. Je to povedala operaterju in je le ta 1 teden izpisoval njene številke. Operater je le dolžan policiji povedati kdo je klicatelj, ali pa na tvojo željo klicatelju sporočiti, da naj ne nadleguje,... Skratka, po enem tednu se je izkazalo, da je ona sama sebe klicala. Namreč sedaj ne vem točno kateri tip telefona ima neko napako, da če nekaj streseš telfon ali v torbici oz. kako drugače pritisneš nek gum, potem pokličeš sam sebe. A e to možno tudi pri vaših klicih? No, edino če se pri vas nekdo javi,....
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?