XXYY
|
Joj punce kolk sem vesela, da nisem edina, ki ima take probleme z našimi pikicami. Tudi jaz sem pred nosečnostjo skos govorila, ko sem videla svoje nečake, da niso hoteli nič jesti kar je bilo za kosilo. Da moj bo moral pa vse pojesti, da moj pa ne bo izbirčen in da bo jedel to kar jemo mi. Seveda ja! IZ ZARAČENEGA KRUHA SE NAJVEČ POJE ! Ampak, potem, ko pa imaš enkrat svojega otroka in da vidiš, da noče nič jesti. Se ti trga srce in bi naredil vse, samo da bi ti vsaj malenkost pojedel za kosilo (bolj kakor kosilo, ji teknejo mlečni izdelki in sadje). Tako se popolnoma strinjam s SANJOB, tako smo tudi mi doživljali (ista zgodba je bila pri nas). In ne vem če je to glih razvajenost. Mogoče je, mogoče ne. Pa je že po 1 uro sedela na stolčku, pa ni hotela jesti. Sam sem rekla, da pač tako ne bo šlo več naprej, ker nima smisla, da jo matram (sebe in še njo). Ker sem dojela, da bolj, ko jih siliš, bolj se jim hrana UPIRA, kakor je povedala SISI80. Tako, da tega ne prakticiramo več. Samo mene malo moti, ker ne je drugega kot samo to, kar sem zgoraj naštela - od toplih jedi. Jaz upam, da se ji bo apetit, kaj kmalu popravil. Moram pa rečt, da sem bila jaz tudi "baje" taka, ko sem bila majhna. In se sedaj sploh zavedam, kaj je mogla moja mama potrpeti. Zdaj sm pa k ... . Tako, da upam, da bo kaj kmalu boljše.
|