Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj ste podarili dragi ob porodu? 1.2.2009 9:23:13
|
|
|
|
babylove
|
Moj meni čisto nič. Niti rož. Bi pa bila vesela recimo šopka rož (z vazo vred, ker jih včasih v porodnišnicah ni dovolj). Kolegica je dobila verižico, tako za idejo. Če je prvi otrok, lahko podariš tudi knjigo o otroku (npr. razvoj otroka do 1. leta, ravnanje z dojenčkom ali kaj podobnega). Najdragocenejše, kar lahko narediš, pa je, da ji pomagaš vsak dan in vsako noč.
|
RE: Kaj ste podarili dragi ob porodu? 1.2.2009 9:26:32
|
|
|
|
2 Sraki
|
Meni osebno se to ne zdi potrebno. Mi je prinesel darilo za prvi porod, pri drugemu pa sem rekla, da to res ni potrebno.
|
|
|
|
RE: Kaj ste podarili dragi ob porodu? 1.2.2009 10:23:44
|
|
|
|
tweed
|
Šopke rož v večini porodnišnic odsvetujejo, tako da to meni ni dobra ideja. Jaz sem pri prvi podaril verižico, ker je rekla, da si jo želi. Pri drugi pa sem ji kupil večji avto . Pri morebitnem tretjem pa bo potrebno razmislit o letalu... Drugače pa ima vsaka svojo idejo o tem. Lahko plišasta igrača, parfum, bon za masažo, vnovčljiv v naslednjem letu, manikura... Ne vem, kaj je tvoji všeč...
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2009 10:28:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj ste podarili dragi ob porodu? 1.2.2009 10:31:04
|
|
|
|
TinaV*
|
no nekatere ste doble,druge nic.... midve sma obe dobile zapesnice od atija .... ker sem nekje prebrala da se roze odsvetujejo in sem ga hecala da se mamici prinese zlatnina (baje priporoceno) ...no pa sma doble
|
|
RE: Kaj ste podarili dragi ob porodu? 1.2.2009 10:32:34
|
|
|
|
zmajaz
|
Jaz sem dobila prstan - me je pa prosil, naj si ga sama izberem.
|
|
|
|
RE: Kaj ste podarili dragi ob porodu? 1.2.2009 10:43:04
|
|
|
|
JAPE
|
Prvič zapestnico drugič uhane
|
|
|
|
RE: Kaj ste podarili dragi ob porodu? 1.2.2009 11:03:09
|
|
|
|
cgorjanc
|
Pri prvem verižico ,pr drugem telegram z plišasto igračko,zdej pri tretjem pa prstan.
|
|
|
|
RE: Kaj ste podarili dragi ob porodu? 1.2.2009 11:08:32
|
|
|
|
Olivija
|
2 x verižico in seveda je prvih šest tednov prevzel celotno gospodinjstvo.
|
|
|
|
RE: Kaj ste podarili dragi ob porodu? 1.2.2009 11:24:27
|
|
|
|
kajajaka
|
v porodnišnico je hčerkica dobila velikega plišastega kužka, ob prihodu domov pa jaz rožice in potem še prstan, ki je bil sicer velika naložba, a mi veliko pomeni - je iz belega zlata z rubinom, ki predstavlja najino sončiko in dvama malima diamantkoma, ki predstavljata naju z očijem...
|
|
|
|
RE: Kaj ste podarili dragi ob porodu? 1.2.2009 11:25:56
|
|
|
|
kajajaka
|
še to: vrednost ni pomembna, mislim pa, da si s porodom vsaka ženska zasluži vsaj rožico! tudi moj dragi je na srečo tega mnenja.
|
|
|
|
RE: Kaj ste podarili dragi ob porodu? 1.2.2009 12:39:32
|
|
|
|
UT_2008
|
Tweed, sej jest sem ženska. Hahahaha. Sam firbčna pa tud poleg. Še babce v materinski šoli so rekle, da rožeodvisno od pakiranja, sigurn pa se nobena ne bi branla manjšega kosa zlatnine. Bom mojmu debato pokazala. hahahahaha
|
|
|
|
RE: Kaj ste podarili dragi ob porodu? 1.2.2009 13:16:23
|
|
|
|
tweed
|
se opravičujem, vendar sem opazil, da na teh forumih ljudje sploh ne vedo, kaj je znak za moškega in kaj za žensko... Ker je "očkov forum", sem pa samodejno pomislil na vprašanje, ki ga postavlja zaskrbljen mož, ki bi rad razveselil svojo drago... Nakit je vedno zadetek v polno, samo moraš vedet, kaj si partnerica želi...
|
|
RE: Kaj ste podarili dragi ob porodu? 1.2.2009 13:20:04
|
|
|
|
Najaa
|
Meni je moj dal uhane... take ki sem si jih želela. Pa verjemi, da ko pomislim na darila in RD in vse to, so mi tile uhani najbolj ostali v spominu. Za ostala praznovanja moram fajn napet možgane da se spomnem, kaj mi je dal (če sploh kaj ).
|
|
|
|
RE: Kaj ste podarili dragi ob porodu? 1.2.2009 13:33:33
|
|
|
|
UT_2008
|
Samo za info.... Če je očkov forum, ali ne smem sodelovati na njem ali je coo, če ženske kej rečemo?
|
|
RE: Kaj ste podarili dragi ob porodu? 1.2.2009 13:39:20
|
|
|
|
tweed
|
ne, saj ni nič narobe, samo opravičil sem se, ker sem te imel za moškega... Lahko sodeluješ, normalno, seveda.
|
|
RE: Kaj ste podarili dragi ob porodu? 1.2.2009 13:54:28
|
|
|
|
bodoča
|
Meni ni podaril nič, ker sem mu sama rekla naj ne kupuje kaj, no ene rožice je ravno tako prinesel. Jaz nisem človek za zlatnino, še to kar imam večinoma časa leži v predalu, sicer pa sem mnenja da mi je že otrok sam po sebi darilo. Kaj boš pa ti njemu kupila, ko bo postal očka? Al je Pri tem obdarovanju "pravilo", da darilo dobi samo ženska?
|
|
RE: Kaj ste podarili dragi ob porodu? 1.2.2009 14:51:36
|
|
|
|
Jančika_
|
Nobenkrat nič, ne vem, zakaj bi mi, nisem nič pogrešala. Enkrat je bila pa debata, kaj smo me podarile možu/partnerju ob porodu. Wtf , saj sem ja rodila, a zdaj mu moram pa še kaj zraven dat ?
|
|
|
|
RE: Kaj ste podarili dragi ob porodu? 1.2.2009 15:27:48
|
|
|
|
nuala
|
Prvic sem dobila zelo lepo zapestnico, drugic verizico.
|
|
RE: Kaj ste podarili dragi ob porodu? 1.2.2009 18:48:29
|
|
|
|
tejkag
|
Tudi jaz sem dobila prstan.
|
|
RE: Kaj ste podarili dragi ob porodu? 1.2.2009 19:03:32
|
|
|
|
glen
|
Uro
|
|
|
|
RE: Kaj ste podarili dragi ob porodu? 1.2.2009 19:10:05
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: bodoča Jaz nisem človek za zlatnino, še to kar imam večinoma časa leži v predalu, sicer pa sem mnenja da mi je že otrok sam po sebi darilo. Kaj boš pa ti njemu kupila, ko bo postal očka? Al je Pri tem obdarovanju "pravilo", da darilo dobi samo ženska? --------------------- Se strinjam . Razumem pa tudi tiste ženske, ki nekaj vseeno pričakujejo in tiste moške, ki vseeno nekaj prinesejo . Midva pač nisva taka tipa. Res si ne znam predstavljat, kaj materialnega bi mi prinesel lahko takrat, da bi temu namenila 1 sekundo moje pozornosti .
|
|
RE: Kaj ste podarili dragi ob porodu? 1.2.2009 19:29:56
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz nisem sploh nič pričakovala, ker nisem vedla, da se to kao dejansko dela. Podarja tudi mamici nekaj ob porodu. Tudi moj tega ni vzel tako. Pač pa me je en dan kakšen mesec kasneje presenetil, ker sem naredila nekaj "tako velikega". Ko bo on šel rodit, bo pa tudi nekaj dobil...
|
|
|
|
RE: Kaj ste podarili dragi ob porodu? 1.2.2009 19:46:58
|
|
|
|
mojval
|
Dobila sem bon za 500 eur za v zlatarno, ampak bolj kot tega sem bila vesela njegovega duhovitega presenečenja. Na vrata spalnice je nalepil dve sveži vrtnici in spodaj nekaj balonov, na sredini vrat pa je bil nalepljen A4 list z napisom: Dobrodošli mami in ....... (ime najine punčke). Zares lepo, pa še v spalnici je na luč obesil 3 rozaste balone in mi na nočno omarico postavil stekleno košarico in v njej roža. Lepo presenečenje, katerega ne bom nikoli pozabila.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?