|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj ste počeli danes?
23.10.2004 18:56:43   
Anonimen
Jaz sem vstala že(ja, zame je že, glede na to da smo do pol enih čvekali na ircu:)) ob 10h, mal RR za dobro jutro, pol sme naredila nalogo in s eučila, nekaj čez 1 sva šle s sestro1 v McDonald's po kosilo in sme bla v kratkih rokavih zunaj. Po kosilu pa smo šli na Jakoba nad Katarino. In jaz full mal oblečena, gor pa pihalo....brrrr....slikce bom zdajle dala gor, če vas zanima:) Pol smo šli pa še v Lesnino nazaj grede in je na avtocesti taka gužva pa izvoz za celovško čist zabasan. Smo šli po eni gozdni cesti:)-
Kaj ste pa vi počeli? Jaz bom zdaj mal na RR, pol pa spet učit:(
lp,:fis:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kaj ste počeli danes?
23.10.2004 19:06:08   
BarbaraB
Ojla!

Jaz sem pa danes malo pospravljala, kuhala kosilo, spekla mafine, z malim sva bila na dolgem sprehodu in se igrala s kockami, nekaj sem poskušala brat, pa še bi se verjetno kaj našlo. Nič posebnega. Zdaj pa bi morala spet malo za knjige:(. Bova skupaj trpeli, Ribica.

Lp, Barbara

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kaj ste počeli danes?
23.10.2004 19:09:57   
SANDY
Tudi mi smo bli veliko zunaj fanes-je bilo za izkoristit tale sončen dan! Pa tud sem se neki matrala likat-in mi je uspelo. Blaž je na šihtu, trina spi, jest mal počekiram tlele, pol pa pred TV.
aja...pa bašem se zejle s kruhovimi šnitami ;)

:sloncek::sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kaj ste počeli danes?
23.10.2004 19:19:19   
Anonimen
:)-Jaz em pa pospravljala kuhala gledala TV in zganjala foušijo,ko sem gledala kako se ljudje na Siciliji kopajo in poležujejo na plaži kot sredi poletja pri nas pa oblačno:((:grrr::((:((No današnji dan je bil popolnoma isti kot vsi dnevi nazaj in naprej:)-:((:zaspan::zaspan:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kaj ste počeli danes?
23.10.2004 19:19:45   
kimi
jaz sem tudi danes pospravljala v hiši, okoli hiše + kuhala malčka so mi pa mirkali

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kaj ste počeli danes?
23.10.2004 20:01:57   
Anonimen
:zaspan: zjutraj sva s princesko vstali okrog devetih, ati je šel na tekmo v Lj že ob 6h zjutraj (ta njegov hobi) in ga cel dan že ni domov, okrog 10h začela pospravljat, tašča je skuhala kosilo. Bile sva tudi na sprehodu, na čveku pri sosedi.
Potem pa mala jest in spat - je bla pravi :love: ko si je tlačila palček v usta (ne tistega na rokici, tistega na nogici)
Zdaj pa mal RR po dolgem času - je neki isdn nagajal,pa še windowse mi skoz ven meče se sam neki izkljaplja računalnik - zdaj pa grem gledat blondinko s Harvarda.

l.p.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kaj ste počeli danes?
23.10.2004 20:07:03   
mehurčica
David je ponoči končno zelo lepo spal-za dojenje se je prvič zbudil komaj ob 4h!!! Ampak se je pa zjutraj kar hitro zbudil-ob 7:10. Po njegovem dopoldanskem spancu sva šla s prijateljico v mesto, na tržnico po zelenjavo in sadje in v Mullerja po malo robe.:)

Doma je pojedel kosilo in smo se odpravili k mojim. Midva sva šla jest ven, on pa je tam najprej ajal, potem pa se na veliko zabaval, dokler nisva prišla nazaj. V Dipotu sva še kupila luč za v dnevno sobo, ker ta bo kamlu dol padla.:zmeden:

Zdaj pa je šel moj na fitness, jaz sem se igrala z Davidom, vmes malo sem poškilila, pred 10 minutami pa sem ga dala spat.

Zdaj pa grem po dolgem času spet malo ven. Jupiiiii!:sloncek:

Pa-pa:miska::kuza:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kaj ste počeli danes?
23.10.2004 20:19:09   
romy23
Bili na obiskih pri babicah...:zaspan::)- Potem pa malo na sprehodu po tivoliju. Na koncu se manjši nakup v CP.

lp, romy, aleš, lars

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kaj ste počeli danes?
23.10.2004 21:34:14   
biba77
Bila na trgatvi: vstala ob sestih in se pred eno uro vrnila. Pocasi me ze zmanjkuje.

Vreme bilo super!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kaj ste počeli danes?
23.10.2004 21:34:18   
anaj
Mal smo pospravljali. Pa na obisk smo šli k obema babicama in dedkoma. Sreča, da vsi živijo v istem kraju. Je bil tak sonce, da smo bili veliko zunaj na zraku.

:kuza:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kaj ste počeli danes?
23.10.2004 21:49:06   
Urša
Najprej smo imel plavanje, pol smo se odpravli na Bled na kremšnite pa smo "slučajno" iz poti zavil in žli mal v Celovec... :zmeden2::zmeden2::zmeden2: spet v uno trgovino pogledat, k smo jo dobil tud v Lj, sam men je še zmeri v Avstriji večji filing kej kupt, čeprov imajo več al manj iste stvari... Pol smo pred Toysom odkril, da je naša princeska dobila zobka in šli veseli domov. 9nebesa Aja, pa ma-ma-ma-ma-ma je rekla. :bravo: Ne vem, mogoče bo do jutr pozabla. Men je blo vglavnem božansko lepo. :angel: Zdej bova pa z možem mal nazdravla za njegov rojstni dan-sva Jegra kupila.:ups:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kaj ste počeli danes?
23.10.2004 21:53:56   
Taša
Mi smo bili pa danes čisto terenski. Zjutraj smo šli ven malo po mestu potem še Tuš in Mercator,kjer smo iskali en CD za rojstni dan mojega očeta. No prehranjevali smo se kar zunaj. Potem smo prišli domov smo se hitro preoblekli in šli malo v park. Potem pa še hitro babicin in dedku čestitat za rojstni da. Pa smo se vrnili domov nekje okoli 20, ampak ne v popolni postavi. Tavelika je želela prespat pri babici in dediju, pa ji je kar uspelo izsilit. No sedaj se bom pa počas odpravila v meževo deželo, ker sem danes resnično utrujena. LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
23.10.2004 22:53:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kaj ste počeli danes?
24.10.2004 21:01:35   
Blanka77
K nama je prišla moja sestra in skuhala kosilo.
Popoldan sva šli s pikico na sprehod in videla nekaj neverjetbega. Dve deklici sta v grmovju pred blokom zakurili ogenj in hoteli speči hrenovke. Dejali sta, da jima je dovolila babi in me vprašalo, kje naj jih pečeta pa zdaj, če jima tam ne dovolim. Česa vse se ne spomnijo otroci?
Čez pol ure pa bo doma še moj možek, ki ga že zelo pogrešam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?