Miško
|
Hi o tem, kaj kupiti našemu piškotku za rojstni dan sem tudi jaz razmišljala že pri prvem rojstnem dnevu. Ker pa je igrač in oblek imel cel kup (dobi jih od moje sestrične, ki ima dve leti starejšega sina), sem se odločila, da mu ne kupim nič v hm ... hardweru, ampak, sva si s tatijem vzela prost dan v službi, pa smo jo vsi trije mahnili na izlet. Bil je sončen oktoberski dan, pa smo šli na morje, se sprehajali, tati, ki je navdušen pilot, nas je seveda popeljal z letalom (to je blo bolj za tatija kot za Matijo, ampak se ni Matija nič pritoževal), zvečer smo šli še na eno večerjo v mamino najljubšo restavracijo (to je bilo sicer bolj za mamo, ampak saj sem ga jaz morala rodit, a ne) in potem domov. No, po tem rojstne dnevu sem prišla do sklepa, da je največ, kar lahko podariš svojemu otroku, podariš čas in pozornost in ... zadovoljne starše, ki se imajo radi. Smo pa potem v soboto naredili še party za žlahto in je dobil cel kup plastik fantastik in oblek. Pa sem si najbolj zapomnila darilo od none, napisala mu je pesmico o njegovem prvem letu, sem jo shranila, jo bo lahko prebral, ko se bo naučil brati, pa še kdaj kasneje, če bo hotel. Pa darilo od štiriletnega Gašperja - trobento, ki jo je sam izbral in zavil, pa mu je bila potem na koncu rojstnega dneva tako všeč, da jo je kar nazaj domov odnesel Tako, da bo tudi letos nekaj v tem smislu, brez hardwera... OK, druga interpretacija je pa tudi to, da sem škrta
|