|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj ste dobile ve?
8.3.2010 11:39:33   
nutela
Sestra konec meseca pričakuje drugo punčko, jaz pa ne vem kaj naj ji kupim kot darilo ob rojstvu.Če bom čisto obupala bom pač dala darilni bon , bi pa raje nekaj konkretno kupila.Kaj ste dobile ve?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj ste dobile ve?
8.3.2010 11:48:50   
mojamura
paket plenic od brata 1, od drugega brata nič, od partnerjevih sodelavcev pa darilni bon

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu nutela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.3.2010 12:09:40   
štrumfek
od sestrce telegram, plenice, album (moje prvo leto) pa košček tortice v Puser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.3.2010 12:13:43   
marantz
Kaj pa kaka knjiga s pravljicami. Pa še nekaj napišeš noter bo imela spomin še vrsto let!

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.3.2010 12:16:24   
marta82
Jaz sem bila vesela darilnega bona za masažo. Je res pasala.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu marantz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.3.2010 12:25:27   
pridna_janja
jaz sem tudi dobila bon za masažo in eno palmo 

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.3.2010 12:28:57   
rogljicek
jaz sem dobila razne igrace, cunje,... najbolj prakticno pa je bilo darilo od mojih sosedov: darilni bon za baby center in po vrhu se mal denarja. Men je blo res najboljse to, ker smo vse ostalo ze sami kupili. Ce ne ves kaj ji manjka, bi jaz predlagala nekaj kar 100% rabi, ala plenice al pa bon.

(odgovor članu pridna_janja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.3.2010 12:34:38   
Eva19
meni je tud najbolj prav prišel bon za baby center, drugač sem bla pa bol kot igrač vesela kakšnega paketa planic, no pa oblekc za starost 1 leto, ker teh še nimamo velik... všeč mi je bil tudi baby album in pa velika knjiga pravljic-kot je ena napisala, to je res lep spomin. 

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.3.2010 13:55:07   
TomTaylor
vse sorte sem dobila...Če zdajle premišljujem za nazaj, bi me kakšen bon za masažo v mojem najljubšem wellness centru in ponudba za varstvo neznansko razveselila.user posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.3.2010 14:10:31   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: pridna_janja

jaz sem tudi dobila bon za masažo in eno palmo 

a ti že imap otroka???

Jaz sem od fantovga brata dobila sling user posted image user posted image user posted image . drugače se pa meni ta darila ob rojstvu kr neki no.

(odgovor članu pridna_janja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
8.3.2010 14:33:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
8.3.2010 14:55:45   
sanasan
hm, jaz sem dobila kup uporabnih stvari (pajacki, dekica, par igračk, nahrbtnik za na eno ramo s termo predalom, sladice, copatke, knjigice...)...meni je res vse to prav prišlo, ker je bila prvi otrok.... se mi pa zdi zelo lepo darilo kakšna lepa večja knjiga pravaljic, s posvetilom, seveda!, pa kakšna ninica z izvezenim imenom ipd., tako da ima (tudi) drugi otrok nekaj čisto svojega za spominuser posted image
npr. jaz sem sedaj v drugo noseča in moji 5letnici res veliko pomeni, ko skupaj gledava čestitke, knjigice...ki jih je ona dobila ob rojstvu!
moj se je pa spomnil še nekaj zanimivega takrat....kupil je Dnevnik in Delo na dan, ko se je rodila....in ima to sedaj v svoji 'rojstni škatli' skupaj z vsemi čestitkami, slikcami, prvo ropotuljico, copatki itd. ...sem ji pokazala pred kratkim in pravi, da je to njen zakladuser posted image

CARPE DIEM!

(odgovor članu nutela)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.3.2010 15:23:34   
end1
meni je ideja o masaži ful všečuser posted image , žal jaz tega nisem dobila! Drugač pa je dobro darilo še predvsem za drugega otroka, ker ima že veliko od prvega, plenice pa kak bon!

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.3.2010 18:01:28   
Raho
Od sestre sem za vsakega od otrok dobila prstan.

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.3.2010 19:51:46   
noranate
Jutro se je začelo z rdečim nageljnom in čokolado (mami), opoldne čudovita recitacija in čestitka od ta male ter papirnato rožico, da so se mi kar solze ulile, potem dve čokoladi ( hčeri, ki bi radi, da se mami zdrediuser posted image ), dragi pa mi je usodo zapečatil s čudovito tuniko. Se mu moram zvečer oddolžituser posted image

(odgovor članu nutela)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.3.2010 21:48:54   
norge
IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Jutro se je začelo z rdečim nageljnom in čokolado (mami), opoldne čudovita recitacija in čestitka od ta male ter papirnato rožico, da so se mi kar solze ulile, potem dve čokoladi ( hčeri, ki bi radi, da se mami zdrediuser posted image ), dragi pa mi je usodo zapečatil s čudovito tuniko. Se mu moram zvečer oddolžituser posted image

user posted image user posted image user posted image
To je bilo verjetno za 8.marec....vprašanje pa je malo drugačnouser posted image user posted image Pa nič zato, vsaj vemo kako pridni so bili tvoji in kaj bos počela zvečer user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.3.2010 21:56:25   
K_a_t_i
Mi smo "direktni" in najbolj sem bila vesela vprašanja kaj želim, z namigom za koliko.
In enako kot Zivepo - bon za masažo po rojstvu je nekaj, česar niti pod točko razno ne bi utegnila izkoristit in bi to bil stran vržen denar. Druga pa je, če bi mi zraven bona ponudila še 2 urno varstvo zraven centra kjer bi ta masaža bila na voljo user posted image .

Tako da - moj nasvet - definitivno jo vprašaj kaj ji še manjka!

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 8.3.2010 21:57:43 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu norge)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.3.2010 21:56:56   
noranate
Sorryuser posted image .
No, pri vsakem porodu sem dobila pravo zalogo telečjega mesa, od mojih bratov in mlado črno vino user posted image , za moč so rekli.
Drgač pa pr tazadnjem tud tople copate (žirafe user posted image ).  Za dekline pa zlato user posted image .

(odgovor članu nutela)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
8.3.2010 22:05:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu noranate)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
9.3.2010 8:56:39   
emaa
Jaz sem povedala, da ne rabim ničesar, da kar denar in bo pač dobila naša punca po potrebi. Isto sem vprašala sestri, ker si stvari posojamo (imam največ, sem pač prva rodila)in bo dobila denar, pa bo moja najmlajša nečakinja dobila kar bo rabila, ko bo rabila (se je rodila včeraj). Pri prvem pa je ponavadi res cel kup stvari, ki ti prav pridejo. Telegram v porodnišnico pa seveda, brez tega ne gre, jaz sem bila tudi vesela vsake čestitke.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 20
9.3.2010 9:02:42   
noranate
POd Gorjanci, kjer se dobro je in mora met ženska rdeča lička. No moja so taka, če so našminkanauser posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
21.3.2010 16:27:50   
lenybaby
Boni in dnar so najbl zihr in sigurno uporabni! Men so tud sodelavci dal bone za btc za 100 €, od ostalih sm dubla dinarčke in bone za babycenter itd. Oblekce so brezveze k večinoma folk ne pomisl na to da otrok hitr raste in so včasih podarjene stvari lohk sam še za v omaro da počakajo na naslednga! user posted image Kr se opreme tiče je tud brezveze k včasih ne veš kaj nekdo že ma in kaj rabi/želi tko da prou neposredno sprašvat je včasih tud težko, mogoče še tolk teži povedat kaj hočeš met kr ne veš kol dnarja je sploh v igri.... v glavnem BONI so zakon! user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?