Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj ste že svetovale--- 7.4.2009 13:56:17
|
|
|
|
Pikicapokica6
|
Mislim, da moraš poskusit od Vichy-a deodorant, ga dobiš v lekarni. Se mi zdi od vseh res najboljši. Mogoče malo dražji - mislim, da je tam nekje 10€, ampak zelo učinkovit.
|
|
|
|
RE: Kaj ste že svetovale--- 7.4.2009 14:00:09
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: timoteja Zadnjič smo se pogovarjale o potenju po pazduhamio...naj pvoem, da se preizkusila Rexono, po njej me vse ful srbi, sedaj imam Dove...ne učinkuje tako kot bi bilo treba...Kaj še naj poskusim za zmanjpševanje potenja? Kateri Dove pa imaš? A v spreju? Meni ta ful deluje. Ponavadi vzamem Dove Original.
|
|
|
|
RE: Kaj ste že svetovale--- 7.4.2009 14:07:46
|
|
|
|
Luni
|
Secret v kremi je zakon! Nima alumini......, drži res 24 ur, ko se ga navadiš, ga uporabljaš vedno!
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2009 14:15:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj ste že svetovale--- 7.4.2009 14:16:54
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija soda bikarbona same pohvale sem slišala zaenkrat jst še uporabljam Weleda Citrus Ne vem, če si mi žće razložila, kako se jo uporablja. Hvala.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2009 14:22:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj ste že svetovale--- 7.4.2009 20:43:59
|
|
|
|
Rožica I
|
Soda ful deluje . (Sem jo dala danes v maso za muffine in so bili dobri za znoret . ) No, zares pa uporabljam Sebamed sensitive, brez škodljivih aluminijev.
< Sporočilo je popravil Rožica I -- 7.4.2009 20:44:21 >
|
|
RE: Kaj ste že svetovale--- 7.4.2009 22:51:56
|
|
|
|
vika1
|
Nivea sensitive,pure...........
|
|
RE: Kaj ste že svetovale--- 8.4.2009 8:25:37
|
|
|
|
timoteja
|
Hvala, bom testirala še naprej.
|
|
|
|
RE: Kaj ste že svetovale--- 8.4.2009 8:36:07
|
|
|
|
anika87
|
Kaj pa tisti kamen (kristal ) al kako se že reče... saj sem že pozabila. To so men prijateljice ful hvalile naj probam, sicer še nisem probala. Dobiš ga recimo v DM-u oz. drogerijah, nekatere moraš polit z vodo, preden se namažeš, v nekatere pa se voda vlije in potem pošpricaš. Baje so najbolj zdravi, saj so brez kemije, ne zapirajo por, tako da spotiš se še vedno, samo nič ne smrdi. Poglej malo v trgovinah. Mislim, da so bli malo dražji od teh maž, samo baje ga maš za 1 leto.
Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23) Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila. Zala,
|
|
|
|
RE: Kaj ste že svetovale--- 9.4.2009 11:56:18
|
|
|
|
honey
|
Jaz imam ta deo kristal, ampak takega, ki je že pripravljen v spreju ali pa v roll-onu, kar hočeš. In je svetoven. Jaz sem imela zadnji 2 leti težave s turi pod pazduhami. Najprej sem mislila, da zaradi britja, potem pa sem ugotovila, da zaradi teh raznoraznih deodorantov. Ko sem kupila in začela uporabljati kristal, je vse minilo. Enkrat mi ga je zmanjkalo in sem uporabila mislim da Dove - evo, takoj sem dobila take ogromne gnojne izpuščaje. Ga ne zamenjam več.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?