Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Kaj sploh pogledate na forumu? 8.12.2008 18:52:52
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ena asociacija namreč, z druge teme... pa naj RR Team sam naredi povzetek, če jim je v interesu. Jaz pogledam naprej na "Otroci s posebnimi potrebami" (ker imam hiperaktivneža), potem na "Šolarje" (ker imam šolarja), potem na "Vzgojo" (ker sem pri obeh kiksnila na celi črti ), potem na "Vrtec" (ker imam vrtičkarja), potem na Partnerske odnose (smeh je pol zdravja ), potem občasno na Spolnost (ki pa ni več, kar je bila), potem na Zakonodajo in Finance (ljudje pozabljajo, kako goljufati državo ), potem pa Vsakdan (včasih kaj s Čveka zaluta tja), nato pa na Čvek. Občasno, ampak bolj poredko, pogledam še na Tehniko, Gospodinjske nasvete, Modo in Portal, vse ostalo pa niti ne odprem oz. se ne spomnim, kdaj sem nazadnje, kaj šele, da bi kaj prebrala ali celo napisala.
|
|
|
|
RE: Kaj sploh pogledate na forumu? 8.12.2008 18:56:47
|
|
|
|
sunny24
|
Jst pa pogledam najprej nosečnot oz čvekanje v pričakovanju-baby na poti, potem je čvek, ostalo pa pogledam, če me kaj zanima al pa če rabim kako dozo smeha...
|
|
|
|
RE: Kaj sploh pogledate na forumu? 8.12.2008 18:58:26
|
|
|
|
bumerang
|
Čvekanje v tri dni imam stalno odprto in potem obnavljam. Vsakih par dni pogledam na partnerske odnose (al kaj je že), če najdem kakšno temo o taščah, da se malo narežim . Ko sedem k računalniku, pogledam zadnje objavljene odgovore, in po temah izberem tiste, ki se mi zdijo zanimivi in si jih pogledam. Večine niti ne odpiram. V sezoni si pogledam rožice, zdaj niti ne, enkrat na teden pa zagotovo še gospodinjske nasvete, tehniko in gradnjo. Ene dvakrat na mesec šolarje, vrtičkarje in vzgojo, enkrat na mesec potovanja. Ostalo manj kot enkrat na mesec. No se vidi, da niti imen forumov ne poznam.
|
|
RE: Kaj sploh pogledate na forumu? 8.12.2008 19:20:28
|
|
|
|
bskrle
|
Vse teme, ki jih napiše Keresa
|
|
|
|
RE: Kaj sploh pogledate na forumu? 8.12.2008 19:24:56
|
|
|
|
caillou
|
ČvTD, NZ in Osnovnošolce.
|
|
RE: Kaj sploh pogledate na forumu? 8.12.2008 19:25:25
|
|
|
|
Anonimen
|
gledam zadnjih 50 sporočil, potem pa temo, ki mi pade v oči
|
|
|
|
RE: Kaj sploh pogledate na forumu? 8.12.2008 19:25:36
|
|
|
|
glen
|
Ponavadi najprej pogledam forum nosečnost-čvekanje v pričakovanju,nato pa zadnjih 50 debat in ponavadi je to to. če pa me kaj zanima ponavadi uporabim brskalnik
|
|
|
|
RE: Kaj sploh pogledate na forumu? 8.12.2008 19:28:56
|
|
|
|
Blueberry
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 gledam zadnjih 50 sporočil, potem pa temo, ki mi pade v oči Enako.
|
|
RE: Kaj sploh pogledate na forumu? 8.12.2008 19:37:29
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiincy IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 gledam zadnjih 50 sporočil, potem pa temo, ki mi pade v oči Enako. Enako. Ko tega zmanjka pa zadnjih 50 tem.
|
|
|
|
RE: Kaj sploh pogledate na forumu? 8.12.2008 20:32:36
|
|
|
|
hmm...
|
Najprej hišnji ljubljenčki. Nato živali iščejo nov dom. Nato čvek, pol pa kaj mi pride pod roko.
|
|
RE: Kaj sploh pogledate na forumu? 8.12.2008 20:36:37
|
|
|
|
MTFP
|
Najvekrat čvekanje v tri dni, zadnje tedne sicer bolj prevladuje nosečnost , pa vsake toliko partnerske odnose, naš vsakdan in tistega o kuhanju (joj do julija imam čas, da se naučim skuhati še kaj razen makaronov in ostalih hitrih zvarkov )
|
|
|
|
RE: Kaj sploh pogledate na forumu? 8.12.2008 20:38:05
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: MTFP joj do julija imam čas, da se naučim skuhati še kaj razen makaronov in ostalih hitrih zvarkov Zakaj pa do julija? Jaz že 30 let čisto v redu funkcioniram samo z makaroni in zvarki. Še nihče mi ni umrl.
|
|
|
|
RE: Kaj sploh pogledate na forumu? 8.12.2008 20:49:57
|
|
|
|
MTFP
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: MTFP joj do julija imam čas, da se naučim skuhati še kaj razen makaronov in ostalih hitrih zvarkov Zakaj pa do julija? Jaz že 30 let čisto v redu funkcioniram samo z makaroni in zvarki. Še nihče mi ni umrl. Po eni strani imaš prav, saj sem jaz tud gor zrasla večinoma iz hrano iz vrečk.... hm, sam po drugi strani bi pa malčku ki je na poti, enkrat v prihodnosti kdaj pa kdaj rada le postregla z domačo govejo župco , pa s čim podobnim, kar je sem jaz včasih jedla pri babici....pa še mojga bi kap če bi namesto juhe iz vrečke dobil kdaj na mizo domačo hehe
|
|
|
|
RE: Kaj sploh pogledate na forumu? 8.12.2008 21:14:21
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiincy IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 gledam zadnjih 50 sporočil, potem pa temo, ki mi pade v oči Enako. Enako. Če ni pametnih tem, grem odvisno od razpoloženja na čvekanje ali družina ali šolarčka ali vzgoja, rožce solatke, včasih zdravje
|
|
|
|
RE: Kaj sploh pogledate na forumu? 8.12.2008 21:44:57
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Tiincy IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 gledam zadnjih 50 sporočil, potem pa temo, ki mi pade v oči Enako. Enako. Ko tega zmanjka pa zadnjih 50 tem. Tudi jaz. Ampak najprej pa pogledam pod Moja ringaraja - naše debate.
|
|
RE: Kaj sploh pogledate na forumu? 8.12.2008 21:45:04
|
|
|
|
malecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Tiincy IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 gledam zadnjih 50 sporočil, potem pa temo, ki mi pade v oči Enako. Enako. Ko tega zmanjka pa zadnjih 50 tem. no saj nas je kar nekaj....
|
|
RE: Kaj sploh pogledate na forumu? 8.12.2008 21:46:28
|
|
|
|
kajajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 gledam zadnjih 50 sporočil, potem pa temo, ki mi pade v oči Jaz tudi. Za drugo itak nimam časa
|
|
|
|
RE: Kaj sploh pogledate na forumu? 8.12.2008 21:48:28
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 gledam zadnjih 50 sporočil, potem pa temo, ki mi pade v oči enako.
|
|
RE: Kaj sploh pogledate na forumu? 8.12.2008 21:49:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Prevec stvari .
|
|
|
|
RE: Kaj sploh pogledate na forumu? 8.12.2008 21:51:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Čeprav berem forum šele dobro leto se za moje pojme pojavljajo iste teme. Nosečnost. A sem noseča. Kakšni so nosečniški znaki. Rahlo vidna črtica. Slabo mi je ali sem noseča. Dojenček. Danes je kakal. Danes ni kakal. Ima zamašen nos. Ali naj kuham s prekuhano vodo. Preveč spi. Premalo spi. Spi samo na rokah. Dojenček joka. Partnerstvo. Mož me vara. Mislim da me vara. Odšla bom. Nisem še odšla. Kaj naj storim. Hujšanje. Ali nam bo uspelo. Uspelo nam bo. Še minus 10. Nazaj sem dobila 10. V končni fazi se najbolj nasmejem v čveku. Zato zadnje čase gledam samo to in iščem slike
|
|
|
|
RE: Kaj sploh pogledate na forumu? 8.12.2008 21:52:53
|
|
|
|
marjetica23
|
jest gledam čvekane v 3 dni, nosečnice,..
|
|
|
|
RE: Kaj sploh pogledate na forumu? 8.12.2008 22:15:15
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH Hujšanje. Ali nam bo uspelo. Uspelo nam bo. Še minus 10. Nazaj sem dobila 10. No, vidiš, na hujšanju pa menda še nikol nisem bila. Bo to moja naslednja destinacija, ko bom imela preveč časa .
|
|
RE: Kaj sploh pogledate na forumu? 8.12.2008 22:15:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Nosečnost. A sem noseča. Kakšni so nosečniški znaki. Rahlo vidna črtica. Slabo mi je ali sem noseča. Dojenček. Danes je kakal. Danes ni kakal. Ima zamašen nos. Ali naj kuham s prekuhano vodo. Preveč spi. Premalo spi. Spi samo na rokah. Dojenček joka. Partnerstvo. Mož me vara. Mislim da me vara. Odšla bom. Nisem še odšla. Kaj naj storim. Hujšanje. Ali nam bo uspelo. Uspelo nam bo. Še minus 10. Nazaj sem dobila 10. No, kar zanimive debate izbiras, moram rect.
|
|
|
|
RE: Kaj sploh pogledate na forumu? 8.12.2008 22:17:05
|
|
|
|
kaya2007
|
pogledam, če naše babe kaj čvekajo o svojih otročkih in še malo tam naokoli, potem pa grem kar na tole čvekanje...če se nič zanimivega ne dogaja, pa še malo pobrskam naokoli-družina, kuhanje, izleti, tehnika...
|
|
|
|
RE: Kaj sploh pogledate na forumu? 8.12.2008 22:44:01
|
|
|
|
muška
|
Jaz grem najprej na čvek, potem na kuhanje in potem že zaključim. Redko imam čas, da čekiram še druge forume, če pa že, grem najraje na odnose, ustvarjamo skupaj, potem pa se počasi zaključi. In ravno zaradi tega imam poln kufer tega premikanja tem, ker potem nikoli ne vem, kam so uspeli vrečt mojo temo. Itak, da jih zelo malo odpiram, očitno jih bom morala še manj.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?