Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj so to za ene mravljice? 15.10.2007 13:36:06
|
|
|
|
pajkica
|
Pomagajte mi. Ta vikend, kot že parkrat prej, sem se zbudila vsa popikana. In zdaj bom temu naredila konec. V stanovanju imava take miniaturne mravljice, ki pikajo. Pikne takrat, ko se prisloniš nanjo. Ha, samoobramba pa taka. So pa to take majhne mravljice, da jo komaj, komaj vidiš. Kaj bi to lahko bilo. Danes bom dala celo sobo v luft. S čim naj pošpricam, da se znebim te nadloge. Pikne pa zelo boleče, potem se naredi tak kolobar in strašno srbi. Ne pomaga nobeno mazanje, izgine pa šele po kakem tednu, je pa kolobarček tud več kot 1 cm velik. Ker v kratkem pričakujeva bi se tega rada znebila. Ste že imele kakšne podobne težave?
|
|
|
|
RE: Kaj so to za ene mravljice? 15.10.2007 13:48:22
|
|
|
|
Ro-La
|
faraonke
|
|
RE: Kaj so to za ene mravljice? 15.10.2007 15:24:54
|
|
|
|
blak
|
kaj faraonke pikajo? Mene niso nikoli!
|
|
|
|
RE: Kaj so to za ene mravljice? 15.10.2007 15:31:49
|
|
|
|
triša
|
Če se hočeš znebit mravelj je potrebno prešpricati cel blok, vsa stanovanja, za vsemi omarami in oblogami. Pozanimaj se pri drugih stanovalcih, ker če živite v bloku jih imajo tudi drugi.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.