.ču
|
Bojan Prašnikar: Portugalci so najbolj nevarni, ko imajo žogo.:)- "OVA NOČ NIJE NAŠ DAN":zmeden: g. Kli(n)ton Bozgo Cime: "Igrali smo taktično dobro, vendar je bila naša taktika povsem zanič":ups: Aleksander Ristic: "Ko enkrat zaostajaš z 0:2, ne moreš več igrati neodloceno 1:1."8) "Normalno je, da kadar dobiš po tekmi v roke dres nasprotnika, da bo ta ves preznojen in smrdeč. Zaradi tega sem bil presenečen, ko sva si dresa zamenjala z Beckhamom, pa sem lahko vohal le parfum." 9nebesa Ronaldo "Nikakor se nisem mogel navaditi na življenje v Italiji. Bilo je tako, kot da bi živel v drugi državi." Ian Rus :bravo: Marjan Fortin tv komentator: ". Prvih pet najboljših strelcev prihaja iz Celja, šele na petem mestu je Tomič z dvema goloma, kot najboljši strelec Celja .":zmeden: Na hokejski tekmi. "In nekdo od kitajcev je izključen......................(kratek premor) To je Polončič!" Andrej Stare 8) Fuzbal je naša kruha. (Bozgo) :)- dr.Andrej Stare po zmagi naših hokejistov nad poljaki: "sedaj pa bomo slišali slovensko himno Hej slovani."8) Največi komentatorski biser svih vremena je kada je Mohamed Ali na Olimpijadi u Atlanti 1996. palio olimpijski plamen. Tada je nepoznati komentator RTS-a rekao: "I POGLEDAJTE MOHAMEDA ALIJA, RUKE MU SE TRESU OD UZBUĐENJA!!!":(( Bernd Krauss, nemski trener Mallorce: "Mogoce je skrivnost nasega uspeha v tem, da me moji igralci ne razumejo!:)- globokoumne: Sebastjan Cimirotic: "Rad bi se zahvalil staršem, predvsem mami in ocetu.":ups: Berti Vogts: "Mislim, da lahko prvouvrsceno mostvo zmeraj premaga vodilni klub na lestvici.":zmeden: Mehmet Scholl: "Na dopust bom najverjetneje odpotoval nekam v juzne kraje na primer v Kanado.":zmeden2: Mario Basler: "To sem mu povedal tudi verbalno.":bravo: Udo Lattek: "Igrali so takticno zelo dobro, ceprav brez taktike.":zmeden: Olaf Thon: "Mi igramo postavitev mož proti možu in jaz igram proti možu.":)- Andreas Moeller: "Moj najvecji problem je, da sem zelo samokriticen. Vcasih tudi do sebe." :bravo: Juergen Wegmann: "Najprej nas je zapustila sreca, potem pa je prišla še smola.":zmeden: Juergen Wegmann: "Vedno sem govoril, da se ne bom preselil v Avstrijo."(na vprašanje, ali bo prestopil k Baslu):zmeden: Franz Walter jr.: " Klinsmann in jaz sva dober trio. Mislim, kvartet." :bravo: Manfred Krafft: "Moje moštvo se je petnajstkrat ali šestnajstkrat ujelo v zanko v 'offsideu'. Pa ravno to smo vadili ves teden." :bravo: Andreas Moeller: "Po 'feelingu' sem imel dober obcutek." 8) TALE JE PA ZA KONEC . NAJSLAJŠA :torta: THE LEGEND: Mirko Kamenjasevic: "Biogradlic se stustio preko lijevog krila, dribla dvojicu, trojicu, uspio se osloboditi, dodaje loptu do Pejakovica ovaj odigrava dupli pas sa Savicem, Savic mu vraca, Pejakovic sam pred golmanom, dribla i golmana evo ga konacno puca i gooooooooool -**** gol ! Lopta je za malo prosla pored desne stative... ":ups::ups::ups: (Kamenjasevicu je nakon ovog bisera izrecena zabrana prenosa sportskih dogadjaja u trajanju od 3 mjeseca
|