|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj so naredile mravlje!?
22.5.2010 8:51:01   
TomTaylor
user posted image user posted image user posted image user posted image v dnevni sobi sem pred dnevi opazila, da skozi okno (najbrž je nekje kakšna špranja) počasi "kapljajo" mravljice na okensko polico. Ne veliko. Sem in tja kakšna, nič več. Včeraj se mi je zazdelo, da je vsak dan kakšna več in sem jih s prsti pomečkala, da so ostale imele delo z odnašanjem trupel. Potem jih ni bilo več. Na to okensko polico odlagam laptop na polnjenje. Zdejle, zjutraj, primem comp....FUJ! Pod compom mrgolelo mravelj, ma to sploh ni najhuje, spodaj pod laptopom celo gnezdo belih jajčec!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image ....itak je sledil mesarski pokol....ampak...FUJ! Svinje male! user posted image user posted image Kar je pa interesantno je pa to, da imam vse spucano, nikjer nobenega cukra ali vsaj sledi po hrani, nič, nič. Računalnik tut ni zasvinjan...

....kakšen cimet, limone...kar Raid, Biokil, Pips! Golazen mala!!user posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj so naredile mravlje!?
22.5.2010 10:00:40   
Jessy
Tudi jaz jih vsak dan mečkam na kuhinjskem pultu in sploh ne morem ugotoviti, od kod prihajajo, kajti, če bi to ugotovila, bi jih že zdavnaj z biokilom pošpricala. Do zdaj mi je uspevalo, ker sem videla njihovo pot, zdaj je pa nikjer ne zasledim. Me spravljajo ob živce! user posted image user posted image user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.5.2010 14:04:35   
muco
Tudi pri nas so se pojavile na hodniku ! user posted image Ko sem nastavil hiško Raid jih ni več ??? Sedaj bi rad ,da pridejo , da jih uniči user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.5.2010 14:10:52   
spela_

Tudi nam lezejo po sedežni ampak pomečkane pospravljam za sabo-mečem jih v akvarij da jih želve pojejo...nej bo kej koristi od njih če so že tak nadležne. Se pa čudim da niso napadle mojega laptopa ker je v tipkovnici pod tipkami polno drobtin in ostalih drobnih delov hrane:) sploh ne vem kak nej to vn spravim...tipkovnice pa ne znam razstavit...no razstavit bi jo mogoče znala sam ne vem kak bi jo nazaj sestavila.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.5.2010 15:50:37   
Rubin.
Jaz tudi opažam, da so letos zelo nadležne. Ne vem, al je tako leto?

Pa biokill pomaga glih za par dni, evo ti nova runda.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 22.5.2010 15:51:25 >

(odgovor članu spela_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.5.2010 16:07:56   
mika
okrog okna, pri stikih, našpricaj z lakom za lase in ne bodo mogle več not.
Pri nas so tud prihajale skozi balkonska vrata, med lajsno in parketom. najprej sem špricala z biokilom, pa nekim strupom, ki ga kao mravlje nesejo v mravljišče in celo mravljišče pomori....vež da. Pol mi je pa babica rekla, naj našpricam z lakom za lase okrog okna in jih ni bilo več. Lak je lepljiv in jim je tisto tini mini špranjo zadelal.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.5.2010 19:39:21   
rožica2
pri nas so se pa naselile v avto!smo našpricali pa jih ne gane dosti.a mate kakšno idejo s čim bi se jih še dalo odstranit?

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.5.2010 19:51:45   
Colt
Problem pri današnjih mravljah je ta, da želijo it v korak s časom. Torej klasični PC towerji...no go. Laptop je bolj zanimiv. Tomika...soljen vroči krop tudi dela čudeže user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu rožica2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?