roal
|
punce hvala vam! tudi sama večkrat premišljujem, da bi mojo G zamenjala, ampak v bolnici pri nas nobeden ne jemlje zraven, pa še moja mami je bila njena sodelavka tak da... pa cela bolnica me pozna, kriza. saj bi verjetno vse bilo drugače, ker dokler je moja mama še živela je bilo vse ekspresno, odkar pa je ni, pa ni več posebne protekcije, pa niti je nočem, če po pravici povem. sicer mi vse njene bivše sodelavke pravijo naj se obrnem na njih če kaj rabim, ampak nočem. sem ravno danes študirala, da bi se probala zmenit za oddajo krvi po teh dneh, ki bi naj ustrezali. sicer nevem, kako bo s tem, ampak mi bo že nekak bratec zrihtal, ker tudi on dela v bolnici. saj mam veliko možnosti, da bi se lahk naprej porinila, pa se nočem, ker se mi ne zdi fer do drugih. prvič v življenju vidim, kako je ko čakaš v čakalnici na pregled po dve, tri ure, da čakaš na G pregled po 3 mesece... ah, pa pustimo to. no močno upam, da me bo čimprej poslala v neplodnostno in da bodo tam bolje poskrbeli zame. saj ne, da ona ne ve, se je full na začetku zavzela, pa se mi je vse nekam hitro zdelo, ampak ženska je obremenjena z delom in pozablja. ravno, ko sem prišla jaz v ordinacijo, ura je bila malo čez dve, je ona imela na mizi še enih 9 kartonov in pravi, no če to do teh skoz spravim sem zmagala. vsakič ko pridem me vpraša kako dolgo že poskušam, katere preiskave sem že opravila, pred sabo pa ima moj karton, kjer vse lepo piše . ja to je še bilo hecno, da me je zadnjič vprašala zakaj še nisva pregledali hormonov in krvi. haloooo??? pol je pa še opazila, da so minila tri leta od brisa in mi ga vzame, pol pravi, da bo še malo potipala maternico. in kaj me je vprašala... ja, kje pa imate vi maternico? kaj jo sploh imate? saj je bilo v hecu vprašano, ampak vseeno. sem rekla, ja imam jo, pa bolj zadaj je. in potem ona ugotovi, da je res tako. ojej! zdaj sem se pa izpovedala, mogoče še preveč, ampak me full teži vse to... hvala, da poslušate, oz. berete. vsem želim velike, velike in to čimprej!
|