Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj si na občini dovolijo... 15.2.2010 12:07:19
|
|
|
|
filipina
|
Sem odjavila stari avto in vrnila tablice. Nakar čez 14 dni prijavim nov avto, pa mi uslužbenka da stare tablice nazaj ( ker so bile deponirane in jih komaj po 30 dneh pošljejo nazaj). Pa ko greš avto registrirat moraš imeti zraven že sklenjeno zavarovalno polico, pa gospa ni podatkov pogledala, pa mi je stari avto nazaj prijavila, mi dala stare tablice nazaj, mi naredila podatke na prometni od starega avtomobila, čeprav je imela zavarovalno polico od novega avtomobila. Tako da sedaj vozim "ukraden" avto, z narobe tablicami in nepravo prometno...ampak zavarovan pa avto imam...njej, pa se je to še smešno zdelo- se je začela smejati, ko je ugotovila kaj so zamešali in njena izjava je bila:" Saj bi vas lahko še zaprli, preden bi ugotovili da smo zamešali z papirji..." Nevem, če bi se jokala, ali bi jo kar....
|
|
RE: Kaj si na občini dovolijo... 15.2.2010 12:09:17
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: filipina Tako da sedaj vozim "ukraden" avto, z narobe tablicami in nepravo prometno...ampak zavarovan pa avto imam... Čestitam.
|
|
|
|
RE: Kaj si na občini dovolijo... 15.2.2010 12:11:59
|
|
|
|
baguSka
|
Kaj si na občini dovolijo... jah se zgodi... njim je pa itak vse opraviceno! si mela sreco da si prva opazila ja.. pred policaji seveda
|
|
|
|
RE: Kaj si na občini dovolijo... 15.2.2010 12:19:05
|
|
|
|
ZARA
|
Joj, jst ne štekam tega odnosa do folka. Oziroma neodnosa. Nikdar, kljub njihovi napaki, se nihče ne opraviči. Meni so se že parkrat zgodile kakšne čudne situacije (DURS, občina, Zavod,...) s strani famoznih uradnikov, gledajo te pa potem tako, kot da si ti kriv.
|
|
RE: Kaj si na občini dovolijo... 15.2.2010 12:23:08
|
|
|
|
marsovcek
|
Ah, meni se po to ne zdi nič takega, vsak je zmotljiv. Je obrnila na hec,kar nam današnje dni manjka, ko je vse tako našponano. Je pa tudi res, da bi imela zaradi tega lahko probleme in bi si ti lahko opravičila.
|
|
RE: Kaj si na občini dovolijo... 15.2.2010 12:28:15
|
|
|
|
SaaS
|
To je bila verjetno upravna enota, ne občina. Tudi jaz sem imela pred kratkim štorijo tam. Sem šla po pildek, kdo živi v našem gospodinjstvu, pa sem napisana samo jaz in otroci, moža od nikoder..., mož pa spet pri tašči prijavljen. In potem gospa ugotovi, da na začetku, sva bila prijavljena oba, potem pa so prihajali otroci in vmes enkrat se je on odjavil... . Ja seveda, šel je tja in prosil, če ga zbrišejo , oziroma sem to jaz naredila, ker sem ga imela poln kufr ... Je rekla, da brez problema nazaj uredimo, samo izjavo oz. vlogo morava napisat in podpisat. Ja a prepisat drugam se je pa dalo brez njegove izjave in podpisa ? Mislim... Ok, saj pride do napake, ampak naj priznajo in se opravičijo. Saj ne rečem, da je to naredila ta gospa na okenčku zdaj, ampak naj v imenu cele ekipe kaj reče... Saj ni bilo katastrofe, nisem bila niti jezna, sam res pa ne rečejo, mi smo zafrknili, se opravičujemo. Res, je vsi se motimo. Pa dobro, če je vsaj na štos obrnila..
< Sporočilo je popravil SaaS -- 15.2.2010 12:33:17 >
|
|
|
|
RE: Kaj si na občini dovolijo... 15.2.2010 12:57:15
|
|
|
|
filipina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: filipina Tako da sedaj vozim "ukraden" avto, z narobe tablicami in nepravo prometno...ampak zavarovan pa avto imam... Čestitam. Ja, saj policaju bi rekla, saj zavarovan pa je, čeprav je ukraden ja
|
|
RE: Kaj si na občini dovolijo... 15.2.2010 12:58:09
|
|
|
|
filipina
|
IZVIRNO SPOROČILO: SaaS To je bila verjetno upravna enota, ne občina. Tudi jaz sem imela pred kratkim štorijo tam. Sem šla po pildek, kdo živi v našem gospodinjstvu, pa sem napisana samo jaz in otroci, moža od nikoder..., mož pa spet pri tašči prijavljen. In potem gospa ugotovi, da na začetku, sva bila prijavljena oba, potem pa so prihajali otroci in vmes enkrat se je on odjavil... . Ja seveda, šel je tja in prosil, če ga zbrišejo , oziroma sem to jaz naredila, ker sem ga imela poln kufr ... Je rekla, da brez problema nazaj uredimo, samo izjavo oz. vlogo morava napisat in podpisat. Ja a prepisat drugam se je pa dalo brez njegove izjave in podpisa ? Mislim... Ok, saj pride do napake, ampak naj priznajo in se opravičijo. Saj ne rečem, da je to naredila ta gospa na okenčku zdaj, ampak naj v imenu cele ekipe kaj reče... Saj ni bilo katastrofe, nisem bila niti jezna, sam res pa ne rečejo, mi smo zafrknili, se opravičujemo. Res, je vsi se motimo. Pa dobro, če je vsaj na štos obrnila.. ha ha ha ha ha
|
|
RE: Kaj si na občini dovolijo... 15.2.2010 13:21:09
|
|
|
|
jagoda77
|
kolegici so napačno vpisali naslov pri dedovanju... začasni naslov so ji vpisali in sedaj mora na svoje stroške spreminjat... ja itak.... mene sploh ne bi zanimal, ker bi tulila na zemljiški kot sem dolga in široka in tisti trenutek bi spremenil....
|
|
|
|
RE: Kaj si na občini dovolijo... 15.2.2010 13:43:32
|
|
|
|
TomTaylor
|
...na UE, ne na občini ...Verjemem, da ti glih ni blo smešno (meni ne bi bilo), ne vem kdo bi se smejal, če bi res te morali na policiji obravnavat. Se je pa najbrž težko opravičevat v imenu drugega, hecat pa lažje, sploh če je nek drug uradnik naredil napako. Jz vem, da bi se za svojo napako res iskreno opravičila...
|
|
RE: Kaj si na občini dovolijo... 15.2.2010 13:48:52
|
|
|
|
filipina
|
ja UE je ja, pardon. Nisem mogla verjet...saj po eni strani je smešno...
|
|
[Brisano sporočilo] 15.2.2010 14:33:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj si na občini dovolijo... 15.2.2010 14:42:54
|
|
|
|
enea
|
Meni se je pa na DURS-u zgodilo to , da sem šla po kataster, ker pač imam nekaj zemlje podedovane. In kaj se zgodi, jaz sem se, oz z mojo družino preselila, res je da sem se šele po letu dni odjavila iz starega naslova, prej smo bili pri moji mami, sedaj imamo občinsko stanovanje, in se prijavila, tako kot moje druž. člane na novi naslov. Ko pridem tja (durs) mi gospa na šalterju pravi ali ta in ta oseba živi z vami,( moja mama), jaz nazaj v njo ne, ne živi, smo prej mi živeli pri njej, Ja samo se je izbrisat ne da, ker je nosilec gospodinjstva, halooooo . Na mojem naslovu sem nosilec gospodinjstva jaz in ne moja mama. Stanje ki mi ga je dala je bilo na dan 30.6.08, jaz sem pa kataster potrebovala na koncu novembra 2009. Ažurnost podatkov pa taka. In to na DURS-u
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?