Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 8.12.2009 17:23:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj se pa igrate starši? 8.12.2009 17:29:07
|
|
|
|
Anonimen
|
šah,... zadnjič skoraj dve uri,... je blo lušno!
|
|
|
|
RE: Kaj se pa igrate starši? 8.12.2009 17:39:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča Midva ponavadi ob vikendih, ko dava malega spat, igrava kak Človek ne jezi se, monopoli ali Uno. Je veliko boljše, kot da skupaj čepiva pred Tv-jem ali da kdo kam gre. Veliko se presmejeva zraven in sproščava otročarijo v sebi, pa najini zvezi zelo koristi. Večerja, kopalnica, 15 minut TV-ja in spat. Nimam jest časa zvečer še šah špilat pa podobne zadeve. Za sex si morem že dopust vzet.
|
|
|
|
RE: Kaj se pa igrate starši? 8.12.2009 17:43:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Za sex si morem že dopust vzet. saj moj se je odpovedal seksu, da sva lahko šah igrala
|
|
|
|
RE: Kaj se pa igrate starši? 8.12.2009 17:43:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Za sex si morem že dopust vzet. saj moj se je odpovedal seksu, da sva lahko šah igrala
|
|
|
|
RE: Kaj se pa igrate starši? 8.12.2009 20:13:24
|
|
|
|
SPORTINA
|
Aktivity (bolje vsaj še en par) , rummikub (sedaj se ga celo že da kupit pri nas)...obe ful luštni. Pri prvi edino vedno znova razočarabi nad nekateremi prevodi, koncept igre pa lušten. Z otroci pa vse živo, res kar precej iger od Enke, človek ne jezi se, rummikub, "korenčki"...
|
|
|
|
RE: Kaj se pa igrate starši? 8.12.2009 22:41:55
|
|
|
|
x_srečka_x
|
Remi pa včasih sva se igrala tudi tisto ki imaš:ime,priimek,mesto,država,rastlina,predmet...Saj veste TV-ja ne gledava po računalniku pa tudi bolj jaz . So mi taki večeri najlepši LP
|
|
|
|
RE: Kaj se pa igrate starši? 8.12.2009 22:47:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko se nisva imela otrok,sva igrala slaci poker,pa 21..potem clovek ne jezi se in tombolo-oboje za denar .Me je 1x pri clovek ne jezi se oskubil za 100eu .Se zdaj nisem pozabila,da mi jih ni pol kasneje vrnil Zdaj pa ze lep cas nic.Vcasih se kaksno tombolo,pa tavelika punca zraven.Aja,pa 1x smo se skupaj sli DMV.Ker je on crnogorc,je pisal pac po crnogorsko,ampak kaksne je pa to imel...se je po moje kar malo zmisljeval,se posebej pri filmih.je blo en kup vpitja z moje in hcerkine strani
|
|
|
|
RE: Kaj se pa igrate starši? 8.12.2009 22:48:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča Midva ponavadi ob vikendih, ko dava malega spat, igrava kak Človek ne jezi se, monopoli ali Uno. Je veliko boljše, kot da skupaj čepiva pred Tv-jem ali da kdo kam gre. Veliko se presmejeva zraven in sproščava otročarijo v sebi, pa najini zvezi zelo koristi. Večerja, kopalnica, 15 minut TV-ja in spat. Nimam jest časa zvečer še šah špilat pa podobne zadeve. Za sex si morem že dopust vzet. pozabila si net,balkon....
|
|
|
|
RE: Kaj se pa igrate starši? 8.12.2009 22:50:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča Midva ponavadi ob vikendih, ko dava malega spat, igrava kak Človek ne jezi se, monopoli ali Uno. Je veliko boljše, kot da skupaj čepiva pred Tv-jem ali da kdo kam gre. Veliko se presmejeva zraven in sproščava otročarijo v sebi, pa najini zvezi zelo koristi. Večerja, kopalnica, 15 minut TV-ja in spat. Nimam jest časa zvečer še šah špilat pa podobne zadeve. Za sex si morem že dopust vzet. pozabila si net,balkon.... To je že vmesni opravek.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.