Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj se mi je zgodilo... 13.7.2005 18:38:27
|
|
|
|
lefairyon
|
:)-:)-:)-:bravo::bravo::bravo: sam da ni šlo med male oglase:)-
|
|
|
|
Kaj se mi je zgodilo... 13.7.2005 18:43:16
|
|
|
|
lefairyon
|
sem šla prebrat pa sem se spomnila da je tudi pri nas kar nekaj takih mrcin ki po mestu tavajo...pa lastnika ni nikjer zraven...res se človek ustraši ko vidi takega cucka na cesti...nikoli ne veš kaj ima za bregom... pa zgornji komentar ne jemlji resno...sreča da se ni nič zgodilo...pa previdno v takih situacijah... lp,nadi:rozica:
|
|
|
|
Kaj se mi je zgodilo... 13.7.2005 19:01:49
|
|
|
|
iva01
|
ja čist normalno da si zmeden po tekem pripetljaju za take probleme pa jaz osebno bolj lastnike psov krivim ki verjetno vedo da so psi napadalni pa nič ne ukrepajo,v naši vasi so se take stvari dogajale dokler se ni že tričetrt vaščanov zbunlo, šele takrat jim je kliklno da bi blo pametno nekaj ukrepat v zvezi z psom.
|
|
|
|
Kaj se mi je zgodilo... 13.7.2005 19:19:56
|
|
|
|
soncece24
|
daj link pripopaj, ker se mi ne da iskat:ups:
|
|
|
|
Kaj se mi je zgodilo... 13.7.2005 19:59:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Me je kar srh spreletel. Vedno sem imela rada vse kužke, dokler enkrat nisem enega mešanca z rotvajlerjem božala, pes migal z repom kot nor, potem je pa kar na enkrat skočil na mene in me v ugriznil pod kolenom. Na srečo sem refleksno stran skočila in mi je samo kavbojke strgal, latnik mi je še trdil, da je čisto prijazen kuža, ampak nobeden ne skoči kar tako popadljivo na enega. No, saj je bil lastnik tudi nor, pes ni mogel biti drugačen. Od takrat me je noro strah vseh teh bojnih pasem. Naj jih dajo na vrv.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?