|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj se mi dogaja?
14.7.2005 20:45:18   
Maris
Lep pozdrav vsem. Sem nova tu, a imam že veliko vprašanje. Zadnjo menstruacijo sem imela pred dobrimi 14 dnevi. V ponedeljek sem opazila krvavi izcedek, ki se je vsak dan jačal, v sredo mi je blo kar slabo, danes je že kar ena mala mala menstruacija. Na ginekološki so mi rekli da je to lahko ovulacija. OK, pa naj bo, a kaj takega še se mi ni zgodilo, ovulacij sploh nikoli nisem čutila posebej. Jutri grem pač na pregled. Za otročka sva se odločila pred enim mesecem, glede na to da sem menstruacijo imela, pač ne morem bit noseča. A je imela katera že take težave sredi ciklusa?
Hvala in lep večer!:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kaj se mi dogaja?
14.7.2005 21:17:10   
Jančika_
Meni se je ravno v zadnjem ciklusu to naredilo. Ampak imam bolj dolge cikluse, tako da sem nekaj dni rahlo krvavela tam okoli 19. dne, M sem dobila 38. dan. Zadnja M pa pravzaprav ni bila M, ampak spontani splav, zato se niti ne čudim, da sem zakrvavela.

Sem bila pa prepričana, da sem ovulacijo imela 12. dan (špikanje, izcedek). No, pa je očitno nisem:zmeden2:.

(odgovor članu Maris)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kaj se mi dogaja?
14.7.2005 21:37:56   
Maris
A tako, a da bi blo to? Joj upam da ne! A niso spontani splavi bolj boleči in je več krvi?

(odgovor članu Maris)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kaj se mi dogaja?
14.7.2005 21:47:47   
Jančika_
Ne ne ne:). Pravim, da je tole prvi ciklus po spontanem splavu, torej štejem dneve od takrat (kot da bila M).

To, da sem sredi ciklusa zakrvavela, se mi zdi prav zaradi tega manj čudno, kot bi se mi sicer. Verjetno se še ni vse poštimalo pri meni.

Krvi je pri ss res več, boli pa ne njuno. Mene obakrat ni nič bolelo.

(odgovor članu Maris)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kaj se mi dogaja?
14.7.2005 22:31:40   
gaja*
Jančika, si bila ti pri G, al si sama naredila test doma, pa je potem prišlo do krvavitve ? :zmeden2:

(odgovor članu Maris)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kaj se mi dogaja?
14.7.2005 22:38:53   
Jančika_
Test mi je šele 46. dan pokazal pozitivno (prej sem vedela, da sem noseča, pa so bili vsi testi razen Romeda, ki sem ga delala najprej, negativni - v glavnem zbrka).

Deset dni kasneje sem zakrvavela in splavila dobesedno na ginekologovi mizi. Takoj me je namreč vzel in ko sem se namestila na mizi, je iz mene padel en večji kos tkiva (je prav zaropotalo v posodici). Test pri G je bil pozitiven, na UZ pa se je videla samo še povečana prazna maternica. Tule sem več napisala:

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=2&id=43263&msg=439813&idk=101

(odgovor članu Maris)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kaj se mi dogaja?
14.7.2005 22:46:40   
gaja*
Brez zamere da sem vprašala,
držim pesti, da bo šlo prihodnjič tako kot je treba.:miska::miska: Tud jaz sem imela lani jeseni neke zbrke, sam je tud šlo verjetno samo skoz, testa sicer nisem naredila, ker je bilo več kot očitno...

Sem pa že dalj časa nazaj pogledala tvoj album in moram rečt, da maš res luštnega fantiča doma :bravo::bravo:

LP, gaja*

(odgovor članu Maris)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kaj se mi dogaja?
14.7.2005 22:55:16   
Jančika_
Gaja, ti kar vprašaj, če te še kaj zanima, meni ni težko o tem govoriti. Zdaj pa res mislim, da bo naslednjič OK. Je kar težko verjeti, da bi se mi to naredilo trikrat zapored. Čeprav je tudi to mogoče... seveda upam na najboljše. Zdaj še imava pavzo, verjetno bova jeseni spet poskusila.

Vasja je pa res cuker:love:, se ga sploh ne morem nagledat! Imam veliko srečo, da ga imam. To še sploh vidim zdaj, po dveh splavih. Prej se mi je zdelo kar malo samoumevno, da imaš otroke. Vsak otrok je dar. In ko berem zgodbe na tem forumu, mi je to še toliko bolj jasno.

(odgovor članu Maris)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kaj se mi dogaja?
15.7.2005 8:31:50   
DrejcDrejc
Tudi jaz sem prišla do istega spoznanja - kakšen dar narave je pravzaprav otrok! Ko se prvič odločiš, da bi delal na otročku, misliš, da bo kr v prvo uspelo (srečnice tiste, ki jim!), pa zna biti prav mučna in stresna pot do družinice, kolikor prebiram izkušnje punc. 8)
Jančika, vajin Vasja je pravi zaklad, verjetno ti je ob misli nanj takoj lažje, če ti gre kaj narobe. Držim pesti, da bo v tretje šlo vse lepo in prav! Tudi jaz mislim, da sem imela prejšnji mesec SS, ampak c'est la vie, enkrat bomo že dočakale tisto pravo. :duda:

(odgovor članu Maris)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kaj se mi dogaja?
15.7.2005 17:15:37   
Maris
Lep pozdrav spet, danes sem bla pri ginekologu in mi je naredil tudi ultrazvok, pa pravi da je to glih zaradi ovulacije, torej po ovulaciji se lahko zgodi da krvaviš. Vendar meni je vseeno to čudno, da tolko časa. Pa ne zgleda da bi blo tako kmalu konec. Če sem res imela tako močno ovulacijo, da zdaj kar krvavim :zmeden2:, in glede na to da sva redno delala na tem, bi blo fajn, če bi drugi mesec ne dočakala menstruacije. No bomo vidli, upam da bo čimprej konec te krvavitve, in da je ne vidim več :). Zdaj pa malo po nakupih...

(odgovor članu Maris)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kaj se mi dogaja?
15.7.2005 18:03:45   
Jančika_
Maris, tudi Pušenjak pravi, da lahko zaradi hormonov ob ovulaciji zakrvaviš. Bohve, kaj je bilo pri meni. Ker M bi naj prišla vedno 14-16 dni po O, pri meni pa je bilo malo več. Pojma nimam:zmeden:. Ampak verjetno je tudi bila ovulacija.

(odgovor članu Maris)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?