|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj se je zgodilo z majčicami?
6.5.2005 16:32:20   
Amoss
No zdaj pa že tud pri nas gre za res.Kako se počutite.Jaz imam rok sicer 30.5., ampak me že vse tako boli in takšne lažne popadke imam,da se vsako jutro zbudim in rečem tak danes pa bo.In še kr nič.Mogoče pa bo danes kaj???:)-
Neposredna povezava do sporočila: 1
6.5.2005 18:06:06   
zi&mm
Oj,
no, jaz pa imam rok 18/05 in se kr bliža vendar mislim, da bo kr prej :duda: prijokal na svet.
sicer pa sem ti poslala sporočilce kako je pri nas.
Ta vikend pa nastopi luna, mogoče pa nam kaj prinese 9nebesa

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.5.2005 18:09:44   
pika**
Tako hudo, kot je danes, pa že dolgo ne.:((
Obrnil se še ni, dol me pa pritiska na mehur in kost, da vidim :hudicek::hudicek::hudicek:. Ko se začnejo popadki, takoj gledam na uro, če so mogoče ta pravi.:ups:

Lulat hodim na 1/2 ure za tiste 2-3 kapljice.

Sem že pojamrala , da so mi prestavili rok na 18.5. Če bo še tako hudo , bo še pred 18.:nosecka:

Nekam hitro je minilo teh 9nebesa.

Če ne bi bila že toooooooolk stara (38), bi kar še enga naročila. Saj bom itak vse ta boleče dele pozabila.:duda::duda::duda:

Božajate bušije :nosecka::nosecka::nosecka:
37t Pika

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.5.2005 18:15:39   
zi&mm
Pika, mogoče pa je to od vremena; vsaj jaz se tako tolažim čeprav se bom vsak čas :(( :(( :(( ker mi je prehudo, pa neke čudne bolečine se pojavljajo in tudi jaz pogledam na uro vsakič, ko se mi zazdi da bi lahko bili popakdi, pa nič od tega. Sama sem bla danes na wc-ju večkrat kot v enem tednu skupaj in kot si rekla 2-3 kapljice...
Je pa res hitro minilo 9nebesa
A si že opazla, da se timorda čep lušči, pa da je voda drugačne barve, vonja?
Meni pa še zgaga fulll nagaja...

Uživaj, pa pazi na :duda:

Mili (:nosecka: 38t)

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.5.2005 18:25:06   
Spicy Black
No še ena, ki vztraja z vami tukaj na RR namesto, da bi rojevala :)-:)-...

PDP je že mimo, danes sem imela CTG, ki je pokazal en konkreten popadek in dva mala :zmeden2:.

:duda: je še zelo šivahen in nič ne kaže, da se mu kam mudi :) Jah kaj čmo, bo treba čakat druge ni...

Se pa grem v ponedeljek v porodnišnico pokazat :bravo: in upam, da me obdržijo in da vendarle vidimo pikico :bravo:.

Uživajte čez weekend!

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.5.2005 18:29:14   
pika**
Zi&mm, kje boš pa ti rodila ?

Na luščenje čepa sem tudi že pomislila, pa mi jih je zagodel :hudicek: hemeroid. Tolk sem se ustrašla krvi, da sem že hotela v porodnišnico.:ups:
Zdaj je že bolje.

Voda je b.p. ker res veliko pijem, zgage ni.
Saj pravim, leta me dajejo (38). Pri prvem sem bila res brez skrbi.

Ti pa praviš, da je to vreme. Malce tolažbe mi pa res paše. Zdajle je bila pa res ploha na Dolenjskem koncu.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.5.2005 18:48:47   
Tricia
Še vedno nič tudi tukej :((:((:((. Danes je rodila kolegica, ki je imela rok za mano in to me je še bolj potrlo - sej sem vesela zanjo, sam tud jst bi že rada v naročju držala naš mali zakladek...
Sicer mam PDP 11.5. a sem vsak dan bolj živčna, ker se še nič zares ne premika v tisto smer. :((
Čez dan je :duda: bolj umirjen, brca bolj poredko (a še vedno dovolj), zvečer ko se dam v pojstlo pa...brce, obrati, kot bi bili noter najmanj trije (pa niso). Pol pa boli trebuh in križ in me zvija in tišči in že mislim, oooo zdej pa bo kej, ponoči, mogoče jutri... pa je zjutrej konc veselja in cel dan spet zatišje pred nočno nevihto ... že par dni, dan za dnem ista pesem..... Zakaj me tolk matra ta mali :duda: in se neče pokazat???

Srečno ostale :nosecka:

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.5.2005 19:27:44   
Amoss
Jaz sem pa zdaj ugotovila da imam popadke na 3 minute že eno uro.
Sicer ni hudo, a vendar so redni in vedno močnejši.
Mogoče pa sem mela prav ko sem rekla da mogoče pa danes bo kaj, ker imam že cel dan takšen občutek.Danes sem si še zadnje stvari porihtala.Tak da se stuširam, pol pa grem se malo pokazat.Če se ne javim veste da sem v Rimu:bravo:

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.5.2005 19:51:37   
Čajček
Tudi jaz sem še tukaj, sicer pa rok 16.5. Mislim, pa da ne bo nič prej, še posebno če je res, da se pred porodom umirijo. Naš-a?? nori bolj kot prej vsega skupaj.
Težavice pa imam edino z otekanjem (nekaj novega zame), pa z mravljinci v roki oz. dlani.
Dejansko pa so vsi okoli mene bolj nestrpni, jaz jim pa pravim, da bo že prišlo, ko bo pravi čas.
Lepo se imejte in uživajte v majskih dneh. :)-

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.5.2005 17:11:47   
Margareta
Mene tudi že nekaj špika tam dol, pdp 16.05.2005. Povejte mi ali vas tudi ves cas sprasujejo kot: A te še niso odpelal? A imas kakšne znake? No, a bo kej? Jaz sem že tolk sita teh butastih vprasanj, da samo se pogledam odgovorim pa ne. :hudicek: Pa vem, da se je brezveze sekirat, ampak me tolk razbesni, da sem določenim že nehala telefon dvigovat - tašči na primer.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.5.2005 19:44:15   
Anonimen
Hm jaz imam rok 29.5 pa je se vse na svojem mestu-tak je rekel zdravnik:):bravo:
Drugače danes me nekaj trebuh boli (tam pod rebro), ker sem dosti stala, malcku pa torej ni to ugajalo!:ups:

Lp, nina:nosecka:

(odgovor članu Amoss)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
8.5.2005 0:45:34   
NENAJANI
:((:((:((:((:((:((:((:(( Jaz sem že tako tečna in sita vsega skupaj, da grem sama sebi na živce!!!!!!!:((:((:((:((:((:((:(( Takoj bi šla rodit!!!!!!!!!!!!! Me nič več ne zanima bolečina in blablabla...:ups: Sicer imam rok ŠELE 27.5. ampak to je že tu mač!!!!!!!!!:ups::ups::ups:
Bolijo me rebra! Boli me želodec! Peče me zgaga! Zatekam, kot krava!! Boli me križ!!!!! Non stop se mi spi!!!! Pa tam pod lopatko me neki štiha!!!! :((:((:((:((:((:((:(( Za crknat!!!!!!!!!:ups:
KOMAJ ČAKAM, DA RODIM!!!!!!!!!!!!! UPAM, DA BO TO KMALU!!!!!!! ŠE PRED ROKOM!!!!!
Punce, žal mi je če sem vas zamorila. Ampak nekomu pač moram malo potožit!!!:zmeden2:
L.P. Nena :rozica:

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.5.2005 8:31:34   
Amoss
No pa naj jaz še malo zatežim.:)-
Mene tudi vse boli, nekaj časa sem mislila da me boli srce pa me očitno rebra, zatekam, križ me tako boli da ne morem več spat,trebuh mam trd kot kamen, v bolnici pa sem že redna stranka.Mogoče da zato ker preveč razmišljam o tem kdaj se bo rodil in bi že rada da je tu, mam že namišljene popadke,..Vsakič ko pa pridem v bolnico pa me čaka razočaranje-vse je še lepo zaprto in trdo,....HALOOOO.Kaj mi nebi mogli pospešit poroda??Sicer še mam jaz tudi 3 tedne do konca, ampak NE MOREM VEČ!!!!!!!!
Danes je baje polna luna mogoče pa bo kaj vplivala na naju.
Pa nebom več razmišljala o tem ker potem me vse boli in si namišljam stvari.Ko bo čas pa bo.
Zdravnica mi je rekla:"Ko je hruška zrela odpade".BO ŽE, pa upam da čim prej.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.5.2005 13:05:53   
zi&mm
Ojla majčice :rozica:

no, da se vam javim; sem preživela 2dni v porodnišnicii zaradi tiste slabosti v petek :grrr:
gin.Lovšin je bil izredno prijazen me je lepo pregledal, spravil na oddelek, ter ugotovil, da sem rahlo odprta (3cm) brez popadkov, voda tudi ni še odtekla in zato me je danes poslal domov počivat do konca. Po tihem sem upala, da bom rodila že ta vikend pa ni blo :duda: in bomo še malo čakali...

Pika, bom rodila v izolski porodnišnici, je nekako najbližje tako da upam, da ne bo preveč :hudicek: :hudicek: :hudicek: okoli mene.

In kako kaj ve?

Zdaj pa res šibam počivat,

Lep dan :nosecka:

Mili

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.5.2005 12:01:11   
Tricia
Še zmeri nič !!!! Ta luna je en K.... - ne pomaga...
Se mi je pa včeri pojavil tak čuden izcedek, tak rahlo rožnate barve in sluzast. Mi je odtekal po malo in skor cel dan in tud ponoči. A bi to lahko bil tisti slavni čep? Sicer imam danes ponovno pregled, a kaj ko me moja G ne pregleduje več že tri tedne (sam na CTG me da). A mislite, da bi ji mogla zatežit, nej me za božjo voljo pregleda kako kaj kaže tam notri??? Ne vem niti če se že kej odpiram.:((
Drugače sem ok - bolečine so skoraj zanemarljive - in :duda: še vedno lepo čutim. O tečnosti pa raje ne bi....:hudicek:

Lep pozdrav :nosecka:
Tricia - še 2 dni do DPD

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.5.2005 13:29:09   
Margareta
Meni se tudi že malo meša, pa se dobro počutim, razen ponoči ko se obračam je pa res velika kriza. :((
Trebuh imam pa že tako velik, da prisežem, ko grem na sprehod me čisto vsi, ampak res čisto vsi - od otrok do domačih živali bulijo tle spodaj. :zmeden2:.
Pa rada bi že spoznala tega fanta. :rozica:
Aja še to, kličejo me pa čist skoz. Kot sem rekla, sem tašči kar nehala dvigovat telefon, zdaj pa klice mojega in ga sprašuje.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.5.2005 19:13:05   
sabini
Evo še mene v četrtek imam PDP upam da bo na datum, ker sem full nestrpna in komaj čakam da vidim dojenčka:duda::duda: Sicer se počutim oki in kar ne morem verjet da samo še tri dni:darilo:

Malo sem sicer začela zatekat včasih me križ boli samo kakšnih popadkov pa ni.

Lep porod vsem Majčicam in seveda vsem nosečkam:racka::duda:

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.5.2005 22:43:33   
Barbara L
Živijo majčice;

Do roka je še 10 dni - mene nič ne boli, nič več ne zateka, trebuh me ne moti več, spim kot da ne bi bilo nič, CTG nič ne kaže, G je na dopustu tako da "unih" pregledov niti nimam.... Edino zgaga me matra in lulat hodim non-stop.

Komaj čakam da pride moj sonček :love:

Hiter porod vam (nam) želim9nebesa

Barbara L:metulj:

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.5.2005 8:52:48   
zi&mm
Barbara L;

ma ti si pa ena redkih majčic katero nič ne moti, prava srečnica si :rozica:; jaz se komaj držim na nogah, ne spim skoraj nič in sem tečna že sama sebi kaj šele ostalim :((:((:(( pa še 7dni je do PDP in komaj čakam :duda: ko bi vsaj prej se odločil-a da pride na svet.

upam in želim, da bomo vse šle skozi hiter porod

lp z :morje:

:nosecka:mili

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.5.2005 9:05:33   
Spicy Black
A bomo kar nadaljevale tukej :)-? OK - pa dajmo. Mogoče je katera prebrala, da imam dva PDPja in da je očitno tale prvi 14.5.05 pravi (na podlagi zadnje M). Prvi 05.05.05 je bil postavljen na UZ in nuhalni. In zaenkrat se še nič ne dogaja. Včeraj sem bila na pregledu v PO in so me poslai domov.

Čez dva dni grem zopet na kontrolo. Mali je še ful visoko in ni videti, da bi ga zanimalo kaj se dogaja zunaj trebuha :)-

Spim kot top celo noč, sploh mi ni treba vmes na WC :bravo:...

Je pa :duda: velik in močan, saj ko se začne obračati in brcati vidim vse zvezde in 100 :hudicek: Pol se mi pa vse smejijo ko jamram :grrr:

Pušenjak mi je dejal, da lahko moja nosečnost pod določenimi pogoji traja še do 19.5.05 :)-:)- A si morte mislit 8), saj me bo razneslo do takrat :)-

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.5.2005 9:25:36   
zi&mm
Nina99,
zgleda, da bomo res tukaj nadeljevale; kdaj pa si imela zadnjo M :hudicek: ? mogoče se je gin.malo zmotil pri postavitvi datuma.
No, jaz sem imela zadnjo M 10/08/04 in bi po izračunu rodila 18/05/05 po UZ pa je nekaj krat pokazalo 24/05/05 na zadnjem uz pa 16/05/05, pol veš kako se počutim :zmeden::zmeden::zmeden:. Ampak 8)gin.je rekel, da se bomo držali 18/05/05 in ko bo, bo.
Meni se buši enkrat spušča, enkrat dviga, malo sem že odprta pa so me vseeno poslali domov, ker ni bilo ne odteka vode in ne popadko; jaz pa že nestrpno čakam :duda: da mi ne bo treba hodit naokoli kot :sloncek:

A boš v PO rodila?

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 21
10.5.2005 9:32:07   
Spicy Black
Ojla,

zadnjo M sem imela 7.8.04. Tudi meni je dr. včeraj v PO dejal, da bolj drži PDP 14.5.05.

Je pa dete bolj veliko :)- in me kar malo skrbi. Njegov ati je imel ob rojstvu kar 4500g in če bo fantek tudi mene čaka nekaj takega :ups:

Ja, meni je dejal včeraj da je :duda: še ful visoko in da je MV zaprt :zmeden:... Pa je moj G vseskozi govoril naj mirujem, da :duda: ne pride prehitro.. Ja pa kaj še :grrr:

Grem pa v PO roditi ja. Pa ti?

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 22
10.5.2005 9:44:50   
zi&mm

sej ni nujno, da bo po atiju, kaj če bo po mami??? ah, ta bi bla dobra,da se rodi :duda: velik in težak po meni; celih 57cm in 4480 gr :)-:)-:)- ;ati pa 3500 in 50cm :)

Ah, jaz jih več kot tolko niti ne poslušam :grrr:; pravijo da če se giblješ lažje rodiš, nam pa skozi svetujejo da moramo počivat, mirovat in kaj ti jaz vem še kaj

Jaz bom rodila v iz.porodnišnici in upam, da res 18/05, ker je moj gin.ravno takrat dežuren :ups:

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 23
10.5.2005 9:53:04   
Barbara L
Moja G pravi, da je datum, ki ga upoštevamo ABSOLUTNO izračun iz menstruacije. Potem je pa tu rezerva teden pred ali teden po - tako da spet ne moremo biti prepričane.:(:grrr::(

Bojo naši malčki datum kar sami določili, a ne?

LP

Barbara L:metulj:

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 24
10.5.2005 10:17:46   
Spicy Black
Madonca zi&mm kakšna velika babnca si pa bla :)- Ja, sem tud jaz včerej pomislila kaj pa če bo :roza: tolik velika :ups:

Že prva (3650 in 52 cm)je bila takrat največja v sobi pa sta bila ostala dva fanta :)-

Bomo vidli no...naj bo velik :modri: al pa velika :roza: ga bomo veseli :bravo:

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?