|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj se dogaja z mano?
10.11.2008 11:47:55   
Anonimen
Pozdravljene!

Imam en problem in bi rabla kak nasvet oz. me zanima če je imela katera podobne težave in kaj se je izcinilo iz tega?

Torej: 27.8. 2008 sem nehala jemati KT. Prva M prišla normalno in trajala normalno 5 dni. Nato pa je ni bilo več.... Vmes so se pojavljali rjavi izcedki, zelo šibki (za dnevni vložek). 
17 dan po prvem dnem M se pojavi nek šibk rjav izcedek in traja 16 dni, nato 21 nič in nato zopet rahel rjav izcedek 7 dni in nato 8 dni nič in sedaj spet rjav izcedek....

Vmes sem delala test in je negativen in tudi pri odnosih sva zaščitena.

Jutri sem naročena pri G. in me je malce strah (no zelo strah).... Kaj lahko pričakujem...

Hvala :)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj se dogaja z mano?
10.11.2008 12:09:51   
Spark
Mislim, da  je telo zastrupljeno in zmešano od KT. Vsaj tako sem si podoben pojav jaz razložila.
Jaz sem jemala tabletke od leta 1996, pa do 2003. In takrat se je začela veselica. Sem dobila M, potem pa 2 ali 3 mesece nič. Pa potem taka zelo slaba krvavitev, pa spet dolgo časa nič. Skoraj po enem letu mi je uspelo zanositi. Nekje 6 mesecev po porodu sem dobila 1. menstruacijo in potem sem dobivala redno M. Sedaj ne jemljem tabletk, in je lepo normalno. Samo sedaj bom pa morala razmisliti o zaščiti, ker sedaj sem že po drugem porodu, in ne misliva več imeti. Ne vem pa kako zaščito bi sedaj imela. Kar nekako mi je hudo, da se začnem spet s tabletkami filati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj se dogaja z mano?
10.11.2008 12:47:43   
Anonimen
Pozdravljena!
Tudi jaz sem imela podoben primer.Tabletke jedla 5 let nato prenehala in imela 4 cikluse nato nič več.Odšla sem k ginekologu in ugotovil da naj bi imala PCO.Dobila nisem nobenih tablet,skratka ničesar.Nato me je bolelo v levem jajčniku,kjer sem odšla na ginekologijo(poslala me je osebna zd.)in v enem dnevu sem dobila 3 diagnoze(miom,PCO in nosečnost)in ničesar drugega.
Nato sem menjala osebnega gin.,in odšla po mnenje k drugemu gin.kjer je ugotovila da sem popolnoma zdrava da se mi je ciklus malce zmešal zaradi tabletk,dobila Dabroston tabletke in zdej sem v 4 mesecu nosečnosti.
Tako da ti svetujem da se čim manj obremenjuješ,čim manj bereš(sploh internet)in poslušaš svoje telo.
Jaz sem bila živčna razvalina,bila cele dni na netu,tako da sem že skoraj diplomirala iz vsega kar sem prebralauser posted image .
Vsako telo potrebuje svoj čas da se očisti,zato naj te nič ne skrbi.Držim pesti da bo vse dobro.
Srečno.user posted image

(odgovor članu Spark)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?