judy
|
Uf, kar težko sem se prebila čez vaše zapise in razmišljanja. Res sva kar čudna, ja. Naj najprej povem, da sva se v soboto o vsem temeljiti pogovorila, vsak je povedal svoje in sedaj je vse OK. Mogoče sva res neresna in nezrela, kljub letom, ampak imava se rada in lepo nama je ko sva skupaj, samo včasih pride do kratkega stika. Mogoče sem jaz najin prepir vzelo bolj tragično kot on, trmasta sva pa oba dovolj, da sva zdržala celo noč. On je šel s prijatelji dalje, vendar mi je priznal, da se ni zabaval in se komaj zadrževal, da meni poklical. Najbolj mi je zameril, da sem sceno naredila pred drugimi, če bi jo nekje na samem, bi mi sicer povedal svoje mnenje, pravi pa, da bi potem z menoj odšel domov. Toliko otem. Vsak od naju ima svoj prav in nosi svoj del krivde. Zakaj ne živiva skupaj? Hja, to pa je tako. Kot sem že napisala imava vsak svoje stanovanje, on garsonjero jaz enosobno. Stanujeva v sosednjih blokih. Samo čez parking greva, pa sva skupaj, V glavnem sva pri meni, ker je pač več prostora. Sva pa pred tem oba dolgo živela sama in po pravici povedano, nama včasih kakšen dan zapaše, da sva sama. Iščeva pa varianto za skupno življenje, najraje hišo. Če bi našla nekaj res primernega, kar bi bilo obema všeč, ne bi razmišljala, prodala bi obe stanovanji in se selila. Je pa res, da če bi on prišel k meni, bi bilo kar tesno, tako pa ima on stvari v svojem stanovanju, jaz pa v svojem, večino časa pa sva skupaj. Med tednom se hraniva kar v službi, včasih greva k njegovi mami, med vikendom pa sva itak ves čas skupaj, tako da bi lahko rekla, da napol živiva skupaj. Kar pa se medsebojnega poznavanja tiče - poznava se že 17 let, delava skupaj, ves čas je med nama nekaj bilo, pred 4 leti pa sva dokončno postala par. Oba si otroka želiva, rada jih imava. Prepričana sem, da bi v trenutku, ko bi zanosila, on reagiral tako kot je potrebno, saj sva enkrat že mislila, da nama je uspelo in v trenutku se je spremenil, pripravljen prevzeti odgovornost. Razočaranje po neuspehu je bilo veliko, pri njemu skoraj večje kot pri meni, rekel pa je da so bili tisti dnevi pričakovanja lepi in da bi želel, da se čimprej ponovijo. Hvala še enkrat za vaša mnenja, nasvete, nekatere stvari je lažje napisati popolnim neznancem, kot pa povedati nekomu. LP vsem Judy :rozica::rozica::rozica::rozica:
|