|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj s sabo na morje?
22.6.2005 13:06:44   
pety78
Danes sem še zadnji dan v službi pred dopustom, v petek pa greva na morje. :bravo: , v apartma.

Delam si seznam za nabavo hrane in kozmetike. Pa pri hrani nimam idej,kaj kuhati. Res, da bova šla ziher kdaj ven, ne bi pa rada ful nekaj pacala in komplicirala pri kuhi. Testenin pa tudi ne bi rada jedla vsak dan. :)-:)-:)-
Bova pa na morju cca 10 dni.Odvisno, kak nama bo vreme naklonjeno.

Ima katera kake nasvete, na kaj moram biti pozorna še posebej sedaj, ko sem :nosecka:.
Pa ideje za jedi, da nakupim vso potrebno hrano.

Hvala vam!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kaj s sabo na morje?
22.6.2005 13:19:17   
urši77
Lahko si doma kaj pripraviš vnaprej, zmrzneš on daš v hladilno torbo med led. Nama je tako zdržalo do Biograda:)

LP in uživajta:morje:

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kaj s sabo na morje?
22.6.2005 13:19:28   
soncece24
Midva živiva na morju od špagetov in čevapov, smo pa tudi dunajske in pomfri jedli, tak da jaz ne kupim doma čisto nič in grem prvi dan ko prideva dol na nakup kr tam. Pol pa sproti. Ker če dol nesem sem prisiljena to kuhat kaj sem zraven prinesla, čeprav min ni... Eh, brezveze nekaj lapam spet.

Uživaj na morju, pa baje se moraš s tamponom kopat? je to res? ne vem še, sem pa čula tak

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kaj s sabo na morje?
22.6.2005 13:22:16   
Anonimen
Dnar...pa maš vse.

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kaj s sabo na morje?
22.6.2005 13:23:13   
pety78
S tamponom? V bazenih ja, a v morju tudi?:zmeden:

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kaj s sabo na morje?
22.6.2005 13:23:46   
iva01
Ja sem tud že to slišala, baje zato da se zaščitiš pred kakšnimi okužbami al bakterijami sej nevem točno, v glavnem nekej takega,pa v bazenih tud.
LP

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kaj s sabo na morje?
22.6.2005 13:24:26   
malika
Jaz doma vedno pripravim filano papriko, jo zamrznem in potem na morju naredim zraven samo še omakico; radi jemo tudi bedrce in perutničke zapečene v pečici s krompirjem iz pečice, kak dan so obvezno testenine, pa drugič pohana zelenjava(bučke, melancani), pa seveda ribice!!!
pa veliko veliko solate in druge zelenjave, juha pa iz vrečke

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kaj s sabo na morje?
22.6.2005 13:24:44   
Taša
Mi na morju jemo: špagete, rižota, zrezki v omaki, makaroni, kakšni dunajski, enkrat ali dvakrat pečemo zunaj, enkrat gremo obvezno ven na pozno kosilo, pol gremo pa že tako ali tako domov!!!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kaj s sabo na morje?
22.6.2005 13:32:38   
žužu
s sabo vedno nesem pečenko ali pohano piško, 2x smo na makaronih, s sabo nesemo kake klobase in hrenavke, zraven naredimo paradižnik, če imaš pečico, se splača nest s sabo tudi že pripravljeno lazanjo, jo dol samo pogreješ.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kaj s sabo na morje?
22.6.2005 13:36:28   
cmokec
O hrani ste že veliko napisale.

Jaz ti svetujem, da ne pozabiš kaj proti komarjem (najbolje tudi za v vtičnico), ker je letos blazno veliko komarjev. Zvedla od prijateljev, ki so bili v Šibeniku in v Puli. Da boste lahko šli zvečer na sladoled, ponoči pa pridno spali.

A so za kopanje lahko navadni tamponi, a je kak posebna finta?

Pa lepo se imejte. :morje::bravo::morje::bravo:

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kaj s sabo na morje?
22.6.2005 13:41:40   
Anonimen
pa kaj vsi res trogate toliko že na pol pripravljene hrane? Pa sej se dol lahko vse skuha al ne :zmeden:

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kaj s sabo na morje?
22.6.2005 13:46:17   
soncece24
ma navadni sploh niso fajn za kopat, meni vsaj ne. ko mam na :morje: :hudicek: jaz vedno uporabljam one od sente, plavalne. majo neko olje gor, ki prepreči vdor vode. Pa tudi pol ne rabiš takoj menjat it, se lhako vsaj obrišeš v miru, z navadnimi moram jaz takoj na wc, ker ko pridem z vode vse ven curlja.

Malika, ti pa mi ne delaj luštov s takimi idejami, njami, jaz pa ravno lačna ko:hudicek:

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kaj s sabo na morje?
22.6.2005 14:23:49   
Gina
Jaz na morju kuham skoraj enako kot doma, mogoče malo poenostavim. Nikoli nič vnaprej ne pripravim. Se mi ne ljubi.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kaj s sabo na morje?
22.6.2005 14:40:12   
Anonimen
Če se že bojite okužb-v morju:zmeden2:ali v bazenu,pa če pravite da vam voda gre not:zmeden:tampon se tudi potem napije vode in imate lepo spravljeno vodo v sebi,še več kot brez.
Dr.Ravnikar iz Izolskega ginekološkega oddelka je lepo razložil.
Ni nobene možnosti,da voda vdre globoko v notranjost,ker se med plavanjem v vodi sramne ustne samodejno stisnejo..neki tazga.
Znanstveno je dokazano.Ko je bil na seminarju so pokazali posnetek dogajanja ko ženska gola plava...v vagino so vstavili mikrokamero...voda ni prodrla vanjo.
Glede okužb pa je dejal:če kera pravi da se je okužila na bazenu,se je sveda.če je šla z plavalnim

mojstrom pod tuš;)
Ta gospod doktor je zelo direkten z odgovori na vprašanja žensk,nekatere to ne gane druge pa so užaljene. Mene ni ganilo:)-ker sem dobila zeleno luč,da grem lahko v vodo,takoj po konizaciji.
Aja rekel mi je naj ne tlačom tamponov notri,ker drsjo sluznico jo ranijo in potem res pride do kakšne okužbe zunajega vaginalnega kanala.Morje pa še nikogar ni okužilo.

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kaj s sabo na morje?
22.6.2005 15:22:06   
Gina
To se pa jaz ne strinjam. Če grem v banjo ali bazen, mi vedno ven teče. Torej je nekako moralo priti notri. Ke grem plavat, pa res mislim, da ne toliko. Zakaj pride do razlike, pa nimam pojma.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kaj s sabo na morje?
22.6.2005 15:25:55   
Anonimen
Gina voda ki ti ven teče se je nabrala v zunanjem vaginalnem kanalu.Ja no meni je tudi bilo čudno prvič sem slišala,do sedaj sem mislila da voda prodre v notranjost,pa zgleda ni res.:zmeden:

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Kaj s sabo na morje?
22.6.2005 17:12:35   
TARA in MAJ
namorji si privošči in pojdite ven sploh sedaj ko si:nosecka:saj je to dopust ne pa matranje.

PA kako mrzlo pivo paše:)

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?