|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj rabim
5.7.2005 9:02:22   
Spark
Ker gremo drugi teden na dopust- morje me zanima, kaj vse potrebujem za našo malo, ki bo 7m stara. Sej za oblekce približno vem. Zanima me kaj potrebujem od zdravil. Ali pa kaj ste ve pozabile, pa bi nujno rabile? Da si malo seznamček pripravim.

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kaj rabim
5.7.2005 9:09:26   
SANDY
mi smo vzeli, calpol za vročino, pa svečke, pa kamagel kremo proti opeklinam, pa kremo za rit..pa nč drugega. TAmala je mela polno pikic pod vratom, to je bilo zaradi švica in je nisem imela s čim namazat. Sedaj je stanje že skoraj dobro!

Uživajte

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kaj rabim
5.7.2005 9:09:33   
corfu
Manj ko kompliciraš bolje je. Ko smo bili mi na morju je bil tamal star dobre štiri mesece, sabo sem imela, kremo za sončenje, kremo za rit, milo, kapljice AD3...in to je to,od zdravil. Potem pa krožniček, žlico, mleko v prahu, kašico. Frutke sem kupila sveže na morju. Plavalne plenice, klobuček, par bodijev, pa še teh nisem ponucala.

Lep dopust!

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kaj rabim
5.7.2005 9:11:58   
muki1
Svečke,pa termometer
Proti pikom mazilo ( synapen)
Proti opeklinam kakšno kremico
pinceto za iglice, če sličajno kam stopiš
nekaj proti driski (Linex,dobi se tudi neko mleko v prahu proti driski,samo sempozabila kako se mu pravi Aptamil-nekaj?)
Kakšen Canesten za ritko

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kaj rabim
5.7.2005 10:57:40   
Joe
Vprašaj Jančiko, danes je v sanjah pakirala za morje. Pa bi mi sploh ne povedala, če je ne bi izrecno vprašal, kaj se ji je zjutraj sanjalo...

Potem pa se čudite, zakaj moški ne obvladamo. Ker ne treniramo teh stvari na suho med spanjem, zaboga!!!

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?