|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj rabim???
11.6.2005 13:06:31   
KiSsMyAsS
Lep pozdrav!

Jst bi pa prosila, ce lahko katera napise, katere stvari mores uzet s sabo u porodnisnico in kaj rabis ko prides domou. Je blo ze enkrat napisano pa nekak ne najdem, zato ce ma ktera seznam prosim ce lahko napise.

Hvala in caw caw :racka:;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kaj rabim???
11.6.2005 14:35:55   
Gina
Jaz lahko začnem, pa naj kakšna dopolni, stvari zate:

- moderček za dojit
- blazinice za dojenje
- mobi + polnilec
- toaletna torbica (krtačka, pasta, glavnik, krema, šampon, tekoče milo...)
- za vsak slučaj lahko kakšne zeloooo mehke vložke - vir extra ali podobne, ker navadnih always ne boš prenesla najbrž
- dudko za otroka
- fotoaparat (vzame mož v porodnišnico)
- osebne dokumente (poročni list, osebno izk.)

več se pa iz glave ne spomnim

- aja še stvari za otročka

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kaj rabim???
11.6.2005 14:46:31   
lex
To kar je napisala Gina + kakšne copate, haljo, oblačila za domov, jaz sem imela vir 80 zraven in tud v bolnici so nam dali neki podobnega (najboljše, ker so iz vate). Za otročka ti pa ne znam povedat, ker sem rodila februarja in ti verjetno kombinezona ne boš rabla.:)-:)

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kaj rabim???
11.6.2005 16:01:19   
k1
doma kar v kak rukzak spakaj kaj boš imela za bejbiko - da ne bo ati cel živčen skakal okoli in si razbijal glavo, kaj prinesti bejbiju za odhod domov! pa bokljše da daš kako cotko več kot manj - saj vidiš kako čudno vreme je letos !

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kaj rabim???
11.6.2005 16:47:22   
SaaS
Ja, vir 80 ne pozabit, ker vložki v porodnišnici niso tako zelo mehki. Prav ti pridejo tudi kakšni natikači za pod tuš. Pa Bepanthen ali kaj podobnega, če ti mali neizurjeni sesalček rani bradavičke. In ne pozabi fotoaparata!

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kaj rabim???
12.6.2005 10:45:37   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=1&id=9274&idk=98

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kaj rabim???
12.6.2005 10:51:23   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=33867&idk=98

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=16324&idk=86

če ti kaj pomaga ... :)

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kaj rabim???
12.6.2005 11:44:39   
malika
Jaz bi dodala še črpalko za mleko; ker ko dobiš naval mleka, je kriza. Vsaj pri mnei je bila in tam v bolnici mi je sestre niso hotele prinest in posledica vročina drugi dan. No pa je zadevp rešil ati in mi prinesel va vsezgodaj zjutraj novo, direkt iz trgovine :)- .

Prav ti bo prišla tudi kakšna labela in če imaš dolge lase, gumica.
Namesto bepantena pa ti priporočam kremico lanilin multimam; dobiš v lekarni in tudi v BC; fina je. ker je ne rabiš pred dojenjem sprat, medtem ko bepanten moraš

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kaj rabim???
12.6.2005 20:11:49   
SaaS
Lanilina ne poznam, ampak tudi bepanthena ni treba sprati. Tako so mi svetovale sestre v porodnišnici in tudi kasneje patronažna. Res pa je, da sem si vedno mazala takoj po dojenju in ne tik pred dojenjem. Nikoli ni bilo nič narobe.

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?