|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj proti zgagi v zadnjih tednih?
14.6.2009 17:49:12   
KaOs
Pozdravljene sotrpinke (v vsem lepem)!!!

Drage babike za vas imam eno ZELO POMEMBNO VPRAŠANJE:

Kaj pijete proti zgagi? Nekje sem prebrala - pa ne vem če ni celo tu tekla ta debata, da baje Donata ni dobro piti v zadnjih tednih, saj zavira krče... Kakšna izkušnja mogoče?!?!?

Please HELP!!!!!! Imam namreč nore probleme s kislino ter zgago in sem se navadila reči kar da je Donat sedaj moj najboljši prijatelj...

Hvaležna bom za vsako idejo....

LP Vsem skupaj

Najlepši dnevi mojega življenja-09.07.09 in 01.01.11!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
14.6.2009 19:36:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KaOs)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj proti zgagi v zadnjih tednih?
14.6.2009 19:51:22   
urška
nam so tudi v porodnišnici dajali donat, tko da ne vem, če ga res ne smeš....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.6.2009 22:36:21   
2005gl
meni je G in osebni zdrevnik rekel donat in samo donat,imela sem take težave da se mi je mešalo
in sem ga do zadnjega dneva pila in to lahko rečem da ogromno,tudi do 2 litra na dan in mi je pomagalo.
ni bilo nič narobe,zato ti priporočam da ga kar piješ ,če ti le pomaga.Vem kako je to hudo,ampak potem bo pa vredu!

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.6.2009 10:09:56   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: KaOs

Pozdravljene sotrpinke (v vsem lepem)!!!

Drage babike za vas imam eno ZELO POMEMBNO VPRAŠANJE:

Kaj pijete proti zgagi? Nekje sem prebrala - pa ne vem če ni celo tu tekla ta debata, da baje Donata ni dobro piti v zadnjih tednih, saj zavira krče... Kakšna izkušnja mogoče?!?!?

Please HELP!!!!!! Imam namreč nore probleme s kislino ter zgago in sem se navadila reči kar da je Donat sedaj moj najboljši prijatelj...

Hvaležna bom za vsako idejo....

LP Vsem skupaj

vprašaj gin.kaj ti bo svetovala...sicer pa sem tudi jaz pila donat...moje mnenje, če boš imela krče/popadke lahko spiješ kar želiš pa jih ne boš ustavila...jaz sem do 37 t 3x na dan jemala spasmex pa še magnesol pa donat sem pila pa sem imela tako hude krče za umret...pol pa ko sem nehala jemat spasmex pa tudi krčev več ni bilo...tako, da mislim, da ni panike glede donata...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu KaOs)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.6.2009 9:31:42   
SaaS
Meni so se v prejšnji nosečnosti kmalu pojavili tisti lažni krči - popadki. Ginekolog mi je svetoval magnezij (jedla sem magnesol, če se prav spomnim), ki zavira krčenje. Mi pa je svetoval, da ga kakšne tri tedne pred rokom neham jesti, saj takrat pa je krčenje maternice zaželjeno.. in jasno na koncu popadki. Tako, da v neki meri mogoče to velja tudi za donat, ki ima tako veliko vsebnost magnezija.

Imam pa jaz težave s kislino tokrat že celo nosečnost. Že pred nosečnostjo. Tudi jaz se zdaj nalivam z donatom. (Sem v 22. tednu.) So pa mi rekli (ginekolog, osebni zdravnik, lekarna), da rupurut lahko jemljem. Tako, da si lahko pomagaš kdaj tudi z rupurutom, če imaš tako hude težave.
Sem pa pred kratkim odkrila in nabavila nek zeliščni čaj, ki zmanjšuje kislino v želodcu in se ga lahko pije tudi v nosečnosti.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.6.2009 9:36:50   
nikolinca
DONAT in ZGAGA JE ODPRAVLJENA!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.6.2009 12:44:26   
fusia
Jaz sem pila Donat do konca in tudi  v drugo ga bom, če bo potreba. Mi je pa pomagala tudi čisto navadna Radenska z veliko mehurčki.

(odgovor članu nikolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.7.2009 12:37:53   
Bubble
Mleko, mleko in še enkrat mleko. Meni Donat ni nič pomagal, pol sem pa tu na forumih prebrala, da ene pijejo mleko. In sem probala in skoraj "dol padla" ker je pomagaloooooo! Zadnji mesec sem spila po 2 litra mleka samo ponoči, čez dan pa kak literček....edino to mi je pomagalo, tablet pa nisem hotela jemat oz. je "drzalo" slabo urco. Probaj, boš vidla kako bo. Mam pa zaradi tega zaloge kalcija za ene par let in tamala tudi! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KaOs)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?