|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj proti kašlju???
13.1.2005 15:15:14   
filipinka
:)Najprej vas vse lepo pozdravljam, ker sem se komaj v zadnjih dneh spet začela oglašati tukaj (spet ni delala ta presneta kišta:hudicek:).
Vidim, da je kar veliko otročkov bolnih, da se nas kar precej bojuje z nekimi kašlji. naš Filip je začel kašljati v torek, tako bolj suho, danes pa se že sliši kot, da se mu nekaj lušči. Seveda sem takoj, ko sem opazila, da pa mali malo prevč kašlja ne samo od slin, poklicala najino pediatrinjo. Povedala mi je, da je baje to neka viroza in da ni treba k njej dokler se ne pojavi vročina. Filip še do zdaj vročine ni imel, kašlja pa ful.
A ima katera kakšen nasvet kako naj mu vsaj olajšam ta kašelj? Ali je mogoče da mu dam kaj na prsi ali kaj podobnega?
Svetujte, ker nimam pojma kako naj mu pomagam!
Aha, še nekaj...s Filipom se polno dojiva. Kaj ni včasih veljalo, da se dojeni otročki ne morejo ničesar nalezti?:zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kaj proti kašlju???
13.1.2005 15:18:46   
Lenny
http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=2&id=26291&msg=222611&idk=89

Meni so dekleta napisala en kup nasvetov, tri že uporabljamo in upamo na izboljšanje.
Lep pozdrav!

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kaj proti kašlju???
13.1.2005 15:23:30   
Anonimen
Poskusi z VIKSOM,v lekarni..namažeš na prsni koš pa kakšno toplo volneno krpico gor.Pa žajblov čaj.
Ali pa tropotčev sirup.Ali pa Panatus sirup.
Res je da razsaja ena prav vražja viroza bolj podobna gripi.Res je da se po nekaj dneh skuha taprava z visoko vročino,prav bogi so ti revčki.Res je da je ful nalezljiva sam da za odrasle malo manj huda.Kašelj pa za:hudicek:noče tako hitro zginit.naš še sedaj pokašljuje:((:((

Naš je še vedno dojen.Ko je bil še čisto majhen dojenček se ni ničesar nalezel,zdej pri 17 mesecih jo je pa fasal na žalost.

Neva6:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kaj proti kašlju???
13.1.2005 15:28:53   
filipinka
Lenny hvala ti, vendar je naš smrkec star komaj tri mesece, zato drugega kot kamilice ali Wick baby ne morem ponuditi! Hvala vseeno!:sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kaj proti kašlju???
13.1.2005 18:31:32   
willma
Glede na to, da je vaš pikec star komaj 3 mes., Slezov sirup ne bo primeren (je zelo sladek), drugače nam pomaga. Za lažji kašel pa mi je babica zaupala, da pomaga, če vratni del namažež z oljem (katero koli negovalno olje) in preko zaveže rutico (segreješ vratni del).

To je vse kar bi ti lahko jaz svetovala.

lp
willma:sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kaj proti kašlju???
13.1.2005 23:08:33   
kimi
v77 meni je pediater napisal recept Bisolvon 2mg/ml samo me je vprašel če moj mali 8 mesečnik je vse sem kar rekla da ja saj jeva krompirčka, zelenjavo, kruh, z mano malo zajtrk potem še kosilo in se je takoj zelo izboljšalo mislim da ga lahko dobiš brez recepta saj sem ga morala jaz plačati okoli 800sit tako, da se verjetno da dobiti brez recepta

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?