pety78
|
Evo, ti bom js malo opisala, kako je bilo lani pri nas, ko je mami praznovala abrahama. Kupili smo ji pomivalni stroj, ga tak pritišali v prostor (restavracijo), potem je moj nečak (njen edini vnukec, star 4 leta) prišel not s 50 baloni, ki smo jih dali tiskat...(vse najboljše, 50 let, ...),ona pa čist solzna.No, malo kasneje je dobila še darilo od očeta posebej...Ko je že mislila, da je vsega konec. :) Potem pa sva s sestro prebrali govor, ki sem ga sama napisala. Vsi prisotni so se jokali in smejali. Res lepo napisano in življenjsko. Z obilico humorja. Starša sta bila čist ganjena. Potem smo imeli eno igro, ko se je brat v poštarja oblekel in prinesel pisma za mamico. S sestro sva jih brali. Pisali so ji pa same znane osebe v stilu rimanja. Prav smešno. Kao da ji vsi čestitajo in potem še nekaj tipičnega iz njihovega življenja...:) :) Od Bin Ladena naprej, ....:)- No, potem pa smo mi otroci (4), prinesli v dvorano še eno veliiiiiko sliko. Na kateri je bil en tak lep kužek. Pa mamico pokličemo po mikrofonu in v tem ko hodi proti nam, iz slike iztrgamo prvo stran-kužeka, pod njo pa mi štirje.... Vsi v dvorani so zavzdihnili in solze... Res, taka lepa slika, super narejena. Vsa pohvala forografu v Dravogradu. Ob straneh so bile pa male slikice, kjer smo bili v različnih pozah. Res čudovito. Vsa žlahta ni mogla prehvalit našega programa. Ko je mami mislila, da je že konec, smo jo zopet presenetili. Potem smo imeli pa še nekaj igric, ob polnoči pa torto. Res nepozabno! Če te pa še kaj zanima, pa kar vprašaj. Mi je bilo prav fajn sedaj obujat spomine. :)
|