Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pri vzgoji potrebujejo dečki 16.6.2006 11:09:41
|
|
|
|
Maxica
|
Zanimiv link, Neva, hvala.
|
|
RE: Kaj pri vzgoji potrebujejo dečki 16.6.2006 11:14:59
|
|
|
|
Laubica
|
Tudi meni je všeč -samo ko pa mi imamo atija- samo da je VEDNO službeno odsoten in to nas grozno žalosti
|
|
|
|
RE: Kaj pri vzgoji potrebujejo dečki 16.6.2006 11:19:23
|
|
|
|
Anonimen
|
No, tole si je pa teta Al bina sprintala, da bo nesla očetu prebrat Danke, Nevenka.
|
|
|
|
RE: Kaj pri vzgoji potrebujejo dečki 16.6.2006 11:26:27
|
|
|
|
san
|
o super, tudi ostali članki so ok.
|
|
|
|
RE: Kaj pri vzgoji potrebujejo dečki 16.6.2006 11:27:07
|
|
|
|
Laubica
|
Jaz pa dala med priljubljene da ko bo doma bo prebral
|
|
|
|
RE: Kaj pri vzgoji potrebujejo dečki 16.6.2006 11:33:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Še dobro,da so priznali,da tudi nadomestna moška prisotnost velja. Kajti moj vnuček,očeta ima samo na papirju.Drugače je pa popolnoma neodgovoren,zasvojen z alkoholom,po več mesecev se sploh ne oglasi,nima želje ga videti in na otrokove telefonske klice se ne odziva. Ima pa zato odličnega nonota,ki se veliko ukvarja z njim,skoraj več,kot se je s svojim sinom Skupaj norita za motorji in nogometom.Veliko se pogovarjata,no ja edina napka je,da ga razvaja,malo preveč za moj okus.
|
|
|
|
RE: Kaj pri vzgoji potrebujejo dečki 16.6.2006 11:45:31
|
|
|
|
lelaval
|
Čeprav naš ati otrok ne zanemarja, mu ne bi škodilo to prebrat.
|
|
RE: Kaj pri vzgoji potrebujejo dečki 16.6.2006 11:53:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem tudi sprintala ...
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Zdrava prehrana.
пеперутка16
Se prehranjujete zdravo?