Jutra
|
Ker se ene že malo preveč norca delajo iz teme bi še sama nekaj dodala. Dokler sem bila brez otroka, sem živela v sterilnem stanovanju, vse čisto, pospravljeno, krasno. No, malo sem morda pretiravala, a čistoča doma meni veliko pomeni. Seveda sem v to vlagala ogromno časa in energije (preveč!), zdaj z majhnim otrokom pa sama ne uspem vzdrževati stanovanja takšnega kot bi si želela. Prej nikdar nisem želela, da nekdo šari po mojih kotičkih in čisti na svoj način, zdaj pa sem se malo "spustila dol". Včeraj sem imela prvič hišno pomočnico pri sebi in skupaj sva naredili generalko v kuhinji (no, čistila je ona, jaz sem spraznila omare in jih napolnila nazaj), pa kopalnico je tudi obdelala. Sem se odločila, da bo k meni hodila 1-2X/mesec, ker trenutno nimam živcev za glancanje, ki mi je vzelo ves prosti čas. Ja, to nekaj tudi stane. In da ne bo pomote, družinski proračun je pod slo. povprečjem, ampak, da se bom na ta način bolje počutila, imela več svojega časa, bila bolj zadovoljna ženska, zame je to vredno. Tako da, da ne flancajte ene, da nimate denarja za pomočnico. Ga imate pa morda za cote, čevlje, kozmetiko, cigarete, kavice. Drugače pa Bejba, pametno si se odločila pri dveh majhnih otrocih.