Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pozimi - ne znajdem se? 5.10.2007 9:30:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi mu kupila samo smučarski kombenizion.
|
|
|
|
RE: Kaj pozimi - ne znajdem se? 5.10.2007 9:32:01
|
|
|
|
kofetek2010
|
Naša je imela lani, ko je bila stara 1.leto: - pajaca (za po snegu valjat), - bundico in zimsko vrečo (za na sprehode v vozičku - v vozičku samo sedijo in jim je kar hitro hladno), - bundico in zimske hlače, ko je že hodla in ni bilo snega (shodla je v sredini novembra, v začetku decembra je bila stara eno leto).
|
|
|
|
RE: Kaj pozimi - ne znajdem se? 5.10.2007 9:40:20
|
|
|
|
Maxica
|
Nekaj podobnega kot Jana nameravam za letos tudi jaz našega enoletnika opremit. Verjetno bom edino malo počakala s kombinezonom, ker v kolikor bo taka zima kot lani, ga ne bom kupovala.
|
|
RE: Kaj pozimi - ne znajdem se? 5.10.2007 9:53:21
|
|
|
|
honey
|
Kombinezon je primeren tako za sneg, kot tudi za suho vreme, če mene vprašaš. Naš je imel in kombinezon in bundo + hlače posebej, pa sem ga najraje oblačila kar v kombinezon, ker drugače mu je vse zlezlo gor in potem ga je zeblo oz. sem ga morala non-stop popravljat. Kombinezon iz flisa je za samo zimo primeren, če je suha zima, za na sneg pa ni. Je pa topel, naš ga je imel. Je pa fino, če imaš kombinezon in bundo + hlače, ker če je sneg, je ponavadi otrok moker in ga moraš preobleči, pa mu lahko oblečeš bundo + hlače, da ne rabiš 2 kombinezov, če gre pa na sprehod, mu lahko daš pa tudi samo bundico. Zimska vreča je pa prišla nam zelo zelo prav, še lansko leto, ko je bil star že skoraj 2 leti, ker ko sedi v vozičku, ga zebe.
|
|
|
|
RE: Kaj pozimi - ne znajdem se? 5.10.2007 10:37:02
|
|
|
|
trista
|
jaz bi mu kupila hlače in jakno posebej je bolj uporabno, pa še včasih rabiš sam bundo, pa še kasneje ti preraste. Moj je star eno leto sem mu glih včeraj kupla v IANI v BTC, pa mi je super
|
|
|
|
RE: Kaj pozimi - ne znajdem se? 5.10.2007 11:15:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Bundo in hlače posebej in vrečo za voziček.
|
|
|
|
RE: Kaj pozimi - ne znajdem se? 5.10.2007 12:27:55
|
|
|
|
poliloni
|
Mi živimo v enem od najbolj zasneženih in hladnih krajev in smo pri enem letu imeli za nas sneg bundico in hlače (zato, da smo lahko tudi samo bundico imeli kadar smo šli kam na lepše), je pa še bolj fino, če imaš kombinezon. Bundico in hlače smo imeli malo večjo št. tako da ju bomo še letos nosili. Vreče za v voziček pa jaz zagotovo ne bi kupovala in je tudi nisem imela, kljub našim temperaturam.
|
|
RE: Kaj pozimi - ne znajdem se? 5.10.2007 18:22:51
|
|
|
|
fusia
|
Hvala vsem za mnenja, saj se mi je zdelo, da bodo različna. Zaenkrat bomo verjetno kupili bundo in hlače, potem bomo pa še videli. Če bo zima taka kot lani bo itak še to skoraj preveč.
|
|
|
|
RE: Kaj pozimi - ne znajdem se? 5.10.2007 18:44:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Bundo in hlače posebej in vrečo za voziček. Enako .
|
|
|
|
RE: Kaj pozimi - ne znajdem se? 6.10.2007 11:54:59
|
|
|
|
Pikca
|
mi smo imeli pri 1 letu še kombinjezon, se mi je zdel veliko bolj praktičen kot bunda in hlače, ker bunda skoz gor leze. pri 2 letih pa mi je bilo bolje ločeno bunda in hlače.
|
|
|
|
RE: Kaj pozimi - ne znajdem se? 6.10.2007 12:42:33
|
|
|
|
arielca
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 Naša je imela lani, ko je bila stara 1.leto: - pajaca (za po snegu valjat), - bundico in zimsko vrečo (za na sprehode v vozičku - v vozičku samo sedijo in jim je kar hitro hladno), - bundico in zimske hlače, ko je že hodla in ni bilo snega (shodla je v sredini novembra, v začetku decembra je bila stara eno leto). Enako . Samo shodili smo sredi decembra.
|
|
RE: Kaj pozimi - ne znajdem se? 6.10.2007 19:50:43
|
|
|
|
polona2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Bundo in hlače posebej in vrečo za voziček. Enako.
|
|
|
|
RE: Kaj pozimi - ne znajdem se? 7.10.2007 10:14:13
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Bundo in hlače posebej in vrečo za voziček. Kupila bom bundo&hlače posebaj, vrečo za voziček imam pa še od lani. Mislim, da bo zadostovalo.
|
|
|
|
RE: Kaj pozimi - ne znajdem se? 7.10.2007 10:19:51
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: fusia Torej, ne vem, kaj naj kupim za otroka, ki bo sredi zime star eno leto : - smučarski kombinezon - bundo in hlače posebej - zimsko vrečo za voziček ! Če otro še ne hodi, je skoraj brezveze kupovati kobinezon ali pa budno in hlače. Mi smo v tem času imeli kar zimsko "vrečo", torej, "kombinezon", ki je bi spodaj skupaj sešit, kot vreča. Otrok namreč ni imel čevljev, dokler ni hodil, pa še nogice so dalj časa ostale tople. Ko smo pa prišli v zaprt prostor, ga pa tako ali tako slečeš. Če pa že hodi, pa je najlažja varianta kombinezon. Najlažja v smislu slačenja in oblačenja. Mi vreče za voziček nismo več uporabljali, pokrili smo ga s kakšno koco, če je bilo potrebno.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?