sandra85
|
js sem lanska septembrka mi smo kupili posteljico, jogi, rjuhce, obrobo, tetra pleničke, slinčke, plenice (pampers new born) in voziček junija (v Baby centru) previjalno so nam pripeljali iz štajerske (tašča in tast) julija kozmetiko smo nakupili zadnji mesec: trdo milo, fiziološko raztopino, mleko za po kopanju, mandeljevo olje, palčke za ušeska, kremico za ritko(ti priporočam RIBODERMIN , lanske septembrke smo vse zadovljne s to kremico) oblekice sva nakupila že maja in sicer ko smo šli v ljubljano na 3DUZ (v H&M-u) in zaj še vedno najraje kupujeva oblekice v H&M-ju, ker imajo res dooooosti izbire, lepe cunjice, praktične, kvalitetne in poceni! oblekice ki jih rabiš za začetek: -body z kratkimi rokavi 4x -body z dolgimi rokavi 4x -bombažne pižamice (pajacki) 3x -žabice 3x -bombažne kapice 2x -nogavičke 4x -copatke in kak lep kompletek, če bote šli na kak obisk... od cunjic ti priporočam, da ne pretiravaš! js sem skoraj vsak dan (zadnji mesec) nekaj kupila-kavbojke, luškane majčke,......to ni praktično in dojenček ni v takih cunjicah prav nič komot! od cunjic sedaj kupujem samo pajacke (obvezno od H&M-a ker le oni imajo take ki niso ko žaklji), žabice, bodije in to je to....ker hlačk in majčk ima dovolj, ampak pol od teh cunjic itak ni imel na sebi... poskrbi, da boš kupovala cunjice, v katerih bo dojenček komot, ne pa da bo lepo oblečen! ostale stvari: -gost glavniček (za temenca) -škarjice za nohtke -vlažilne robčke (za na pot) -prsne blazinice (ker ti bo mleko na začetku skozi teklo) -flaške (0-3 mesece) -dudo -banjico ali čebriček -termometer za vodo -brisačka s kapuco -tetra plenice (js jih imam 50) -povijalne plenice sorrizo 6-8x no, upam da sem ti kej pomagala pa če sem kej pozabila, nej kera doda
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|