|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj potrebujem za novorojenčka?
13.9.2006 12:06:52   
Anonimen
Pričakujem prvega otročka in bolj ko se bliža porod bolj sem zmedena kaj resnično potrebujem? Poleg vozička, lupinice, previjalne, posteljice...
Koliko bodyjev ste kupile, koliko kompletkov, majčk, slinčkov, žabic...In kakšne velikosti?
Vsaka informacija bo prišla prav.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj potrebujem za novorojenčka?
13.9.2006 12:23:51   
Anonimen
recimo..upam da ti bo kaj v pomoč:

http://www.ringaraja.net/ClanekPodrobno.asp?p_id=2&id=181&kat=18&podkat=

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.9.2006 12:37:37   
mojca*
tiny, najbolj potrebuješ le to, kar itak že imaš: veeeliko ljubezni do svojega deteca....user posted image vse ostalo, kar boš nabavila premalo, boste iskali sproti...itak pa jih veliko vpraša kaj še rabiš, preden pridejo na obisk, pa jim lahko naročiš.

pa fajn cartaj! sem ti kar malo favš, kako to hitro vse mine.....

lp, mojca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.9.2006 13:14:13   
dskubin
jaz se strinjam z mojco*. Kupi samo kar se ti zdi res nujno, v teh tabelah in razpredelnicah je po moje pol preveč (predvsem kar se tiče kozmetike, opreme pa tega, ker brez tega se pa res da preživet), kakšnih stveari pa mogoče premalo. Mi smo porabili ogromno body-jev in plenic (ker sem na začetku prala posebej od otročka, pa kar nekaj časa traja, da se teh malih stvari nabere za 1 stroj), ampak najbrž je vsak otrok drugačen. Boš potem dokupla, kar boš vidla, da rabi, al pa ti bojo obiski prinesli. Itak te prva cotke tako hitro prerastejo, da ti skor nove ostanejo.

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.9.2006 14:29:17   
Dajadada
Jaz tudi mislim, da je kar nekaj stvari na seznamu preveč. Mi je pa super, da se je zastavilo to vprašanje, ker se tudi sama sprašujem, kaj naj nabavim za prve mesece, predvsem glede oblačil. Če hočeš nabrati za en stroj teh malih bodijev, bo nekaj dni trajalo. Vsaj tako se mi zdi, čeprav ene pa pravijo, da vsak dan perejo.
Dskubin, a misliš, da je res treba dojenčkove cotke čisto posebej prati? Koliko potem npr. rabiš bodijev za začetek?

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.9.2006 14:49:57   
anjaa
moja se je rodila junija, pa smo imeli tudi kar veliko bodyev. mako majčke smo res redko uporabljali. je pa res da poleti so dojenčki v bodyih veliko, pozimi jih imajo le kot spodnje oblačilo ...
mi smo imeli v številki 56 4 bodye z dolgimi rokavi št. 56, 4 s kratkimi rokavi. zdaj uporabljami 4 z dolgimi rokavi št. 62 in 3 s kratkimi rokavi št. 62. so mi vsi govorili da naj kupujem številko 62 že za po rojstvu ampak sem intenzivno vztrajala sej se jim veliko bolj pozna da so eno številko preveliki.
jaz ti glede pajackov nekaj toplo priporočam: ne kupuj tistih enodelnih, veliko bolj prav ti pridejo dvodelni! doječka je v dvodelnih pajackih veliko lažje previjat. meni je ta nasvet manjkal ker ga nisem slišala od nikogar in se še vedno zajebavam s previjanjem user posted image  ker še vedno uporabljam cele pajacke ki sem jih pred porodom kupila tako veliko ... user posted image  sem si naredila napačno zalogo! 

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.9.2006 14:53:54   
anjaa
jaz oblekic ne perem posebej! res pa je da imam vse v beli in roza barvi, tako da se nič ne bojim da bi se mi kaj razbarvalo! peremo na cca 6 dni, uporabljamo tudi sušilec ker če bi čakala da se posuši bi pozimi trajalo 3 dni več ...
če uporabljaš pralne pleničke se pa verjetno res nabere tega kar veliko in nekateri potem res perejo vsak dan ali vsak drugi dan ... meni se ne zdi smiselno

(odgovor članu anjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.9.2006 16:14:31   
Anonimen
halo ma steudni anonimna je lepo vprašala za bodije itd....pač je tud ta seznam..halo!?
sicer pa mojca* pomoje samo od ljubezni ne moreš živet kajne???
sj poj itak sam zase kupiš tisto kar rabiš...sj ni treba cele znanost za to da veš kaj ja in kaj ne....

(odgovor članu anjaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
13.9.2006 19:01:01   
Alessia
Mi smo imel doma bodije v velikosti 56, pa se je naša punčka rodila velika 47cm in je blo vse takoooo preveliko, da smo morali dokupiti 50 številko. Jaz ti toplo priporočam, da si kupiš bodije ki se zapirajo na preklop, ker je začetku praktično nemogoče vlečt bodije čez glavo. So ti naši dojenčki še tako mikeni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.9.2006 19:31:56   
mojca*
ja, tiny, valda...sicer sem pa hotela bit samo prijazna, nič drugega...sem se raznežla, ker sem se spomnila da sem se pred kratkim isto spraševala,pa še ful komplicirala, pa nič imela pripravljeno in nakupljeno, ker sem prezgodaj rodila....pa vse po nepotrebnem....vse se uredi in naknadno nabavi....ker dejstvo je, da je kasneje res tako, kot sem napisala.

mislim, a se na tej rr več ne more res čisto nobena tema odpret, da se v njej nekdo na nekoga ne obregne zaradi kaj vem česa...joj, joj, nič čudnega,da vedno več vredu punc z rr dobesedno izginja....user posted image user posted image user posted image

lp.

(odgovor članu Alessia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.9.2006 23:34:45   
Anonimen
Samo tinyP res ZAKAJ se moraš vedno v nekaj vtikat...si mi res malo čudna...bogi tvoj otrok ko se bo rodil...res te ne razumem da imaš vedno neke čudne pripombe...sem pa anonimna ker se mi ne da kregat brezveze samo povem...
Mojca čisto lepo si napisala...

(odgovor članu mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
16.9.2006 23:07:25   
Anonimen
ja in??!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?