Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj potrebujem ob odhodu iz porodnišnice 18.4.2007 13:42:09
|
|
|
|
Mina1
|
Zanima pa me, kaj bom potrebovala za ob odhodu domov. Samo tisto, kar boš potrebovala zanj, torej oblekico, ki jo bo nosil ob odhodu domov. Jaz sem imela s seboj še rezervo, se zgodi, da ga glih preoblečeš, se pobruha in moraš menjati. Torej recimo body ali "benkico" kako se že temu reče, pa spodnji del žabc. Odvisno od temperature meseca maja. Eno tanjšo dekico za vsak slučaj in to je to. Pleničke smo mi tam dobili. Pa svojo povijalno tetra plenico, pa svoje tetra plenice seveda. Zdrži do konca in sporoči lepo novičko, ko bo .
|
|
RE: Kaj potrebujem ob odhodu iz porodnišnice 18.4.2007 13:48:13
|
|
|
|
juniorka
|
Poglej k nam majčicam- pod čvekanje v pričakovanju- smo ravno o tem debatirale! Meni je patronažna rekla, da gre na bombažno majčko in žabe še plišast pajac ali komplet, pa bombažna kapica... Drugač pa ti to vse prnese dragi, ko pride po vaju..jajčko (avtosedež), prej omenjena oblačila, eno al dve pamperski, 3 tetra plenice in povijalno plenico! Za pokrit vzameš eno tetra, če bi pa blo mrzlo, pa odejico! Lep zadji mesec!
|
|
RE: Kaj potrebujem ob odhodu iz porodnišnice 18.4.2007 13:53:24
|
|
|
|
marelly
|
Mina1, hvala. Danes sem napolnila pralni stroj s cunjcami, ob tem pa premlevala kaj vzeti s sabo. Čas pa kar leti in leti. Lepo pozdravček
|
|
|
|
RE: Kaj potrebujem ob odhodu iz porodnišnice 18.4.2007 14:07:05
|
|
|
|
marelly
|
Juniorka tudi tebi hvala. Vidim da se tudi tvoj PDP hitro bliža. Vso srečo!!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?