Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pomeni spremljevalka? 2.9.2007 11:06:10
|
|
|
|
Udb
|
Verjetno je v skupini kakšen otrok, ki potrebuje posebno pomoč. Tako bo letos namreč delala moja prijateljica - bo spremljevalka enega fantka s cerebralno paralizo.
|
|
|
|
RE: Kaj pomeni spremljevalka? 2.9.2007 11:09:46
|
|
|
|
Enolla
|
Aha hvala, pa to že pri tako majhnih, niti ne dvoletnikih?
|
|
RE: Kaj pomeni spremljevalka? 2.9.2007 11:11:42
|
|
|
|
Udb
|
Ja, če je v skupini otrok s posebnimi potrebami.
|
|
|
|
RE: Kaj pomeni spremljevalka? 3.9.2007 9:22:36
|
|
|
|
diva 4
|
IZVIRNO SPOROČILO: Udb Ja, če je v skupini otrok s posebnimi potrebami. Točno tako. V skupini , ki jo obiskuje moja hči , je deklica s posebnimi potrebami in ji je dodeljena spremljevalka.
|
|
|
|
RE: Kaj pomeni spremljevalka? 3.9.2007 20:42:14
|
|
|
|
Pupica
|
Spremljevalka je dodeljena otrokom z posebnimi potrebami.
|
|
|
|
RE: Kaj pomeni spremljevalka? 7.9.2007 10:05:54
|
|
|
|
Enolla
|
Sem dolžna odgovor - ni spremljevalka v smislu, da bi imeli otroka s posebnimi potrebami v skupini ampak je to dekle, ki je zaključilo fakulteto in se uvaja , v bistu pripravnica. Pa tudi ni stalno z njimi ampak je po par dni oz. ur- da spozna otroke in oni njo, da ni panike če je kakšno bolovanje oz. dopust.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?