|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj pomeni močna bolečina,...
21.11.2006 21:52:29   
kamy
Pozdravljene!
Upam, da ni to kaj resnega, ker dogajati se mi je začelo, da mi plod zelo močno pritiska dol! Občutek imam, kot da mi bo pogledala ven!!! Ne vsakič, pa vendar pogosto me tako zabili, da se kar primem spodaj. Noseča sem 28t, kar pa mislim, da je vseeno malo prezgodaj mar ne user posted image ? Prosim, če ima katera podobne izkušnje oz. jih je imela naj mi pove!

Vsem lepa hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj pomeni močna bolečina,...
21.11.2006 22:14:44   
žmož
Oj!
Mogoče je ta bolečina, ki jo opisuješ samo močna brca otročka-čeprav dvomim, ker ne bi smelo tako bolet kot praviš. Jaz sem imela podobne bolečine(1x na dan mogoče) tam nekje od 30t naprej. pri pregledu v 32t mi je rekla, da je plod zelo nizko in v legi za rodit, pa še odprta sem bila že 2-3 cm. Morala sem strogo počivati-še sedenje je bilo odsvetovano, ker plod vseeno pritiska navzdol. Najboljša lega je ležanje z dvignjenimi nogami ali napol sedenje napol ležanje (npr.na kavču z nogami na mizi). vsekakor pa ti svetujem, da greš na pregled, da ne bi bilo karkoli narobe- še posebej, če je bolečina tako močna kot praviš.  Srečno

(odgovor članu kamy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.11.2006 22:42:51   
eva1
Moj prvi je bil v med. vstavi, skoz sem zelo nizko nosila, in sem imela občutek, da ga bom včasih samo za nogo prjela in ven potegnla, tak pritisk sem čutila! Sedaj je čisto drugače-pojdi pa za vsak slučaj h G naj te pregleda, da se slučajno ne odpiraš!

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.11.2006 9:53:08   
Anonimen
Lahko tudi, da so se začele raztegovat sramne kosti. Mene je vsaketoliko časa med nogami zabolelo tako, kot da bi me eden zelooooo močno uščipnil. Po 30. tednu pa me je skoraj neprestano bolelo med nogami in notranje stegenske mišice, kot da bi prekolesarila 100 km. user posted image  se je zgodaj obrnila na glavo in pritiskala navzdol. Rodila sem dni čez rok user posted image .
V vsakem primeru bi se šla malo pokazat h G ali pa bi vsaj poklicala.

(odgovor članu kamy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?