Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj pomeni: premalo plodovne vode 18.11.2004 15:55:55
|
|
|
|
Pilar
|
No, punce nujno rabim nasvet, pomoč...Danes sem imela UZ, kjer je G ugotovila, da imam mogoče malo premalo plodovne vode in naj pijem več tekočine, kontrolo imam pa čez 14 dni.Ni pa videti, da bi posteljica popuščala. Pol mi je pa še rekla, da je otroček bolj majhen, ampak še vedno v mejah normale. PDP imam pa 27.12. Sem vsa paf in kar :(( mi gre. Sedaj me pa zanima, kaj je s to plodovno vodo in majhnim otročkom :zmeden: Joj, upam, da bo vedela katera kaj napisat o tem, preden me od strahu pobere. Pa pa.
|
|
|
|
Kaj pomeni: premalo plodovne vode 18.11.2004 16:03:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo! Moj bejbi je imel tudi malo premalo teže en mesec nazaj (zdaj sem 37t). Nasvet ginekologinje in sestre: počitek, dobra in zdrava papica in ležanje na boku. Sledilo je, da je dobil v treh tednih 1 kilico gor :), jaz pa ne upam več na tehtnico;) Pomoje se ti ni treba sekirat - upoštevaj navodila gin. in vse bo ok. Lep pozdravček!
|
|
|
|
Kaj pomeni: premalo plodovne vode 18.11.2004 20:14:47
|
|
|
|
lan
|
Pri meni je bilo isto.Od 28t naprej so me strašili,da je otroček majhen in,da ima majhno glavo.Eden izmed ginekologov mi je rekel tudi,da imam premalo plodovne vode.V glavnem so me močno prestrašili.Rodila sem v 37t zdravega otročička.Res,da ni bil ravno velikan (46cm,2500g in glavica 33).Meni je bilo vseeno,samo da je zdrav.Vseeno pa sem imela večkrat kontrolo UZ,da so spremljali razvoj otroka.
|
|
|
|
Kaj pomeni: premalo plodovne vode 18.11.2004 21:51:52
|
|
|
|
Pilar
|
Vaši odgovori pomagajo. Hvala vsem! lp:angel:
|
|
|
|
Kaj pomeni: premalo plodovne vode 19.11.2004 9:12:15
|
|
|
|
Dadi
|
Poskusi več počivati, pa mal noge v luft pa tako...ne preveč delat.:)-(to boš pol k bo otroček tukaj)
|
|
|
|
Kaj pomeni: premalo plodovne vode 19.11.2004 9:39:35
|
|
|
|
janjja
|
ojla, nič ni narobe, le vsaj dva litra vode na dan spij in RAZVAJAJ SE, to ti je glavno pravilo. Glede otročka pa - ne rodijo se vsi velikani, nekatere štručke so bolj majhne ampak samo da so zdrave, in tvoja definitivno bo!!! Le korajžno in še enkrat to ni nič narobe.9nebesa
|
|
|
|
Kaj pomeni: premalo plodovne vode 19.11.2004 19:42:58
|
|
|
|
Limona
|
Pozdravljena! Meni pa nobena živa duša ni povedala, da imam premalo plodovne vode, UZ sem imela zelo dosti krat pa še v bolnici sem bila, vsi so samo vedno nekaj merili in kimali z glavo, ko pa sem vprašala kaj je narobe so mi rekli, da nič urgentnega :zmeden:! Potem pa sem imela spet UZ v 38 tednu, ki so mi ga naredili, ker sem imela naenkrat visok pritisk in je ginekolog ugotovil, da imam premalo plodovne vode in me takoj poslal v porodno sobo! No rodila sem 2420g in 47cm dolgo punčico, z baje premajhno glavico. Sedaj je stara 14 dni in se dobro drži pa še redi se!:bravo: Midve sva dobro prišle skozi:) Upam, da te nisem prevec prestrašila, hotela sem ti samo povedat kako je bilo v mojem primeru:) Uživaj še zadnje tedne:rozica: Lep pozdrav Limona in Lin
|
|
|
|
Kaj pomeni: premalo plodovne vode 19.11.2004 19:51:01
|
|
|
|
Pilar
|
Limona, iskrene čestitke za :duda:. Ma meni grejo te meritve, pošteno povedano, na živce. Samo presrana sem vsa. Po drugi strani pa aleluja, da me je moja G poslala na UZ, ker drugače ne vem, kako bi se končalo:zmeden:. No, na UZ so mi naročili, da moram spiti vsaj tri litre tekočine na dan in čez 14 dni imam kontrolo. Res je, da sem do sedaj spila komaj liter. Srčno upam, da bo vse v redu. Vsem ostalim puncam pa iskrena hvala za odgovore in nasvete. lp, pilar
|
|
|
| Stran: [1] |
najlepše ime za fantapika89Katero izmed izbranih imen za fantka vam je najbolj všeč?Tristan (
18%)
Nejc (
21%)
Jernej (
9%)
David (
19%)
Luka (
32%)
Število vseh glasov: 411Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!