Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj podariti ob diplomi? 22.11.2011 13:54:54
|
|
|
|
lilip
|
Morda kak bon za razvajanje (kozmetični salon, dve karti za kopanje, za savno...). Odvisno od vaših financ, jaz bi dala okoli 30€, veliko več ne.
|
|
|
|
RE: Kaj podariti ob diplomi? 24.11.2011 8:49:43
|
|
|
|
t5t6
|
Ko sem jaz magistrirala so me vsi spraševali kaj želim, pa sem jim naročila atlas sveta, ankleško/slovenski slovar, globus, to so mi bile take st ari, ki sem jih želela imati v hiši in so mi bile ful primerne za jih dobit za tak dogodek, ker me res spominjajo nanj. Tako, da po moje s kakšno knjigo in posvetilom v njej ne boš zgrešila. Sama pa sem setrični za diplomo kupila malo boljši album, dobila je tudi en lep okvir, pa knjigo o potovanjih (ker rada potuje) vse to se mi je tudi zdelo primerno.
|
|
|
|
RE: Kaj podariti ob diplomi? 2.12.2011 11:41:37
|
|
|
|
nova_tukaj
|
Tudi jaz potrebujem takšno darilo - sestrična je diplomirala. Če imate kakšne izkušnje s knjigami, mi prosim povejte, katere so kaj primerne, pa še kakšnega lepega posvetila bi bila vesela.
|
|
|
|
RE: Kaj podariti ob diplomi? 2.12.2011 23:34:28
|
|
|
|
malania
|
Jaz sem osebi, ki mi je zelo draga podarila swarovski štiriperesno deteljico.
|
|
RE: Kaj podariti ob diplomi? 3.12.2011 5:52:46
|
|
|
|
nova_tukaj
|
Oh, malania kakšno naklučje. Govoriš o swarovskem. Včeraj sem gledala muce in razne druge figurice in mi je takoj padlo v oči. Nekaj lepega, nekaj posebnega... Res pa je, da nisem stopila v trgovino in se pogovarjala s prodajalko, ker sem imela zraven svoja dva škrata in sem samo pogledala skozi izložbo. S ti potem npr. deteljico, dajo v takšno škatlico kot nakit? In to je lepo darilo .
|
|
|
|
RE: Kaj podariti ob diplomi? 5.12.2011 0:13:10
|
|
|
|
malania
|
Ja, v swarovskem ti vse lepo zapakirajo v škatlico in če rečeš, da je za darilo ti še lepo s tako pentljico zavijejo.
|
| Stran: [1] |
Ime za fantkamegiTTKatero ime bi izbrali?Matija (
30%)
Uroš (
13%)
Blaž (
30%)
Jure (
27%)
Število vseh glasov: 532Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!