Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p IZVIRNO SPOROČILO: sanelaa IZVIRNO SPOROČILO: Claudi No jst sm tud pred 14 dnevi začela uvajat GH.Začela sem tako da sm mu sama naredila korenček, čez tri dni špinačo, ki je ni maral, potem krompirček, čez dva dni jabolčno čežano, zdele sva pa na banani.Zdej mu bom par dni dajala to kar sva že probala oz kej zmešala skupaj....Potem pa naprej na drugo sadje in zelenjavo... Drugače je pa tud pri nas ponoči bolj kriza...na dve uri zbujanje...pa visenje na joški,pa je prve 3 mesece spal po 5 - 6 ur... pa poskusite zvečer naredit kašico, kakšno uro pred spanjem, na žlico, riž ali gris, potem pa pred spanjem še dojenje. MOgoče bo tako boljše spal. Kdaj pa naj bi potem ponoč začel odstavljati? Da nimaš slabe vesti, da se je zbudil zarad lakote ... Dobr, če se recimo samo 1x na noč zbudi in je, pol OK. Kaj pa tistim, ko se zbujajo po 3x, 4x in hočejo jest? Hmmm ... ni to glih fajn, najbrž. A je možno, da če bi mu dal zvečer kosmiče, bi pa dlje spal, se ne zbudil iz navade? Ni nujno . Naš se je od 4-5,5 meseca zbujal na 15 minut, na pol ure, 1 uro. Če je spal 2 uri smo bili veseli. Pršli smo že tak, da sme ga ponoči dojila 3x, pa 2x čaj, pa 10x duda. POl sem pa rekla konec temu in sem začela prakticirat dudo, čaj in joško pa vedno manj. Ene parkrat je bil jok, pa sva ga ignorirala in je zaspal. Zvečer po 6 dobi mlečno kašico, ob 7.30 pa 240ml mleka z 1-2 žlici riževih kosmičev. Tak da lačen ni. Rezultati pa niso bili nič boljši, zbujal se je vseeno non stop. Zdaj pri 6 si sam najde dudo in si jo vstavi, aleluja, končno spimo. Dojim ga le 1x na noč, pa to bolj iz moje navade, nekak še ne morem nehat, ker se mi je sam odstavil čez dan. Pediater nam je rekel, da po 6 mesecu res ne rabi več obrokov. Čaj pa tudi več ne prakticiram čez noč.
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 18.5.2009 8:02:02 >
|