Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj počne Helena Blagne? 13.3.2013 21:41:10
|
|
|
|
LuLu
|
Ločuje se... pišejo.
|
|
|
|
RE: Kaj počne Helena Blagne? 13.3.2013 22:39:20
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Ločuje se... pišejo. Pa tako lep par sta bila.
|
|
|
|
RE: Kaj počne Helena Blagne? 14.3.2013 8:10:53
|
|
|
|
gsatalema
|
lep par? a ni lumpala z njim ko je bil še poročen z otroki? nekak ne morem videt lepote v tem.. Ni bila ne prva in ne zadnja...., samo potem ko sta se pa poročila je bil pa mir, in ni bilo slišati nobenih tračev...
|
|
|
|
RE: Kaj počne Helena Blagne? 14.3.2013 8:24:51
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Ločuje se... pišejo. Pa tako lep par sta bila. če sta ona dva lep par -potem sta tudi samokolnica in traktor
|
|
RE: Kaj počne Helena Blagne? 14.3.2013 8:59:51
|
|
|
|
pridna_janja
|
men se ona ne dopade
|
|
RE: Kaj počne Helena Blagne? 14.3.2013 11:16:25
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gsatalema lep par? a ni lumpala z njim ko je bil še poročen z otroki? nekak ne morem videt lepote v tem.. Ni bila ne prva in ne zadnja...., samo potem ko sta se pa poročila je bil pa mir, in ni bilo slišati nobenih tračev... men pari, ki nimajo "varalni" karakter niso lepi, pa prvi al zadnji al pa ne.. Helena mi itak ni bla nikol lepa - upedenana je, lepa pa - really?
< Sporočilo je popravil mateyka -- 14.3.2013 11:21:55 >
|
|
|
|
RE: Kaj počne Helena Blagne? 14.3.2013 11:20:10
|
|
|
|
alda
|
Ženska res ni lepa, pač všeč je povečini moškim, ker jim kaže svoje balone in žensakam, ki bi tudi rade take balkone. Ampak to je le moje mnenje! Mateyka na tej sliki pa je res ko strašilko
|
|
RE: Kaj počne Helena Blagne? 15.3.2013 18:13:58
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka lepa pa - really? Damjan Murko z lasuljo
|
|
RE: Kaj počne Helena Blagne? 15.3.2013 19:37:47
|
|
|
|
liliana
|
Meni je pa bila ona vedno faca.....se je pač znala nosit, tudi služit, pa glas je kljub svojim balonom oz. balkonom tudi imela (če bi bila kot obešalnik za obleke, tudi glasu verejetno ne bi bilo takega iz tistega shiranega telesa ).....in je med prvimi estradnicami priznala, da zahteva od snemalcec in fotografov, da jo snemajo iz desnega (ali levega, ne vem točno) profila,ker je z enega profila pač lepša kot z drugega.....edino danes noče priznati, da ji je pri 50 pač tudi lepotna kirurgija pomagala do lepote.....ker samo frizura in novi make up te tako ne spremeni ...... Kar se pa tiče tiste slike izpred 20 ali 30 let....če jaz pogledam svoje slike iz konca 80 ali zečetka devedesetih let.....sem na njih tudi kot strašilo ....takrat so se pač take frizure nosile in moda je bila tiste čase ubitačna.....danes kaj takega ne bi navlekla več nase ali se tako počesala kot sem se takrat....takrat pa je bilo to pač in......
|
|
|
|
RE: Kaj počne Helena Blagne? 18.3.2013 18:44:29
|
|
|
|
Daschi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Še prepeva in polni blagajne? In ponosno nosi prelestno oprsje? Koker sem slišala (ne dobesedno), še prepeva. Ločena bo/je pa zaradi rubežnikov. Pravijo.
|
|
RE: Kaj počne Helena Blagne? 19.3.2013 8:27:49
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Še prepeva in polni blagajne? In ponosno nosi prelestno oprsje? Koker sem slišala (ne dobesedno), še prepeva. Ločena bo/je pa zaradi rubežnikov. Pravijo. oh, pol se bo res ločila zato da rešijo denar, kot se govori?
|
|
|
|
RE: Kaj počne Helena Blagne? 19.3.2013 8:31:59
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka oh, pol se bo res ločila zato da rešijo denar, kot se govori? Zaradi denarja ljudje še kaj drugega delajo, ne samo to, žal. Sicer pa, ali ne delajo to vse tiste "kvazi" samohranilke? Oziroma so delale pred novim starim socialnim zakonom? lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?