smeško
|
Naša je stara 15m in je zelo aktivna.Sem še trenutno doma, tako da imava vs dan zase, razen takrat ko spi, jaz opravljam drugo delo zunaj. Če sva v dnevni, posluša pesmice, pleše , se igra z igračami, kockami, pomaga cote vesit,,kljukice zlaga, divja okoli sedežne (čakaj mene...),pa na list čečka(sam moraš bit zraven, zaradi previdnosti) ; če sva v kuhinji ji dam plastično posodo, not pa malo moke natresem, ji dam kuhalnico in ona kuha, pa kuhinjske krpe rada gleda, ker so gor pikapolonice, medvedki...,za njo imam škatlo v kateri je veliko stvari (ogledalo, krpice, igračke...); če sva v sobi pa je najraje pod posteljo, kjer imam spravljene cote, ona pa se oblači in pravi paš (paše), se smeji, skoraj vsak dan moj predal pospravi oz razmeče, pa cote rada nosi sem in tja; če grevi ven pa rada divja, se skriva, nabira rožice in listje, gleda avte, ko zvoni dvanajst pa govori bam bam in se nagiba sem in tja ... Skoraj vedno se da zamotit, pa kake stare revije rada gleda in trga liste pa še kaj bi se našlo
|