Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj pa veseli december??? 4.5.2005 10:37:45
|
|
|
|
mujcek
|
no končno se je ena opogumila :bravo: Pri meni so slabosti čisto popustile, saj se čudim, da mi ni bilo bolj slabo (glede na to, da sta dva razgrajača) :)- Mene trenutno najbolj muči prehlad, že en teden imam poln nos in se tega nikakor ne morem rešiti, potem pa slabo spim, potem sem pa tečna,... no saj veste kako je to. Drugače pa so se domači končno malo sprijaznili z novico, da bosta 2 in sedaj že komaj čakajo :)
|
|
|
|
Kaj pa veseli december??? 4.5.2005 10:53:37
|
|
|
|
Nannn
|
Hojla evo mene januarko...ste ze zakljucile z decembrom...in punce kdaj so se zacele slabosti?Jest imam prvi pregled 23.05.05 in ze sedaj komaj cakam ta dan... LP Nannn:kuza:
|
|
|
|
Kaj pa veseli december??? 4.5.2005 13:11:46
|
|
|
|
TESSA
|
hojla nannn... kdaj imaš pa ti v januarju pridvideni rok?
|
|
|
|
Kaj pa veseli december??? 4.5.2005 13:46:07
|
|
|
|
Nannn
|
tessa predvideni naj bi bil 06.01.05... In ti kdaj pricakujes?
|
|
|
|
Kaj pa veseli december??? 4.5.2005 14:27:09
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hojla:) Jst pa ne vem al sem december al januar, sicer bom malo bolj točno vedla 12.5., ko mam spet pregled, ampak rok naj bi imela 31.12 al pa 1.1.:) Tako, da bomo res praznično razpoloženi:bravo::bravo::bravo: Tinka
|
|
|
|
Kaj pa veseli december??? 4.5.2005 15:02:59
|
|
|
|
Nannn
|
uuu tinka to pa bo zabava...:bravo::bravo::bravo: Saj v bistvu ud jest se ne vem a je to 06.01.05 bom najbolj tocno vdela ko bom dala pregled skozi to pa je 23.05.05...koliko casa si ze noseca? Nannn :kuza:
|
|
|
|
Kaj pa veseli december??? 4.5.2005 15:07:14
|
|
|
|
tinkamiška
|
Ja po mojih izračunih slabih 6 tednov:):):)
|
|
|
|
Kaj pa veseli december??? 4.5.2005 15:11:45
|
|
|
|
kofetek2010
|
da se pofočkam 8) PDP 09.12.2005 počutje: slabost, bruhanje, slabost, bruhanje,... prvi pregled sem že imela, 25.05.imam NS, upam, da to prvo trimesečje čimprej mine ;)
|
|
|
|
Kaj pa veseli december??? 4.5.2005 17:51:28
|
|
|
|
Minka Pobalinka
|
Pa še jest... PDP je 6.12. Počutje - z eno besedo KATASTROFA :(! Slabo, počutim se kot balon poln vode... še malo pa me bo razneslo... utrujena sem kot da bo cel dan jarke kopala... Skratka, upam na bolj prijetno drugo tromesečje.. :bravo: Lp, M 9nebesa
|
|
|
|
Kaj pa veseli december??? 4.5.2005 20:08:32
|
|
|
|
willma
|
še jaz8) 12.12. ....danes imela prvi pregled in razočarano odšla od moje G ker se je pokvaril UZ in tako nisem videla svoje pikice, ki sem jo tako težko pričakovano hotela ugledat. Drugače sem vredu razen utrujenosti:zaspan: Bom že;) lp willma:sloncek::nosecka:
|
|
|
|
Kaj pa veseli december??? 4.5.2005 20:12:17
|
|
|
|
tinkamiška
|
Oh kako se je pa ravno takrat pokvaril UZ:zmeden: O ti strela jst bi bla tut razočarana. Kdaj si pa zdej naročena? Upam, da boš kmalu slišala srček bit;) Tinka
|
|
|
|
Kaj pa veseli december??? 4.5.2005 20:52:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Še jaz sem zaenkrat med vami. PDP 1.12. No, mogoce me bodo jutri na pregledu med novembrke prestavili. Tudi jaz sem čisto brez energije, slabo pa mi je običajno samo popoldan in zvečer. Upam, da bo kmalu bolje. Za vse nas :)
|
|
|
|
Kaj pa veseli december??? 5.5.2005 7:30:06
|
|
|
|
TESSA
|
Če jaz vnesem podatke v koledar ovulacije (datum zadnje menstruacije in trajanje cikla), mi izračuna, da je DPP 07.01.2006. Na pregledu pa še nisem bila. POčutje BP. Kakor, da se nič ne dogaja. Samo prsi imam bolj napete. LP vsem januarkam.
|
|
|
|
Kaj pa veseli december??? 5.5.2005 8:48:11
|
|
|
|
Nannn
|
Tessa jutrooo, Midve sva zgleda narazen samo en dan :) ce bo seveda tako ostale bova pa videli na prvem pregledu...jest zaenkrat se nimam kaksnih slabosti...sem pa danes takoooo utrujen da bom tukaj v sluzbi zaspala za racunalnikom....me pa na momente boli spodnji del trebuha in cutim krce in vsake tok casa me fulll zateguje v trebuhu...Si se ze narocila na pregled? Aja malo vec jem kot ponavadi ampak ze sedaj malo pazim da ne pojem prevec sladkih stvari ker sem odvisnica od cukra... LP Nannn :kuza::kuza:
|
|
|
|
Kaj pa veseli december??? 5.5.2005 9:31:01
|
|
|
|
TESSA
|
Nannn Ne. Nisem se še naročila na pregled. Najbrž tudi če se naročim, ne bom prav kmalu na vrsti. Ali pa misliš, da me naročijo takoj? Je to tvoja prva nosečnost? Jaz že imam sinčka, ki ima 6,5 let. S katerega konca pa si?
|
|
|
|
Kaj pa veseli december??? 5.5.2005 10:14:02
|
|
|
|
tinkamiška
|
Mene je kr takoj naročila na pregled, čeprav se je vidla samo pikica 4mm, samo da so mi povedali, da je v maternici in potrdili nosečnost. Zdej pa čakam na drugi pregled, ko bi se že naj kej vidlo. Po mojem kr pokliči Tessa;) Lp, Tinka
|
|
|
|
Kaj pa veseli december??? 5.5.2005 11:05:25
|
|
|
|
TESSA
|
OK. Bom kar poklicala, pa vam javim.
|
|
|
|
Kaj pa veseli december??? 5.5.2005 11:26:40
|
|
|
|
Nannn
|
Ti se kr naroci itak bos dobila datum konec maja ko se bo kaj ze videlo...to je moja druga nosecnost prvic sem potem imela ss sedaj pa upam da bo vse v redu... Sem iz Kamnika kaj pa ti?Prisim sporoci kdaj imas prvi pregled... :) LP Nannn :kuza:
|
|
|
|
Kaj pa veseli december??? 5.5.2005 11:44:03
|
|
|
|
TESSA
|
nannn... Prvi pregled imam 25.05.2005 v Izolski bolnišnici.
|
|
|
|
Kaj pa veseli december??? 5.5.2005 14:33:30
|
|
|
|
Nannn
|
oooo kako sva blizu in hkrati dalec... Jest pa v Kamniku :) le glej da sporocis kako je bilo na pregledu... :)
|
|
|
|
Kaj pa veseli december??? 5.5.2005 14:34:31
|
|
|
|
TESSA
|
Dogovorjeno!!! Pošiljam ti deževen pozdrav z obale.
|
|
|
|
Kaj pa veseli december??? 7.5.2005 10:50:36
|
|
|
|
willma
|
Punce, zgleda, da ne bom decemberka:( Kajti imela sem močne krče in kmalu za tem sem začela močno krvavet:( Odšla sem v bolnico, kjer so ugotovili, da se je pikica obdržala9nebesa:love::duda::sloncek:9nebesa, vendar PDP ne bo držal, ker sem pozno zanosila. Naj bi bila šele v 5-6 tednu. Tako sem padla v skupino rizične nosečnosti in imam 14 dni strogega mirovanja, do 12. tedna moram jemati tablete, za naprej pa bomo še videli:zmeden2:. Naslednji redni pregled imam 25.05., vendar bom v pon. klicala G. in bom najbrž še prej naročena. lp willma še :nosecka::) ps.: je pa bilo nekaj dobrega v tem:)...sem vsaj imela DVA UZ:)-...joj kako sem jokala od sreče, ko je rekel da se vidi rumenjakec in utrip, potem sem še lahko sama pogledala in dobila eno slikico9nebesa:love::duda:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?