|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 11:21:02   
AnBan
Vceraj je sodelavka nacela temo o mladih mamicah, ki kao neprimerno 'vlacijo' dojencke po raznih prireditvah in zurih. Menda je srecala eno na kresu, ki ji je dojencek v narocju spal...ob 10h zvecer. Torej po njeno skrajno nespodobno in nesprejemljivo. Potem se ji je pridruzila se ena sodelavka - mlada mamica dveh:duda:! Sta zaceli razpravljat, da :duda:itaq nima nic od tega. Mi je tamlada rekla, da ona pa ze raje samga moza poslje kot, da bi pa se otroke zravn vozila na zurko.:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Torej ali naj bomo mlade mamice kar doma:zmeden:!!!

:hudicek: jaz ze ne...zame otrok ni ovira!

OK vem, da ena mera mora bit in da opolnoci ni ravno primerno bit odzuni z :duda:, ma ce grem sred poletja z vozickom na npr. Cuke in ostanem zunaj do 10h...to pa res ni panike!

Kaj pa ve mislite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 11:23:36   
dory
Meni osebno je ziv absurd,da se vlaci mejhnega otroka po gostilnah v poznih urah...tudi deveta ura je zame ze rahlo za doma bit...pa vsi zakajeni prostori..sploh majhen otrok ima svoj bioritem,ki naj bi se ga drzali..ko je vecji pol pomoje ni vec take panike...en red pa ja more bit...

Sicer bom pa tko rekla...ce je otrok flexibilen gres z njim lahko kamor ces...sama tega ne morem,ker se sam dere in hoce vse po njegovo...zakaj bi si delala dodatno delo in zivce,ce ni treba...pa je obema prou tko...

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 11:24:13   
AnBan
Da ne bom kregana, ce bi odprla se eno novo temo:)-:)-:)-...bom kar tko vprasala...me zanima koliko imate letnega dopusta. Jaz imam 20 dni osnove + 2 dni za :duda:.
V prejsnji sluzbi sem pa imela se en dan na izobrazbo, pa en dan na pogoje dela, ker je marsikdaj potrebno kam :kuza: s sluzbenim avtom. Tu pa nic:((:((:((!

Lep dan!

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 11:25:04   
kofetek2010
mi našega zmeraj zraven vlačimo, je nomadsko dete... nikoli nisem komplicirala, če sva bila zunaj in je bil čas za spanje, je pač v vozičku zaspal... poleti smo večkrat kje posedeli in mali je spal, če je bil zaspan... in je zrastel v čisto normalnega 8 letnika :)-

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 11:25:51   
AnBan
Saj ni bila v gostilni ampak na odprtem na kresu.

Drugace pa sem tudi jaz proti gostilnam...se huje pa je, da lahko kjerkoli vidis mamice, ki v eni roki drzijo :duda: v drugi pa cigareto:grrr::grrr::grrr:!!!

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 11:26:20   
Blink1
Hja...kaj pa vem.

Če greva kam z Nejo, potem sva do 21.00 vedno doma.

Če pa želiva ostati dalje, pa dava Nejo "v službo" k eni izmed babic, da tam prespi, midva pa si dava duška:bravo::bravo:

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 11:28:28   
Blink1
Pa nikoli v gostilne....Po navadi greva k kakšnim kolegom domov, pa tam ostanemo do osmih, devetih.

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 11:28:31   
Gina
Mi smo sicer načeloma zvečer doma, ker se mi zdi fino, da imajo otroci nek ritem. Če ga porušijo, potem jaz trpim dva dni, ker prihajajo k sebi. Samo zadnjič smo pa šli na piknik in je nazaj grede mali zaspal v avtu, tako da smo šli še na kresovanje. Sicer ne ravno do jutra, ampak mali je lepo spal, mi smo pa tudi uživali. Doma smo ga samo preložili v posteljo in to je to.

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 11:28:42   
Pajaca
Eno je če ga vsak večer vlačiš sem in tja in pač nimaš mere. Drugo pa je če to počneš vsake toliko, kaj vem na dopustu, za praznike, rojstne dneve.

Lani sva se midva krasno zabavala, pa je tamala v vozičku spala, pa smo se še ob treh ponoč po Bolu šetal. Sam doma jo pa raje pustiva naj pridno spi, pa varstvo najdeva in greva sama ven. Je bolj fino, ko pa da jo vlačim s sabo. Sam lani je mela 4m pa si jo res parkiral kamorkoli in je spala. Zdaj pa že rabi svoj mir.

Meni tudi otrok ni ovira in gre lahko povsod z mano, samo včasih se mi zdi mem, da bi jo npr vlačla na poroko, ko ne bo mel noben nič od tega in če je možnost jo pustim doma.

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 11:29:41   
Anonimen
Načeloma sem proti tovrstnemu početju, no ja, če pride kdaj do kakšne izjeme, pa tudi ne bo konec sveta.

(odgovor članu AnBan)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 11:30:30   
Čiračara
Ko sem bila enkrat na rokometni tekmi v dvorani v Celju, je bila tam ena z 1-2 letnim otrokom:zmeden2:...Tam pa tak hrup, da je meni zvonilo v glavi. Ta mali ubožček je bil čisto prestrašen in objokan:(...svašta

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 11:31:49   
Lunca1
Jaz tudi raje moji ne rušim ritma. Glede na to da je navajena zaspat ob 9h, se tudi midva trudiva bit do takrat doma. drugače pa tudi veliko okrog letamo, samo se res ogibamo zakajenih in glasnih prostorov.

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 11:34:06   
Blink1
Bošček

Jaz sem imela ta mesec podelitev diplome na faxu. Pa je bila mala logično zraven. A ko so ljudje začeli ploskat se je ful prestrašila in jokala, tako da jo je babi odnesla ven in tako je zamudila kako so mamici podelili diplomo:zmeden2::zmeden2: Boljše to, kot pa da je revica čisto prestrašena.

Ne vem, no. Vsak starš naj po svoje presodi kam in kdaj naj pelje svojega otroka. Jaz, če vidim da najini kaj ne paše, grem raje domov z njo, kot pa da jo tam mučim. Doma se imava itak najlepše:love:

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 11:43:25   
Anonimen
Podnevi počnite z otrokom milijon in eno stvar, ko pa pride njegova ura, naj ima svoj mir.
Pa bi bilo pol manj težav tipa "moj otrok ne spi, moj otrok noče zaspat, moj otrok se ponoči zbuja"...

(odgovor članu AnBan)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 11:45:19   
dory
Se podpisem pod tvoj post Meta...morm se tamalu povedat tole,da bo manj zbujanja :)

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 11:47:09   
kofetek2010
potem sem imela jaz srečo, nikoli ni bilo vprašanj, je bil ful priden otrok 8) tako podnevi, kot ponoči :)-

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 11:47:52   
Anonimen
Ne, saj sem rekla, da bo samo POL manj takih. Nočem rečt, da majo vsi zarad tega težave s spanjem... ah pa kaj, sej vsaka zase že ve, kaj dela.

(odgovor članu AnBan)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 11:48:02   
dory
jana73 kako ste pa delal otroka? Mas kaksen poseben recept...ker nas je izven serijski kukr vidm :)-

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 11:48:40   
kofetek2010
sam v disko pa ni hodil ;)

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 11:51:30   
kofetek2010
a kako smo ga delali? dolgo, dolgo in do potankosti :)-

če bo tudi to dete tako pridno, kot je bil prvi - potem bom itak najsrečnejša mami pod soncem 8) brez krčev, spanje celo noč, dobrovoljnež čez dan, edino na zizi je pa preveč previsel :)-

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 11:51:53   
Pajaca
Zato se midva nisva nikol sekirala če je šla kdaj ob 10 spat, pa če je ponoč jokala, pa če ni mela reda in discipline. Pa kaj. Če otroka okol vlačiš je res tako, da ne morš prčakvat da bo pol ko gre cel teden spat ob 10 šel naslednji dan ob 7.

Ampak to je pač treba vzet v zakup. Zdej je pa vrtec in je pr nas vsaj čez teden mal več reda. Vikend je pa vikend in ga serjemo malo okoli.

Sam pr nas je tamala hit dojela da se ponoči spi, pa da se v nedeljo mal poleži.

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 11:57:43   
Anonimen
Načeloma naj ima otrok red in mir. Da se pa kdaj pa kdaj kje kdo z otrokom vred zatakne, se pa pač zgodi. Dokler je to res izjema, ni panike.

(odgovor članu AnBan)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 11:57:44   
viv_
Mi pa 100% discipilinirani... skoz! Ob 19:15 smo najkasneje doma, pa kjerkoli se potepamo.

Sicer se pa raje menimo, da greva ven po 8 uri zvečer, ali pa damo ta malo v varstvo pa je.

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 11:58:52   
Anonimen
Ja viv se strinjam. Jaz nisem za 98% disciplino. Jaz sem za 100%!

(odgovor članu AnBan)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 12:02:49   
dory
Ce se z disciplino ne zacne takoj,kdaj pa bomo? Jest sem rajs za red,pa tud tamal je navajen na to...ce sfalim,gre zgolj za izjemo,pokasiram trojno dozo arije:zmeden:

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?