Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa vam je na RR všeč? 4.3.2006 13:08:26
|
|
|
|
ZARA
|
Men je na RR všeč: ogromno punc, ki mi/-si pomagamo/-jo, tako ali drugače všeč mi je ker sodeluje tud moška populacija RR = neomejen vir nasvetov všeč mi je, če pišejo pod svojim nickom in se ne skrivajo Če se še kaj spomnem bom pa dodala...
|
|
RE: Kaj pa vam je na RR všeč? 4.3.2006 14:12:48
|
|
|
|
soncece24
|
Meni je zelo dosti všeč - saj zato sem pa tu - ko pridem na RR je kot da grem na kavo: se načvekam z virtualnimi prijateljicami - dobim nasvete, pomoč.... - se razvedrim, pogledam kak lep album, se veselim skupaj z ostalimi, ko so kakšne dobre novičke itd. Vglavnem, je dosti pozitivnega tu gori
|
|
RE: Kaj pa vam je na RR všeč? 4.3.2006 14:44:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa barve. Ceprav cist taprva podoba ringaraje mi je bla najbolj vsec. Cist rozasta :) Pa se veliiiiiiiiik je tega. Pa gumbek 'brisi'
|
|
|
|
RE: Kaj pa vam je na RR všeč? 4.3.2006 15:08:31
|
|
|
|
soncece24
|
O, fiši, nova slikica? kak je zrasla mala luna
|
|
RE: Kaj pa vam je na RR všeč? 4.3.2006 16:54:59
|
|
|
|
paris
|
Jap, daddy, Zara, soncece24 in ribicaRR- strinjam se- vse to in še kaj je naša Ringaraja in zato jo imamo tako radi ,da brez nje ne moremo, a ne? Priznam, da sem odvisna od RR, zdajle, ko sem bila več kot en teden brez računalnika podpišem vse in se strinjam z vsem kar hočete!
|
|
RE: Kaj pa vam je na RR všeč? 4.3.2006 22:50:27
|
|
|
|
lelaval
|
Ja, meni je tudi všeč. Se mi zdi, kot, da bi šla na čvek s kolegicami. Me moj kar naganja, da ne grem več prav na čvek s kolegicami, pa pravim, da imam RR za čvek. Še tako naprej.
|
|
RE: Kaj pa vam je na RR všeč? 5.3.2006 23:03:57
|
|
|
|
KODA
|
Veliko različnih mnenj in nasvetov.
< Sporočilo je popravil KODA -- 5.3.2006 23:04:20 >
|
|
RE: Kaj pa vam je na RR všeč? 5.3.2006 23:20:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncece24 O, fiši, nova slikica? kak je zrasla mala luna Ja, vse nekaj menjajao, pa sem se jst Zraven (no, ob straneh) pa lahko obcudujete moje noge
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?