|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj pa poročna darila
18.4.2005 6:13:00   
Meggi
Sem še zdele v šoku, ker sem pred 12 uram izvedela da sva povabljena na poroko čez 14 dniiiiiiiiiii. Si predstavljate???????????????

In sedaj? Moj hlač od poročne obleke (3in pol let nazaj) ne dobi več skup- zmanjka 10 posto. Meni od primerne obleke (rezervne fletne poročne) sfali danes 15 cm- skor vsak dan še nekaj mm zdravn?

Kaj oblečit, in predvsem KAJ KUPITI ZA DARILO????????

Res se selita v svoje stanovanje, a sta med bolj bog... in imata vse, ne rabita seveda (po njihivem) nič. A kaj prazn ne moreš it? Pričakujejo še dojenčka.

In zdaj res ne vem. Denar mi je mal glupo dat (neosebno- ni spomina). Kar neki brezveze kupit da se prah gor nabira mi pa tud ni. Ja in še to, full jetežko zajeti okus. Stanovanja še nismo vidli, ne vem kakšen stil imajo??????????

Nimam pojma,..............
Prosim pomoč
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kaj pa poročna darila
18.4.2005 6:41:30   
anajmad
Kakšno umetniško sliko,kipec,ogledalo,luster,pripomočki v kuhinji ali kopalnici,....:zmeden:
Veliko sreče pri izbiri darila.
en lp:morje:D.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kaj pa poročna darila
18.4.2005 6:47:25   
Anonimen
Jaz sem enim takim (big...) enkrat kupila ene lepe ppogrinjke za pod krožnike, pa tak lep okvir za sliko. Pa če je še elegantno zavito, je to lahko lepo darilo.
Ali pa jim kupi dve kaki malo bolj fancy kopalni brisači, kje v Benettonu ali kaj podobnega. Pa še za otročka zraven kaj od Benettona, kaj za na šlažo naprimer, kakšen klobuček, mogoče, malo za šalo, malo zares.

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
18.4.2005 8:16:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kaj pa poročna darila
18.4.2005 8:24:08   
viv_
Meni je pa kul darilo kaj od steklarne Rogaška Slatina - sploh steklarna Nova (steklarska šola) ima super zadeve.

lp

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kaj pa poročna darila
18.4.2005 8:39:47   
Lenny
Podobno težavo z darilom sva pred kratkim rešila z nakupom dveh unikatnih Kogojevih kozarcev s pripadajočo steklenico vina.
Kar se pa garderobe tiče :zmeden: :zmeden: :zmeden:
Lep dan!

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kaj pa poročna darila
18.4.2005 8:43:07   
kalimero
Se res strinjam s tem, kar je Mateja napisala. Denar je mogoče res neoseben, ampak če dobiš cel kup "čudovitih" vaz, slik..., ki jih ne bi želel v svojem domu niti slučajno, ne vem no. Res je, da tisti, ki kupuje darilo, kupi nekaj z najboljšim namenom in je prepričan v svoj okus, ampak saj vemo, okusi so različni. Zase vem, da želim imeti stanovanje tako, da je všeč meni in ne galerijo spomnikov na sorodnike, da se jim ne bom zamerila.
Mogoče res komplet brisač in sicer kakšne nevtralne barve.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kaj pa poročna darila
18.4.2005 8:57:40   
cmokec
Midva sva za mojega bratranca, ki je že "vse imel" kupila dva kopalna plašča in brisače, ki so tvorile komplet, saj so imele isti ornament, kot plašči. Zraven sva dodala še otroški kopalni plašček. Plaščke sva dala v veliko škatlo in lepo zavila, brisače pa so bile tako aranžirane, da je zgledalo kot dvonadstropna poročna torta. Večina je mislila, da je torta prava in niso mogli razumeti, zakaj je ne dasta v hladilnik. Kupovala sva v Svilanitu, kjer je tudi poster, kako taka "torta" izgleda.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kaj pa poročna darila
18.4.2005 9:27:37   
Gina
Denar bi jaz lahko dala samo v primeru, da sem s tistim, ki se poroči res blizu. Vendar tu pride do težave. Kolikor daš, se ti bo zdelo, da ne zgleda nič, za tisti denar bi pa dobil že krasno darilo. Poleg tega so darila taka, da vsakič, ko jih uporabiš, se spomniš na tistega, ki ga je dal. Je pa važno, da daš "z ljubeznijo", z namenom. Če je pa nekdo preveč izbirčen, potem je pa to njegov problem, ne tvoj.
Če pričakujeta otročka, lahko daš nekaj, kar bo njemu prav prišlo, npr. trip trap stolček, ali avtostol (če kupiš romerja, ne moreš falit niti pri bogatih), lahko pa daš nekaj, kar se ne bo nihče drug spomnil, pa je zanimivo, npr. ionizator...
Lahko jima plačaš potovanje ali izlet z balonom, ali pa jima kupiš letno karto za savno..., nekaj kart za masažo...
Vaze se mi vendarle zdijo resnično dolgočasno darilo, pa jih jaz ne bi kupovala.:)-:)-

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kaj pa poročna darila
18.4.2005 9:34:01   
baguSka
:)-:)- Cmokec tole s torto smo mel tud mi. K je biu čas za darila, smo skupi odšli proti nevesti in ženinu in tisti k je nosu torto se je mau pred njima kako spotaknu in vrgu torto (brisače) prosti njima.:)- Bi mogl vidt njune face.:)-

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kaj pa poročna darila
18.4.2005 9:34:56   
baguSka
:ups: .. kao spotaknu in .. proti njima.:ups:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kaj pa poročna darila
18.4.2005 9:49:29   
india
Pred par leti sva bila na podobni poroki,kjer je mladoporočencema do popolnosti v družini manjkala le še :duda:, oba sta bila zaposlena z dobrimi dohodki, še dodatno služita denar z glasbo, hiša čudovita in enkratno opremljena, skratka, brez nekih takih potreb.
Na koncu sva kupila v Avstriji dva obeska za ključe, čudovita, ročno izdelana, s kamni in njunimi začetnicqami ( vgravirano), zraven pa sva v kuverto dala karte za izlet v Toskano.
In iz Toskane so se vrnili trije!
Darila sta bila pa zelo vesela, obeske pa uporabljata še sedaj.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kaj pa poročna darila
18.4.2005 10:07:24   
TaRe*
Denar,denar...saj ni treba veliko vsoto,ampak,če že imaš občutek,da moraš:zmeden2:
Za spomin,lahko daš zraven še kakšno traparijo.Pri znanki sem naprimer videla,ko ji je prijateljica iz otroških let podarila njuno povečano sliko,ČB,ko sta bili še majhni.zraven pa je celo napisala en lep verz...in vse skupaj dala v okvir.

Če bi midva dobila NPR.slike,vaze,razne dodatke za v kuhinjo in kopalnico...ne bi imela tega kam postavit:zmeden:Imam tudi vse bolj ali manj v sivi in modri barvi,zato mi tudi kakšna rdeča,rumena stvar,pa naj bo še tako lepa,ne bi pasala nikamor...zato je po moje res najbolš denar,ali pa mogoče res kakšen izlet:zmeden:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kaj pa poročna darila
18.4.2005 10:09:48   
baguSka
Se popounoma strinjam s Tare - če že mora bit fajn dariu nej bo kr denar al pa izlet - sicer sm pa sama proti dragim darilom in velikemu zapravljanju za poroke.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kaj pa poročna darila
18.4.2005 10:10:53   
Seven*
Sama nisem porocena, vendar imam opremljeno stanovanje z vsem kar se mi zdi da potrebujem. Ker sem glede opreme zelo nadlezna in mi je malo stvari vsec, bi najraje imela za darilo obisk kaksnih toplic, razvanjanje v kaksnem hotelu, potovanje ali kar denar. Ce pomislim na kaksne kicaste servise, slike ki sploh ne pasejo v moje stanovanje.. Rajse potem vidim, da nic ne prinesejo, kot pa da pricakujejo, da nekaj kar mi ni vsec visi v stanovanju.. Saj moznosti je veliko. Super so tudi darilni boni v kaksnem nakupovalnem centru ali za kaksne masaze recimo..

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kaj pa poročna darila
18.4.2005 10:12:34   
baguSka
Ja tud jst mam čist vse odvečne stvari kr lepo u škatli - mi je žau - ampak odvečnih stvari in takih k mi niso všeč pač ne maram da povsod ležijo kot razstavni material - sicer pa nism nikol nobenga prosila, da mi kdaj kej prnese.:zmeden:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Kaj pa poročna darila
18.4.2005 10:33:40   
Jančika_
Meggi, kaj pa recimo Apolonova kopel v Laškem? Toplo proporočam, tudi če je noseča. Meni je noro pasalo ležat s trebuhom v tistih mehurčkih, sem se počutila tono lažja:).

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Kaj pa poročna darila
18.4.2005 10:36:31   
Seven*
Jooooj Jancika.. Nea rajcaj... :((:((:(( Tja se spravljava ze kaksne 2 leti..

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Kaj pa poročna darila
18.4.2005 10:51:29   
malika
Ko se je poročila moja prijateljica sem ji kupila pleten koš za perilo(takšnega istega jaz zdaj uporabjam za skladiščenje igrač) in ga napolnila z belimi brisačami(Svilanit)različnih velikosti. Zraven sem dodala še nekaj kuhinjskih krp in poročni album.

Bila je zelo vesela in rekla je, da je bilo to eno redkih uporabnih in kvalitetnih daril.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Kaj pa poročna darila
18.4.2005 11:11:21   
Jančika_
Seven, ja kaj čakata, malega odložita spotoma tu pri nas, pa akcija:bravo:!

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Kaj pa poročna darila
18.4.2005 11:16:17   
viv_
Midva sva šla na eno poroko v Anglijo - tam si omejen z velikostjo, pa boni in potovanja odpadejo... Sva pa kupila v steklarski šoli v Rogaški set unikatnih kozarcov za šampanjec, vsak je drugačen, pa na koncu peclja nimajo podstavka ampak se zapičijo v stekleno posodo v kateri je mivka. Sta bila čist navdušena nad darilom!

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Kaj pa poročna darila
18.4.2005 12:43:05   
Spark
Meni se zdijo darilni boni, v redu. Potem pa si mladoporočenca sama izbereta tisto kar jim najbolj ugaja.

Lp:metulj:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Kaj pa poročna darila
18.4.2005 15:38:28   
LARIKA
midva sva zvedela 1 mesec prej in sva se odločila da ne bova šla. malo prej je lepo če se pove,ne pa da potem noriš kot nor okoli in iščeš kaj kupiti za darilo in kaj oblečt. res semi zdi grdo tako pozno vabit ljudi na poroko.
drugače pa najbolje da jih vprašajta kaj si želita,da se izogneta brezveznim in nepraktičnim darilom. in da se darila ne ponavljajo. bi bila vesela 3 likalnikov,5 jedilnih servisov,...

ne vem, midva sva rekla za denar in so ga tudi prinesli-vsak po svojih zmožnostih

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Kaj pa poročna darila
18.4.2005 16:17:52   
Anonimen
O madona, jaz sem pa tri dni prej izvedela, da sva povabljena na poroko, pa sem bila samo vesela in tekla darilo kupit.

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   Kaj pa poročna darila
18.4.2005 23:07:50   
DeVilla
Mi2 sva se poročila lansko leto in sva imela podoben problem z darili. Ko sva domačim omenila, da bi raje imela denar, so bli vsi po luftu!! Ampak sva pri tem vztrajala in zbrala lepo vsoto, s katero sva plačala levji del poroke.
Če podarjate denar, imam dva predloga:
1. - zberite manjše bankovce (100, 200, 500, 1000) in jih zvite potisnite v reže navadnega cegla (zidaka). Vse zavijte v lep ovojni papir.
2. - spretna cvetličarka vam bo zvite bankovce ovila v krep papir in naredila prelep šopek. Pazite le na to, da boste povedali mladoporočencema, da je notri skrit denar. Mogoče bi šopka zraven napisali kakšen verz s ključno besedo.

Lp, DeVilla :muca:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?