Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa počitnice za naše sončke? 18.4.2007 18:36:13
|
|
|
|
Primoza
|
Meni se zdi zgoraj opisana ponudba precej draga, podobno je še z nekaterimi privatnimi ponudniki, npr. sofistkom ipd. Njihovi programi so sicer kakovostni, ampak privatne ustanove morajo ustvarjati dobiček, kar se pozna tudi na ceni. Mislim da je smiselno da se obrnete na CENTER ŠOLSKIH IN OBŠOLSKIH DEJAVNOSTI, FRANKOPANSKA 9, LJUBLJANA, ki ima zelo ugodne in kolikor sem preštudiral tudi pestre pakete: http://www.csod.si/ Poleg tega so še vedno zelo aktivne lokalne zveze prijateljev mladine.
|
|
|
|
RE: Kaj pa počitnice za naše sončke? 18.4.2007 19:39:54
|
|
|
|
tjaskha
|
Najprej najlepša hvala za informacije Seveda sem si takoj pogledala in zgleda zelo zanimivo. Cena je res malce nižja, samo težava je v tem, da je starostna omejitev od 7 let naprej. Gledala sem tudi število otrok v skupini in če je prijavljenih toliko kot je prostih mest so to precej velike skupine, kar pomeni manj individualnega posvečanja otrokom. Sem že iz izkušenj pristaš manjših skupin Manjkajo mi tudi kakšne slike otrok, ki so že bili na njihovih počitnicah. Vsaj meni osebno slike zadovoljnih otrok med igro in v raziskovanju povejo več kot katerikoli program. Ali ima morda katera mamica konkretne izkušnje s poletnimi počitnicami?
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?