Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj pa moška oblačila manjših številk? 10.11.2007 22:59:01
|
|
|
|
Jančika_
|
Moj mož je velik okoli 170 cm (raje kak centi manj) in ima kakšnih 62 kil. Precej težko najde oblačila, ki mu ne mahedrajo vse naokoli. Še največ dobi v H&M, sploh srajce imajo fino ozke, pa hlače št. 28. Pred kratkim je nekaj našel tudi v Mega Factory Outletu, pojma nimam, od katere firme . Že dlje časa ni iskal cot nikjer drugje, ker se je pri zadnjem nakupovalnem izletu pač izkazalo, da nimajo nikjer dovolj majhnih cifer (eno srajco je dobil v Zari, to je bilo pa tudi vse). Ker je možno, da se je v zadnjem letu kaj spremenilo na tem področju, me zanima, če mi lahko predlagate kakšno trgovino, kjer imajo moška oblačila manjših številk. Pa lep pozdrav iz dežele Liliput .
|
|
|
|
RE: Kaj pa moška oblačila manjših številk? 10.11.2007 23:15:40
|
|
|
|
freha
|
tako po občutku se mi zdi da imajo španci manjše postave - predlagam zaro men ali pa novo trgovino v city centru springfield!
|
|
|
|
RE: Kaj pa moška oblačila manjših številk? 11.11.2007 8:42:11
|
|
|
|
Jančika_
|
Springfield praviš? OK, bova šla pogledat, tega še ne poznava. Španci so pa res precej majhni, ja. Nazadnje, ko je iskal v Zari, je bilo nekaj po velikosti ustreznega, samo po stilu ne ravno (malo preveč nobel za takratne potrebe). No, v tem času je zamenjal delovno mesto in bi verjetno našel tudi tam kaj primernega. Hvala, freha!
|
|
|
|
RE: Kaj pa moška oblačila manjših številk? 11.11.2007 11:11:12
|
|
|
|
Dejča
|
Mango je tudi španska - samo ugibam?
|
|
|
|
RE: Kaj pa moška oblačila manjših številk? 11.11.2007 13:08:12
|
|
|
|
petja
|
Sam kolikor jaz vem, Mango nima moške kolekcije. Če bosta v Lj, poskusita v Emporiumu, ker imajo pač ful različnih znamk na kupu, pa se mogoče kaj najde. Po moje bi moral poskusiti v kakšni trgovini, kjer kupujejo najstniki, so verjetno tudi manjše številke, sej niso vsi takoj veliki . Pa sigurno imajo tudi kaj bolj "resnega" za oblečt.
|
|
RE: Kaj pa moška oblačila manjših številk? 11.11.2007 13:41:53
|
|
|
|
frutka_
|
Mango je španski ja. Za svojega tigrčka pa boš morda našla kaj od Tom Tailora ali pa Cell firme. Vse prodaja Sportina. pa tudi Chevignon ima male številke.
|
|
|
|
RE: Kaj pa moška oblačila manjših številk? 11.11.2007 14:07:28
|
|
|
|
MarijaPo
|
Sivanje je lep hobi, tako da priporocam nakup sivalnega stroja in boste zlahka doma vse skrajsali.
|
|
|
|
RE: Kaj pa moška oblačila manjših številk? 11.11.2007 14:17:54
|
|
|
|
Anonimen
|
pejte v italijo :) tam majo pomoje dost za liliputputovce :P mi giganti smo tut problem
|
|
|
|
RE: Kaj pa moška oblačila manjših številk? 11.11.2007 19:16:22
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo Sivanje je lep hobi, tako da priporocam nakup sivalnega stroja in boste zlahka doma vse skrajsali. Jaz ne znam niti knofa prišiti in ga nočem znati . Čeprav sem si pa letos celo kupila komplet šivank. In ko sem prvo vzela v roke, sem jo zlomila . Ne ne, ni to za mene . Hvala vsem za nasvete .
|
|
|
|
RE: Kaj pa moška oblačila manjših številk? 11.11.2007 23:35:25
|
|
|
|
Moyca_
|
moj je tudi med najmanjšimi in ima večne težave
|
|
RE: Kaj pa moška oblačila manjših številk? 12.11.2007 23:14:49
|
|
|
|
Meggi
|
Srečna bot, d je med drobnimi- bolj se jezimo tiste, ki so deci v težji kategoriji, verjem!!!
|
|
|
|
RE: Kaj pa moška oblačila manjših številk? 13.11.2007 10:15:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa Newyorker? Sicer nekih fensi stvari lih tam ne mores kupit, imajo pa kavbojke razlicnih dolzin in sirin, npr. Pa majce so dost majhne, meni je npr. moska M manj prevelika kot recimo razne reklame majice S. Ok, edino ful presiroka mi je pac. LP
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Prihaja nova serija logopedskih LahkonočnicEvropski dan logopedije je namenjen ozaveščanju o jeziku, govoru, komunikaciji, motnjah požiranja in vlogi logopedov. Sl...
3 pravljični družinski izletiV članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...
Zadnje s foruma
Vprašanje.
пеперутка16
Ali ima kdo od vas doma krave? Če ima, kaj naredite z mlekom? Ne hecam se, resno sprašujem, ne vem kaj naj z mlekom?