Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa kovčki, potovalke? 4.3.2007 0:20:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je samo vazno, da gre vsa prtljaga noter .. pa da ne zgleda kot da je iz srednjega veka .. znamke? No name ..
|
|
|
|
RE: Kaj pa kovčki, potovalke? 4.3.2007 0:28:39
|
|
|
|
Moyca_
|
Midva sva si ravno jeseni kupila nove Samsonite kovčke. Take fansi (pa drage tud ko hudič), tako da komaj čakam da gremo na dopust
|
|
RE: Kaj pa kovčki, potovalke? 4.3.2007 4:07:37
|
|
|
|
Annny
|
Rija, se strinjam, da ima Mandarina Duck zelo lepe stvari; moja prejšnja denarnica je bila te znamke. Torbice imam zelo rada Bogner-jeve, zlasti velike shopperke..čisto moj stil. Kar pa se Samsonite tiče...eeem, kvaliteta je v redu, če so kovčki iz tekstila. Plastičen kovček Samsonite se mi je totalno razbil po kakšnih 3 letih z letalom, potem je crknila še ključavnica..še dobro, da je bil v 2-letni garanciji. Imam pa mini eleganten ruzak te znamke in je super, se da vse stlačit noter. Za potovanja so pri nas obvezno taveliki + tamali ruzaki, in sicer znamke Deuter...že moj prejšnji potovalni ruzak je bil te znamke in je pretrpel marsikaj, preden so mi ga izgubili....skratka, spet nekaj dokaj dragega, ki se zeloooo splača. Tudi raznoraznih potovalk je pri naši bajti kar nekaj, še iz bolj športnih časov V glavnem so vse Adidasove, moja najljubša je od Chiemsee (črna posuta z modrimi kengurujčki..izžareva posebno pozitivno energijo.. ) Tolk zaenkrat..
|
|
|
|
RE: Kaj pa kovčki, potovalke? 4.3.2007 8:57:19
|
|
|
|
nuala
|
U šit, jaz sem že rekla možu, da ga še zapustit ne morem, ker nimam kam spakirat stvari. Tako da, ko se selmo, zmeraj napakiramo vse mogoče torbe ( bolj praktične, več gre notr ), škatle, pa tudi ta ogromne vreče za smeti... Torej, na znamko vrečk pa ne dam prav veliko. Samo da so močne.
|
|
RE: Kaj pa kovčki, potovalke? 4.3.2007 9:54:07
|
|
|
|
petja
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija Jaz sem navdušena uporabnica Mandarina Duck.....serije frogg..... Jaz bi tudi, sam ko imajo pa take cene . Mi največ uporabljamo Samsonite, trdo in mehko izvedbo (raje imam mehko izvedbo), smo večino kovčkov dobili. Najbolj ****cionalne so pa od moža športne torbe, ker noter res vse spravim - glede na to, da ne znam pakirat - imam potrebo, da s sabo vedno vse vzamem .
|
|
RE: Kaj pa kovčki, potovalke? 4.3.2007 9:56:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam trenutno v mislih eno super olivnozeleno potovalko, tako ovalano, na kolesih iz Holandije za 5 evrov. Moram jo dobit!!!!!
|
|
|
|
RE: Kaj pa kovčki, potovalke? 4.3.2007 10:54:10
|
|
|
|
paris
|
Lastnih kovčkov nimamo, kadar jih rabimo si jih sposodimo pri žlahti! Majo ene fensi Samsonite! Potovalk pa kolikor hočeš, malih, velikih, na koleščkih, vseh barv in znamk - v eni omari na vrhu so same potovalke in ruzaki! Pri nas je bistveno, da so potovalke praktične in dovolj velike, lepota ni tako zelo pomembna!
|
|
RE: Kaj pa kovčki, potovalke? 4.3.2007 11:13:33
|
|
|
|
flower power
|
mi za našega uporabljamo torbo samsonite, je ful fajna pa velik stvari lahk noter spraviš, kar se pa tiče kovčkov, imava pa z vsak en velik ful dober kovček (res veliko prostora), kupila pa sva jih v trstu pri kitajcih za 20 EUR, tako da se ful splača. imava jih 2 leti in zaenkrat se niso še nič poškodovali.
|
|
|
|
RE: Kaj pa kovčki, potovalke? 4.3.2007 12:40:25
|
|
|
|
ledenka
|
samsonite trdi kovcek ga imam ze 5 let, not gre do 40 kil (preverjeno!), in kar drzi, je v uporabi precej pogosto
|
|
RE: Kaj pa kovčki, potovalke? 4.3.2007 12:47:12
|
|
|
|
muška
|
Mi smo imeli do letos navadne potovalke, pač neke potovalne torbe, nič extra. Zdaj pa sem pred kratkim praznovala RD in mi je mama kupila en komplet kufrov - ni da ni. Kvalitete ne poznam, namenu bodo definitivno služili
|
|
|
|
RE: Kaj pa kovčki, potovalke? 4.3.2007 13:59:33
|
|
|
|
Anonimen
|
A daste kaj na "lepoto" kovčkov, potovalk...ipd.? Slabo, Samsonite stalno rula pa niti znaka o razpadanju. Večinoma kar ročna torba, za daljša potovanja pa rdeč velik kovček iz blaga.
|
|
|
|
RE: Kaj pa kovčki, potovalke? 4.3.2007 14:08:04
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Jaz imam temno modro okroglo samsonite potovalko + kozmetični kovček (trdo oboje), moj ima pa mehki samsonite kovček (štrioglat) -> ne zamenjam za nič na svetu
|
|
|
|
RE: Kaj pa kovčki, potovalke? 4.3.2007 23:46:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Samsonita nikoli več. SI zamišljate, kako sem se počutila, ko je NOVI kovček na letališču razpadel . Sredi Houstona. Od takrat pa - zelo kakovostne kovčke ima United Airlines (sam pa je do njih težava priti)
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?