|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj pa jedo ostali?
30.4.2006 12:10:56   
PIAF
Ko jeste po raznoraznih dietah, kuhate za svoje može in otroke posebej?
Meni je to največji problem, saj moja dva (mož in sin) ne obožujeta preveč zelenjave (jaz jo pa ful!) in se bi težko poklapali. Mislim, da bi morala za njiju posebej kuhat, pa bi mi še več časa pobralo.
Itak je že zdaj problem, ko bi hlastala za samim pomfrijem in dunajskimi, meni pa je to vse premastno.......bljak.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj pa jedo ostali?
30.4.2006 12:36:06   
Anonimen
Pri 90-dnevni shujševalni je pač kakor kdaj. Včasih lahko zase skuhaš samo riž, za ostale še meso zraven, zase npr. samo makarone, za ostale še polivko, ali pa zase samo meso na beljakovinski dan, ostalim pa še krompir. Pač kakor nanese.

(odgovor članu PIAF)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.4.2006 21:45:20   
CUKRČEK
To pa res ni problem.....pač če jaz naprimer jem meso, dobita onadva enako meso + še napimer krompir. JAz pač zraven zelenjavo. Skoraj vedno jemo isto z razliko, da onadva pač še kaj dodata. ZAme je to(da pač ne moreš kuhat za vsakega drugače) samo izgovor za nehujšanje.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.4.2006 21:49:59   
Anonimen
ko sem jedla po ločevalni 90 dnevni sem kuhala samo to in konc. sej tut nemu ni škodval da se mal bl zdravo prehranjuje. južna je bla torej za oba ista, če je bil pa prej pa pol lačen je pa pač jedu kar mu je pasal.
na sadni dan sem mu pa rekla, fant snađi se :)

zdej k pa j eše tamala južno bomo pa pač pri sadnem dnevu neki nej posebi skuhal kak mlečen riž, juho al pa kej tazga, če bo samo meso in solata bo še kej zravn dobila, če bo pa zelenavna rižota naprimer je pa zanjo glih tko to dobr...

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
1.5.2006 13:47:07   
katis
Pa uporabljaj gobe, stročji fižol, zelje, korenje, čebulo, česen, paradižnik, bučke in papriko - vse to so precej nevtralne zelenjave, ki jih običajno jedo tudi tisti, ki niso najbolj navdušeni zelenjavojedci (ali pa vsaj nekaj s tega seznama). Poleg uporabljaj veliko začimb!

Če ti pa kdo komplicira, ima pa verjetno vedno kako salamo, pašteto, tuno, sir in jace v hladilniku, v omari pa kruh in makarone. Če se ne znajde s tem, potem pa ... ja zadnji čas, da se nauči!

Veliko sreče!

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.5.2006 13:57:03   
al1*
Midva sva hujšala skupaj. Otroci so čez teden kosilo jedli v šoli in vrtcu, tako da ni bilo problema, čez vikend pa tako kot so rekle ostale: če sva midva riž ali krompir, sem njima spekla kak košček mesa ali pa sojine polpete, če pa sva imela beljakovine pa sem za njiju skuhala še makarone ali pa krompir. Na OH dan pa smo vsi skupaj jedli sladkarije. user posted image

lp

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?