Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa garderoba za na grobove 31.10.2007 10:39:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Nobenega..... ....če sem ti s tem kaj pomagala
|
|
|
|
RE: Kaj pa garderoba za na grobove 31.10.2007 10:46:42
|
|
|
|
total
|
Jaz tut nobenega,kaj čem se pa rihtata za na grobove,normalno čist.
|
|
RE: Kaj pa garderoba za na grobove 31.10.2007 10:58:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Oblečem se tako kot za v šiht, torej mal bl elegantno, ne grem glih v kavbojkah al pa trenirki tja. Da bi se pa posebej rihtala...ne hvala. Nism med tistimi k hodjo v cerku al pa na grobove gledat ktera ma nov kostim, pa nov plašč, pa nove čevlje....
|
|
|
|
RE: Kaj pa garderoba za na grobove 31.10.2007 11:06:08
|
|
|
|
poliloni
|
Jaz tudi nimam kakšne posebne garderobe. Hlače, pulover in plašč (pa ne pelz ), ker je ponavadi full mrzlo. Se pa spomnim kako je bilo včasih ko so vse stare mamce ven pelze vlačile - nek se vidi razkoš; pa obvezno je bilo treba it k frizerju. Kot da jih druge dni v vasi nihče ne bi videl.
|
|
RE: Kaj pa garderoba za na grobove 31.10.2007 11:10:25
|
|
|
|
kofetek2010
|
Svoje sive lase se odela v nov ehoton in seveda v novo trajno. Z omare bom vzela pencmantl in obula tapodložene gležnarje..... čez 30.let. Do takrat se pa ne bm obremenjevala s tem kaj oblečt extra za to prložnost - zame je to dan kot vsak drug.
|
|
|
|
RE: Kaj pa garderoba za na grobove 31.10.2007 11:12:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Svoje sive lase se odela v nov ehoton in seveda v novo trajno. Z omare bom vzela pencmantl in obula tapodložene gležnarje..... Maš problem. Toplo je še :)))
|
|
|
|
RE: Kaj pa garderoba za na grobove 31.10.2007 11:19:28
|
|
|
|
nuala
|
Ul, letos prvič po nevem, kolkih letih ne bova šla s fotrom po grobovih. Pa sva se vedno imela ful fajn. Vmes še na kofe in kakšen čvek... In zelo rada gledam ženske, ki si dajo špičake s ful petkami gor, kadar je sneg in ni dobro spluženo. Al pa pelc pri +15. Al pa kakšno hudo novo modo, primerno za v nočni klub. Jaz sem obvezno v črnih hlačah in mojem polplaščku, spodaj dam puli ( če je hladno ) ali srajčko ( če je toplo ). In škornje ( če je hladno, pa še debele nogavice spodaj ). Je pa res, da sem tisti polplašček kupila pred 2 leti prav pred 1. novembrom, da ne bi bilo očeta sram z mano okol hodit...
|
|
RE: Kaj pa garderoba za na grobove 31.10.2007 11:27:05
|
|
|
|
helloKitty
|
IZVIRNO SPOROČILO: nuala In zelo rada gledam ženske, ki si dajo špičake s ful petkami gor, kadar je sneg in ni dobro spluženo. Al pa kako se lovijo po tistem pesku Se pa tud jst spomnim, ko sm bla še mejhna, je bil pr mami pa teti obvezen pelc Ok res pa je, da je blo včasih ful bl mrzlo kot zdej.
|
|
|
|
RE: Kaj pa garderoba za na grobove 31.10.2007 16:16:59
|
|
|
|
mami_miki
|
mislim...a ni vseeno?če nimaš pelca, ga pač nimaš...tud kavbojke so ok...če pa si prepričan, da morš bit urejen, pa bodi...
|
|
|
|
RE: Kaj pa garderoba za na grobove 31.10.2007 19:55:49
|
|
|
|
Meggi
|
Morda se bo pa lahko šlčo v kratkih rokavih. Mi smo imeli danes hudo delovno akcijo v kr. rokavih. Ups jutr me pa ne vidijo ....v tistem paradiranju po gužvi. Iz spoštovanje bom pa seveda prižgala svcečko, če ne jutr pa pojutrišnjem.
|
|
|
|
RE: Kaj pa garderoba za na grobove 31.10.2007 20:28:31
|
|
|
|
Magi*
|
pelca si ne bi dala gor, tudi če mi plačajo ne. drugače pa grem na grobove oblečena tako kot vsak dan. čez 30 let pa...tako kot jana73
|
|
RE: Kaj pa garderoba za na grobove 31.10.2007 21:30:58
|
|
|
|
caillou
|
Sem bila danes tam in sem se oblekla v ta hoch cune kar jih premorem in sicer v eno sprano roza bundico, beš žametke in gorateksove rjave šolne . A smo se srečal ?
|
|
RE: Kaj pa garderoba za na grobove 31.10.2007 22:43:16
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Men se zdi taka bedarija, ko se ene tak nališpajo gor . Sej pa ne gremo na modno revijo ali pa na ples, ampak na grob z namenom, da se pokojnega spomnimo!
|
|
RE: Kaj pa garderoba za na grobove 31.10.2007 23:10:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* pelca si ne bi dala gor, tudi če mi plačajo ne. drugače pa grem na grobove oblečena tako kot vsak dan. Tudi jaz. Danes smo šli po Posavju po grobovih in so me čisto na vsakem pokopališču čudno buljili, zdej pa ne vem, ali zato, ker sem bila oblečena kot vsak dan, kar je popolnoma športno (99% jih je bilo res upicanjenih, sem se kar malo zamislila ), ali zato, ker sem imela tamalega kar v lupinici nataknjenega na zappa in sem se matrala rinit voziček po pesku.
|
|
|
|
RE: Kaj pa garderoba za na grobove 1.11.2007 0:20:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Sploh sla ne bom. Ce bi pa sla, bi sla pa itak v kavbojkah.
|
|
|
|
RE: Kaj pa garderoba za na grobove 1.11.2007 8:40:35
|
|
|
|
caillou
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a Men se zdi taka bedarija, ko se ene tak nališpajo gor . Sej pa ne gremo na modno revijo ali pa na ples, ampak na grob z namenom, da se pokojnega spomnimo! Ja, sam pelc montelnom se pa slabo piše. Zaradi segrevanja ozračja bomo kmalu lahko za prvi november na grobove hodil v bikinkah. Upam, da bodo vsaj te z umetnega krzna
|
|
RE: Kaj pa garderoba za na grobove 1.11.2007 10:36:52
|
|
|
|
tanaja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman Meni je ful dobro , če vidim kakšno v pelcu Men pa ful nagravžno...
|
|
RE: Kaj pa garderoba za na grobove 4.11.2007 15:57:22
|
|
|
|
Anonimen
|
gola in bosa....Ne sej ne...ampak pozornost bi pa pritegnila?
|
|
|
| Stran: [1] |
Vrtec Radlje ob DraviMamice katerih otroci obiskujejo ta vrtec, kako ste zadovoljne z njim, z delom,..?Zelo sem zadovoljna, vse se mi zdi super. Ne bi ga menjala. (
54%)
Sem zadovoljna. (
24%)
Je kar v redu, vend (
22%)
Število vseh glasov: 41Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!