|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj pa garderoba za na grobove
31.10.2007 10:37:55   
jakaracman
Meni je ful dobro , če vidim kakšno v pelcuuser posted image .Včasih so si kupile nove plašče, pa škornje.A mate vi kaj posebnega , se kaj zrihtate, ste bile pri frizerju?Da vidimo kakšen look boste furale po grobovih.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj pa garderoba za na grobove
31.10.2007 10:39:04   
Anonimen
Nobenega.....

....če sem ti s tem kaj  pomagala user posted image  user posted image

(odgovor članu jakaracman)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
31.10.2007 10:46:42   
total
Jaz tut nobenega,kaj čem se pa rihtata za na grobove,normalno čist.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.10.2007 10:58:23   
Anonimen
Oblečem se tako kot za v šiht, torej mal bl elegantno, ne grem glih v kavbojkah al pa trenirki tja.

Da bi se pa posebej rihtala...ne hvala. Nism med tistimi k hodjo v cerku al pa na grobove gledat ktera ma nov kostim, pa nov plašč, pa nove čevlje....user posted image

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
31.10.2007 11:06:08   
poliloni
Jaz tudi nimam kakšne posebne garderobe. Hlače, pulover in plašč (pa ne pelzuser posted image ), ker je ponavadi full mrzlo. Se pa spomnim kako je bilo včasih ko so vse stare mamce ven pelze vlačile - nek se vidi razkoš; pa obvezno je bilo treba it k frizerju. Kot da jih druge dni v vasi nihče ne bi videl.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.10.2007 11:10:25   
kofetek2010
Svoje sive lase se odela v nov ehoton in seveda v novo trajno. Z omare bom vzela pencmantl in obula tapodložene gležnarje..... čez 30.let. user posted image

Do takrat se pa ne bm obremenjevala s tem kaj oblečt extra za to prložnost - zame je to dan kot vsak drug.

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.10.2007 11:12:45   
Anonimen
Svoje sive lase se odela v nov ehoton in seveda v novo trajno. Z omare bom vzela pencmantl in obula tapodložene gležnarje.....

user posted image  user posted image

Maš problem. Toplo je še :)))

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
31.10.2007 11:19:28   
nuala
Ul, letos prvič po nevem, kolkih letih ne bova šla s fotrom po grobovih. Pa sva se vedno imela ful fajn. Vmes še na kofe in kakšen čvek...

In zelo rada gledam ženske, ki si dajo špičake s ful petkami gor, kadar je sneg in ni dobro spluženo. Al pa pelc pri +15. Al pa kakšno hudo novo modo, primerno za v nočni klub.

Jaz sem obvezno v črnih hlačah in mojem polplaščku, spodaj dam puli ( če je hladno ) ali srajčko ( če je toplo ). In škornje ( če je hladno, pa še debele nogavice spodaj ). Je pa res, da sem tisti polplašček kupila pred 2 leti prav pred 1. novembrom, da ne bi bilo očeta sram z mano okol hodit...

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.10.2007 11:27:05   
helloKitty
IZVIRNO SPOROČILO: nuala

In zelo rada gledam ženske, ki si dajo špičake s ful petkami gor, kadar je sneg in ni dobro spluženo.

Al pa kako se lovijo po tistem pesku user posted image  Se pa tud jst spomnim, ko sm bla še mejhna, je bil pr mami pa teti obvezen pelc user posted image  Ok res pa je, da je blo včasih ful bl mrzlo kot zdej.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.10.2007 16:16:59   
mami_miki
mislim...a ni vseeno?če nimaš pelca, ga pač nimaš...tud kavbojke so ok...če pa si prepričan, da morš bit urejen, pa bodi...

Neposredna povezava do sporočila: 10
31.10.2007 19:55:49   
Meggi
Morda se bo pa lahko šlčo v kratkih rokavih. Mi smo imeli danes hudo delovno akcijo v kr. rokavih.

Ups jutr me pa ne vidijo ....v tistem paradiranju po gužvi.

Iz  spoštovanje bom pa seveda prižgala svcečko, če ne jutr pa pojutrišnjem.

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.10.2007 20:28:31   
Magi*
pelca si ne bi dala gor, tudi če mi plačajo ne.

drugače pa grem na grobove oblečena tako kot vsak dan. čez 30 let pa...tako kot jana73 user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 12
31.10.2007 21:30:58   
caillou
Sem bila danes tam in sem se oblekla v ta hoch cune kar jih premorem in sicer v eno sprano roza bundico, beš žametke in gorateksove rjave šolneuser posted image . A smo se srečal ?

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

Neposredna povezava do sporočila: 13
31.10.2007 22:43:16   
K_a_t_j_a
Men se zdi taka bedarija, ko se ene tak nališpajo gor user posted image . Sej pa ne gremo na modno revijo ali pa na ples, ampak na grob  z namenom, da se pokojnega spomnimo!user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 14
31.10.2007 23:10:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

pelca si ne bi dala gor, tudi če mi plačajo ne.

drugače pa grem na grobove oblečena tako kot vsak dan.

Tudi jaz. Danes smo šli po Posavju po grobovih in so me čisto na vsakem pokopališču čudno buljili, zdej pa ne vem, ali zato, ker sem bila oblečena kot vsak dan, kar je popolnoma športno (99% jih je bilo res upicanjenih, sem se kar malo zamislila user posted image ), ali zato, ker sem imela tamalega kar v lupinici nataknjenega na zappa in sem se matrala rinit voziček po pesku.

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
1.11.2007 0:20:11   
Anonimen
Sploh sla ne bom. Ce bi pa sla, bi sla pa itak v kavbojkah.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
1.11.2007 8:40:35   
caillou
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

Men se zdi taka bedarija, ko se ene tak nališpajo gor user posted image . Sej pa ne gremo na modno revijo ali pa na ples, ampak na grob  z namenom, da se pokojnega spomnimo!user posted image

Ja, sam pelc montelnom se pa slabo piše. Zaradi segrevanja ozračja bomo kmalu lahko za prvi november na grobove hodil v bikinkah. Upam, da bodo vsaj te z umetnega krznauser posted image

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 17
1.11.2007 10:36:52   
tanaja*
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman

Meni je ful dobro , če vidim kakšno v pelcuuser posted image

Men pa ful nagravžno...user posted image user posted image

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

Neposredna povezava do sporočila: 18
4.11.2007 15:16:41   
Moyca_
čist normalno valda

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
4.11.2007 15:57:22   
Anonimen
gola in bosa....Ne sej ne...ampak pozornost bi pa pritegnila? user posted image user posted image

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Vrtec Radlje ob Dravi

Mamice katerih otroci obiskujejo ta vrtec, kako ste zadovoljne z njim, z delom,..?

Zelo sem zadovoljna, vse se mi zdi super. Ne bi ga menjala. (54%)

Sem zadovoljna. (24%)

Je kar v redu, vend (22%)

Število vseh glasov: 41

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!